Prekvapujúca reakcia partnera
Ahojte, s partnerom sme spolu asi pol roka, schyľuje sa k spoločnému bývaniu keďže už máme aj svoj vek (33 a 39), len ma nedávno zarazila jedna vec a nie som si istá či to len ja takto vnímam a pomohol by mi aj pohľad nezainteresovaných osôb. Stalo sa že sme boli spolu a keď som odchádzala na svojom aute, všimol si že mi nesvieti osvetlenie na ŠPZ. A napísal mi doslova: Daj vymeniť žiarovky lebo je to na pokutu 😊😘
Pritom robí v automobilovej firme, bratovi mení svetlá na kamióne, čo je oveľa väčšia babračka. Takže ma dosť nepríjemne prekvapila jeho reakcia na danú situáciu. Čakala by som niečo v zmysle: Všimol som si že ti nesvietia žiarovky, tento víkend sme spolu tak ti to spravím. Vie, že nemám nikoho známeho kto by mi s tým pomohol. Možno je to len blbosť, ale mne to stále behá po rozume a chcem sa ho na to zajtra spýtať. Zatiaľ by som rada videla vaše postrehy. Možno ostanem zajtra prekvapená jeho odpoveďou, preto chcem vidieť aj iný pohľad.
@anonym_autor autorka gratulujem k rozchodu. Chcela som vedieť ako to dopadlo
Môj kolega dnes ráno, nesvieti ti zadna brzda, kúpim žiarovku a zajtra vymením... Čo k tomu dodať 🙂

Hlavu hore, nájdeš toho správneho, takýto studený čumák, čo má namiesto srdca kalkulačku ti netreba.
Držim palce