icon

Prehnala som to?

16. jún 2023

Ahojte..surne sa potrebujem vyrozpravat a precitat si ine nazory lebo ma slahne uz asi..Tak minuly tyzden oslavovala moja dcerka 6 narodeniny oslavu som jej chystala dlho nakolko sme pozyvali aj deticky so skolky kedze sa tento rok so skolkou lucia a vela jej spoluziakov pojde na inu ZS ako nasa..vsetko prebiehalo super bola vyzdoba torta zabava baloniky az do chvile kym neprisla svagrina (muzova sestra) s 3,5 rocnym synom a muzom.Svagrinin syn je od malicke velmi narocne dieta ale cca od 2 rokov je agresivny rozmaznany a podla mna nezvladatelny. Takze oslava prebiehala super nasledne sa tam objavili oni s malym a od tej chvile bol koniec..samozrejme maly hned vsetko nicit do vsetkeho kopat robit zle detom a podobne hned ako nedostal co chcel..svagrina so svagrom sa zo zaciatku pokusali ho usmernit potom to uz ale vzdali..ja som nerobila nic len chodila za nim napravovala po nom to co znicil..proste tato oslava bola pre malú velmi dolezita..my s muzom sme si dali na nej zalezat...a chceli sme aby malá mala vsetko tip top..dcerka sa vzdy najviac tesi na tortu tento rok som jej vybrala temu wednesday ..torta krásna vysperkovana..synovec sa po cca hodine neustale ničenia behania a kricania na chvilu ukludnil ..ja spotena znicena co som za nim behala a davala pozor..tak sme usudili ze je cas na tortu uz aj deti sa pytali ze kedy bude torta..doniesla som teda tortu na podnose vonku k detom ze ideme sfuknut sviecky a nakrajat..synovec hned prisiel ze chce zjest postavicku co bola uplne hore..tak som mu vysvetlila ze najskor nakrajame torticku potom moze spapat ak rodicia dovolia..otocila som sa ze idem pre tanierky..vtedy chytil amok z celej sily do torty sotil ..ta spadla na zem a rozcapila sa..pribehl k nej ešte do nej kopol zobral postavicku co chcel predtym zjest a bezal rychlo prec..vsetci sme ostali sokovani pozerat..dcerka uz slzy v ociach..baby ja som to v tedy nevydrzala a navrieskala som na svagrinu nech si zoberu toho fagana a idu s nim preco lebo to zle dopadne..viem ze som reagovala neprimearne ale fakt do mna vtedy take jedy..lebo to nebolo prvykrat co nam nieco znicil..a proste uz sa to nakopilo..svagrovci zobrali maleho naruky sadli do auta od vtedy sa nam vyhybaju co chapem..a teraz ma to mrzi uz som aj svagrine pisala ze som nemala tak vyletiet ale ze proste nam bolo luto tej torty hlavne ked viem ako sa na nu mala tesila ale nic neodpisuje a nereaguje..

Strana
z5
jajanka31
17. jún 2023

Vies co sprav? Daj im precitat celu tuto diskusiu a bude vybavene...

oblecenie99
17. jún 2023

Čiže klasický konikovsky, na konci dňa zistíš, že prečo si taká a nie iná, prečo si robila oslavu tam kde robila a nerobila inde, toto si mala a tamto si nemala... Ja mám klasické podľa mňa celkom zvládnuté a zvládnuteľné 3 a pol ročné dieťa a napriek tomu selektujem, kam s ním ideme a kde ešte radšej nie. Kebyže toto urobí, čo popisuješ, alebo hoc aj keby to bolo v rámci zápalu hry nevedomky, ja ako rodič sa prepadnem od hanby, a urobím všetko, čo sa len dá, aby som vás a dcéru kompenzovala. Lebo je to MOJA zodpovednosť, ako sa správa. Nie že ty ako by si mala predvídať či ho usmerňovať, ale predovšetkým JA a jeho otec, nie že niekto iný.

karolinakr
17. jún 2023

Tak nakoniec ty si sa ospravedlnila a trpiš pocitom viny, lebo synovec ti 2x zničil oslavu a švagrina je odutá.. Navrhujem na záver preplatit tortu tej švagrinej, nech sa odrazí...

karolinakr
17. jún 2023

Inak na youtube teraz kukam videa a je tam aj pad torty na zem a všelijake srandy( ktore zučastnenym v tej chvili az tak vtipne nepridu 🤣) pošli svoje video, daju ta do kompilacie a budeš slavna, možno sa po rokoch na tom zasmeješ..

gagik
17. jún 2023

Svagrina by ti mala tortu zaplatit a ospravedlniť sa. To ze si neustriehli dieta je čisto chyba jeho rodicov.

mircalla
17. jún 2023

Nemyslim, ze si to prehnala. Toto je moc. Ale tak vies, ako pisu baby, nemala si ju robit u svokry. Doma nemame podmienky pre tolko deti, mali sme ju v detskom centre a pozvala som, koho som chcela. Dokonca som nemala stres, nakolko o deti sa starali vacsinou animatori a jedine tortu som zabezpevala, zvysok detske centrum. Najma ak znicil aj oslavu pred rokom.
Ale myslim si, ze ospravedlnit sa maju oni.

sunshine_18
17. jún 2023

Neprehrala si to.. Ja by som reagovala asi aj horšie 😃

kandelabra
18. jún 2023

Autorka, ty si spravila len jednu jedinu chybu, a to, ze na oslave, kde si sa mala starat o to, aby bolo vsetko pre dcerku super, si lietala za nevychovanym dietatom, ktore tam malo oboch rodicov! Presne ako pisal niekto uz vyssie, mala si zobrat dieta, dat ho rodicom, starajte sa onho, ja nemam cas este aj za nim behat. Inak si podla mna nereagovala neprimerane, a este si sa aj ospravedlnila. Teraz by sa mal nastvat tvoj muz (kedze je to jeho rodina) a milej sestre oznamit, kolko ma uhradit za skody sposobene jej synom na oslave, a taktiez ze dokedy sa chlapec nebude vediet spravat resp. mat poriadny rodicovsky dozor, tak pozvany uz nebude. Snad sa potom aspon zamyslia...

cherrystone
18. jún 2023

fakt ozaj zasnem nad niektorymi komentarmi, ktore to davaju za vinu tebe alebo to ospravedlnuju diagnozou.. ako ze si mala predvidat, nepozvat ho, upozornit jeho rodicov uz skor alebo si prenajat salu.. atd. podla mna si to zvladla viac nez ok. ja by som zhucala aj to decko nielen svagrinu. normalne mam tlaky len to citam. a mozes byt fakt rada, ze sa ti vyhybaju, lebo toto asi nepotrebujes zazivat.

bernardin1
18. jún 2023

Dúfam, že tu tortu aj zaplatili

nikto2234
Odpoveď bola odstránená
lucinka12356
23. jún 2023

Niečo nove? Ozvala sa švagriná?

Strana
z5