icon

Prekážajú mi ludia

miskadsssss
23. jún 2023

Ahojte,

neviem či som jedina, ale extrémne mi prekážajú ludia …doterní, falošní ludia a pomaly uz skoro kazdy človek v mojom okolí. Ale hlavne taký človek co mu vsetko dlho trvá, zabúda na dôležité veci. Neviem ako to mam ovládať ale uz nevladzem niekedy ludom tam strasne jebe..

zmrzlinka2021
•
23. jún 2023

@miskadsssss
Poloz si otazku prečo mas takych ludi v okolí a či nie je problem nahodou v tebe.
Lebo v mojom okoli je velmi vela skvelych ludi. A ze niekto nieco zabudne a trvá mu to dlhsie? No a? A som ja dokonala? No ja nie - ty asi ano.

pribinak
•
23. jún 2023

Fuuu, slečna dokonalá?

dskjhfdlkdjhl
•
23. jún 2023

@miskadsssss Oni si mozno myslia o Tebe, ze Ti j*be😉

ckocka
•
23. jún 2023

Tiež mi niekedy prekážajú ludia, ale potom si uvedomím kolkým luďom asi prekážam ja a hneď je mi lepšie.

apolka77
•
23. jún 2023

Však sa a nikým nestretávaj po práci ..úplne si daj oddych od spoločenských udalostí. Buď sama cez víkendy . Neviem či máš rodinu . Mne keď ľudia prekážali vždy som čo najviac času trávila osamote a vždy ma to potom prešlo. Ale to nemám vedľa seba otravnych . A kým nechcem sa nestretávam .

oonnaganamakusai
•
Odpoveď bola odstránená
•
mofa
•
23. jún 2023

@miskadsssss a nepracujes s ludmi? Ja som sa takto citila ked som bola vyhorena z prace. Kazdy ma sral ale neskutocne.Vsade nejaky dement.

svetlonos
•
23. jún 2023

@miskadsssss
vzdy sa najdu od teba horsi ale aj mnoho lepsich. Kazdemu hned povedz presne to, co si tu napisala a nebudes mat problem. Vsetcia totiz poslu do prdele teba 🤗
Pretoze takych super dokonalych nema nikto rad.
Aj mne lezie zopar veci na nervy ale- s falosnymi ludmi rusim kontakt, ti ktori zabudaju to nerobia aby ta nasrali - nie si totiz stredobod ich vesmiru.
A pokial nesadi chemia, neriesim. Mala som kolegynu Klaudiu, ktora ma taku "super" pamäť na tvare ako ja 😁 Ona mi vynadala, lebo ina kolegyna mi nieco darovala. Zabudla mi ale povedat, ze tu vec jej osobne darovala tato Klaudia 😂
Takze mna Kkaudia nepriamo zdrbala aka drzost, ze si tu vec beriem.
Ked som Klaudiu vysvetlila, ze o nicom neviem co bolo medzi nimi a nemam najmensiu chut robit rozbroje, povedala ok. Ze ja za to nemozem.
Az potom jej dalsia kolegyna pripomenula, ze aj ja tam pracujem. No od vtedy ma Klaudia nezdravi, nikdy 😁 Chemia nefungovala, no. Nebudem sa natahovat, ked mi to na puaty krat doslo, prestala som ju zdravit aj ja.
Mozno si len pretazena a vycerpana opakujucimi sa situaciami. Tiez som mala cas, kedy som ludi nechcela vidiet. Spravila to dovolenka, vypoved a nova praca.

daniela2202
•
23. jún 2023

@miskadsssss ľudí si vyberám, niektorí veľmi uberajú energiu, a keď s takými musím byť, tak diskusia na minimum 👉