Prekážajú mi ludia

miskadsssss
23. jún 2023

Ahojte,

neviem či som jedina, ale extrémne mi prekážajú ludia …doterní, falošní ludia a pomaly uz skoro kazdy človek v mojom okolí. Ale hlavne taký človek co mu vsetko dlho trvá, zabúda na dôležité veci. Neviem ako to mam ovládať ale uz nevladzem niekedy ludom tam strasne jebe..

zmrzlinka2021
23. jún 2023

@miskadsssss
Poloz si otazku prečo mas takych ludi v okolí a či nie je problem nahodou v tebe.
Lebo v mojom okoli je velmi vela skvelych ludi. A ze niekto nieco zabudne a trvá mu to dlhsie? No a? A som ja dokonala? No ja nie - ty asi ano.

pribinak
23. jún 2023

Fuuu, slečna dokonalá?

dskjhfdlkdjhl
23. jún 2023

@miskadsssss Oni si mozno myslia o Tebe, ze Ti j*be😉

ckocka
23. jún 2023

Tiež mi niekedy prekážajú ludia, ale potom si uvedomím kolkým luďom asi prekážam ja a hneď je mi lepšie.

apolka77
23. jún 2023

Však sa a nikým nestretávaj po práci ..úplne si daj oddych od spoločenských udalostí. Buď sama cez víkendy . Neviem či máš rodinu . Mne keď ľudia prekážali vždy som čo najviac času trávila osamote a vždy ma to potom prešlo. Ale to nemám vedľa seba otravnych . A kým nechcem sa nestretávam .

oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mofa
23. jún 2023

@miskadsssss a nepracujes s ludmi? Ja som sa takto citila ked som bola vyhorena z prace. Kazdy ma sral ale neskutocne.Vsade nejaky dement.

svetlonos
23. jún 2023

@miskadsssss
vzdy sa najdu od teba horsi ale aj mnoho lepsich. Kazdemu hned povedz presne to, co si tu napisala a nebudes mat problem. Vsetcia totiz poslu do prdele teba 🤗
Pretoze takych super dokonalych nema nikto rad.
Aj mne lezie zopar veci na nervy ale- s falosnymi ludmi rusim kontakt, ti ktori zabudaju to nerobia aby ta nasrali - nie si totiz stredobod ich vesmiru.
A pokial nesadi chemia, neriesim. Mala som kolegynu Klaudiu, ktora ma taku "super" pamäť na tvare ako ja 😁 Ona mi vynadala, lebo ina kolegyna mi nieco darovala. Zabudla mi ale povedat, ze tu vec jej osobne darovala tato Klaudia 😂
Takze mna Kkaudia nepriamo zdrbala aka drzost, ze si tu vec beriem.
Ked som Klaudiu vysvetlila, ze o nicom neviem co bolo medzi nimi a nemam najmensiu chut robit rozbroje, povedala ok. Ze ja za to nemozem.
Az potom jej dalsia kolegyna pripomenula, ze aj ja tam pracujem. No od vtedy ma Klaudia nezdravi, nikdy 😁 Chemia nefungovala, no. Nebudem sa natahovat, ked mi to na puaty krat doslo, prestala som ju zdravit aj ja.
Mozno si len pretazena a vycerpana opakujucimi sa situaciami. Tiez som mala cas, kedy som ludi nechcela vidiet. Spravila to dovolenka, vypoved a nova praca.

daniela2202
23. jún 2023

@miskadsssss ľudí si vyberám, niektorí veľmi uberajú energiu, a keď s takými musím byť, tak diskusia na minimum 👉