Preskočí iskra na prvom stretnutí?
Takže par mesiacov sme si písali s jedným mužom.. Ma 55 je o takmer 13 rokov starší...Inteligentny,príjemný,slušný,za vodou...len nejako som sa nehrnula do stretnutia,necítila som to tak..a teraz po stretnutí sa mi to len potvrdilo ze nič sa nezmenilo z mojej strany..Nemám už 20 a jasne ze beriem vzťahy s rozumom ale takto??Nemala by už tam preskočiť nejaká iskra chémia nejaké pocity??
Alebo mam tomu dat čas....?🫣
Nasilu rozhodne nič nerob, ak to tak necítiš, tak by som to nechala tak. Myslím si, že by si vedela hneď, či ťa ten človek nejakým spôsobom priťahuje alebo nie.
A kolko casu chces tomu davat? Rok? 3? 10? Kym aj ty budes mat 55?
Mala som vela takych rande keby som si povedala ze prve a posledne s tym muzom pri niektorych ani neviem preco jednoducho som to tak citila. Ale na druhej strane som nezazila ani s jednym z doterajsich vztahov zamilovanost na prvy pohlad taku ako z romantickych filmov, ze hned som vedela on je ten pravy, budeme mat svsdbu, deti a zostarneme spolu. 🤣 Ale pri vydarenych prvych rande bolo to fajn a chcela som to s tym clovekom skusit ci to vyjde 🤷🏻♀️
Nie...len chcem vedieť či to môže prísť aj neskor taka iskra ze budem vedieť ze wau..zatiaľ nič.
Nie je jediný a mam možnosti len som do toho investovala čas už nejaký preto som sklamaná ze po stretnutí nula bodov..
@nynia hmm..ved toto..ale tu som ten pocit nemala skôr zmätok a sklamanie...takže asi nie.
Mala... pravdupovediac, rande na ktorom nebola iskra, som zopakovala párkrát a nič z toho nebolo. Len jedno pekné priateľstvo. Naopak, keď som stretla svojho muža - tiež dohodnuté rande, už od prvej chvíle nas to k sebe ťahalo.
No to bude tým, že ste si x mesiacov písali, vytvorila si si nejakú predstavu a prišlo sklamanie. Mali ste sa stretnúť skôr.
Áno, môže to prísť aj neskor, jedno stretnutie je malo..
Ak wau efekt neprišiel tak už nepríde....ak ti nebolo stretnutie príjemné tak na ďalšie ísť nemusíš. Už len to že si sa do stretnutia moc "nehrnuli" vypovedá o Tom že písaníe síce bolo fajn ale nič viac
Pravdepodobne ta iskra uz nepride.
Jasne, ze moze. Nemas 20 rokov,neviem preco vsetky cakate vzrusenie, chtic a chemiu na prvom rande. Moze ta zaujat humorom, inteligenciou,vystupovanim.....
Vacsinou tie, co sa riadia iskrou a cakaju motyle v bruchu dalsich 20 rokov, sa neskor pri rozvode do par rokov cuduju, akoze to nevyslo.
Uz nie ste najmladsi, ty tiez uz urcite nevyzeras ako Taylor Swift. Vsimajte si ine kvality na partnerovi. Ked to nevyjde, nic ta pri nom nedrzi.
Iskra nemusí preskočiť hneď na prvom stretnutí. Ale mal by ťa ten človek ako človek zaujať, mala by si sa s ním cítiť príjemne a mala by si mať pocit, že chceš sa s ním stretnúť znova. Ak tam toto nie je, tento základ, nemožno čakať iskru.
Ja ale súhlasím s @januska12323 písať si s niekým pár mesiacov, z písania máš o človeku nejaký dojem a potom stret s realitou môže mať presne takýto výsledok. Keby ste sa stretli po týždni, bola by som z neho možno wau. Takto to dopadlo ako dopadlo. Inak píšeš, že máš aj iné možnosti, čiže píšeš si s viacerými? No, ak by toto napísal muž, všetky by ho tu zvozili že je chumaj. A ty si v podstate tiež. Načo si vypisuješ s viacerými chlapmi a mesiace? Choď na kávu hneď a nemusíš strácať čas. Toto vypisovanie si s viacerými a vyberať si, fuj.
Za mňa - nemusí. Mne stačí, že sa s človekom cítim príjemne, na to, aby som sa s ním chcela stretávať. Jasné, že sa zas nechcem stretávať s niekým 3 roky, na to, aby som zistila, či s ním chcem ísť do vzťahu, alebo nie. Prestaňte si vypisovať a začnite sa intenzívnejšie stretávať. Teda ak sa ešte vôbec chcete obojstranne vidieť. Ak nie, tak je to asi jasné 😄.
@melanta viac možností...myslene ze nie som odkázaná na jediného chlapa..čítať s porozumenim prosím 🙂
Podla mna iskra uz v neskorsom veku nemusi prist vobec. Clovek sa dokaze zamilovat 1x za zivot, niektori mozno 2x. Zamilovanie patri najma k mlademu veku, v starsom pripachdza zriedkavo. Napriek tomu mozete prezivat fajn priatelsky vztah plny porozumenia
Medzi mnou a manželom žiadna iskra na prvom rande nebola, ani žiadne motýliky v bruchu. A to sme spolu 23 rokov. Zamilovanosť prišla po viacerých stretnutiach, keď sme sa spoznali bližšie. Ak sa s nim cítiš príjemné, máte si čo povedať, máte spoločné záujmy atď, nehadzala by som flintu do žita.
Prvé rande 🤔🙂, ...myslím že to už závisí aj od veku a skúsenosti, v 20 rokoch sme boli spontánne, v 40 rokoch sme už opatrnejšie a aj to zamilovanie sa prichádza úplne inak. Ja byť tebou ešte dám tomu šancu, ak ti vyslovene niečo na ňom nevadilo. Niekedy je lepšie neocakavat a nechať tomu voľný priebeh.
Takto... S mojim, ked sme sa stretli, to bolo tak, ze vzhlad nic moc. Ale fajn sa s nim kecalo. Ja som vtedy mala frajera, ale uz to bolo na rozchod, no v nom som nehladala frajera, skor kamarata, kedze sme si uz dlho pisali, tak som ho chcela vidiet nazivo. Kedze pokec fajn a ja som vztah nehladala, obcas sme sa stretli, vzdy to boli fajn stretka... Spatne viem, ze u neho to coskoro zacalo byt cosi viac, len ja po rozchode s tym predoslym ( nervak, lenivy) som nemala chut hned sa s niekym davat dokopy a to som mala aj inych zaujemcov. No lenze postupne sme sa zacali stretavat castejsie a vo mne sa prebudzali city. Ale nebolo to take ziadne iskrenie, chemia, to nie. Prosto take to pomale vzplanutie citu. Takze je to mozne, ale uz nie stylom blazniva zalubenost.
Tak v takom veku možno nie práve iskra,ale aspoň nejaký dobrý pocit, či príjemný pocit pri rozhovore,skrátka niečo možno aj neurčité a príjemné.
Ak boli len nepríjemné pocity,tak asi nemá zmysel dávať druhú šancu.
Ber intuiciu vazne a nelam to cez koleno. Cas to nevyriesi, potom budes musiet hladat vyhovorky...a pojde to tazsie
Som rada, že sme randili bez mobilov, hneď stretnutie a hotovo
tiez myslim , ze skor nie , ja som mala tak par rande , kde som bola , ze ok v pohode , skusim, ale nikdy z toho nic nebolo , pokec ok , ale aby sa ma dotkol , to by neslo , a s mojim to bolo hned fajn , vela sme kecali a tesila som sa ked ho uvidim zas , a potom to islo same , aj ked to nebol uplne moj typ , no nejak mu to preslo :D
mala by
tak takto z mojho pohladu.Mam po 40 ..Tiez si pisem s muzmi mala rande a inskra ziadna..Niektori aj fajn muzi co poznam ,ale ziadna chemia nic..Mne nestaci tiez mat sa pri nom dobre ,a hladam to opantanie. Potom som stretla jeho a to bol osial tesila som sa na stretnutia sns . ten rozdiel tam je aj po 40 aj po 50 sa mozes citit zamilovane.Nebudem s niekym s kym mi je dobre a on je fajn to nestaci aspon pre mna.
Autorka
Poviem za seba, z pohladu chlapa (heeej, nekamenovať 😜😉), moje súkromné, ok? 😉🙂 Je piatok a mám chvílku čas... Lepšia prechádzka vonku, ako sedieť tu 😉🙂
Autorka,
z prvého, druheho stretnutia ja nikdy neviem... Môžeš ma zabiť, no neviem ..
Nikdy nie som zamilovaný, nikdy som nemal chuť dievča, ženu "pobozkať", o sexe s nou detto, no nie 🤷... Letmý náhodný dotyk na ruku, rameno ano, ak som sa s nou citil prijemne, ked ma zaujala, to áno...
Jedine viem, po stretnutí povedať je/nie je mi sympaticka, rozhovor bol/nebol príjemný, necítil som z jej strany "testovanie", citil/necítil som sa v jej spoločnosti príjemne, je/nie je mi príťažlivá z celkového dojmu. Ano chcem/nechcem sa s nou stretnúť a spoznávať ju.
Potrebujem proste viac času, než jedno, dve stretnutia na to, aby som začal niečo k žene cítiť natoľko, aby som ju dokázal pobozkať, chytit, ísť ruka v ruke. Poviem to na plne ústa "musí ma zaujať", potrebujem cítiť, z jej strany, že má záujem, potrebujem cítiť "z nej viac"... Neviem to vysvetliť 🙄
To, že si ludia pisu a stretávajú sa, hoc maju súčasne stretnutia je uplne v pohode. Spozornieť treba, ci sa to zmení po prvej puse, po chodení ruka v ruke...
Ano plne suhlasím, dlhe vypisovanie stojí za riť... Pár správ a ak je z nich citiť empatia, hned sa stretnúť, vsak o nič nejde 😉
Autorka, takze nie... z prvého stretnutia, ba ani druheho zamilovanosť nie, (u mna). Ak mi je prijemne, dobrý pocit, rad sa stretávam, a ak to proste nepríde, tak hold, pohoda, nie každý každému sedí. No rozhodne vzťah bez zamilovanosti, chemie to nejde, ani sex by nešiel 😕
Za mna, riad sa pocitom, nechaj volne plynúť, vzdy/kedykoľvek to môžeš ukončiť...
Veselo zamilovane moze vsetko klapat, super chlap a po prvom sexe povieš, toto proste nie, to je take poleno do p...či, že koniec, toto proste nedám 🤷😉. Preto píšem "pohoda", vztah neznamená, že musíš, ale chceš, pretože to tak cítiš... 😉
@ejmi25 áno.. presne toto mne chýbalo..Cítiť nejaký príjemný pocit fyzickú pritazlivost..taky ten dobrý pocit..Áno rozum hovorí ze super ale telo nieeeee
@michal_dr zamilovanosť nie...ale nejaká chémia také to napätie nervozita z druhého človeka ..nič také tam nebolo..Tak asi je to na prd ..preto som sa pýtala ci to niekto zažil a ci by to ešte mohlo prísť..
Autorka
Rozumiem, čo sa snažíš povedať...
No u mna nie, nie... Necitim nič, pre mňa je žena na prvom druhom stretnutí cudzí človek v zmysle taky, akého stretnem na ulici, v bežnom zivote v obchode, buse, prechádzke. Postupným spoznávaním, otváraním sa jeden druhemu sa city prehlbujú, k tomu dotyky, pocit byt potrebny/dôležitý pre toho druhého, vzniká chémia. Ale to som ja ☺️😉.
Stretávam sa (práca) s veľkým množstvom ľudí, a ikeď mi je žena veľmi sympaticka, (tvár, postava ako modelka, ci herecka serialu) pokial necitim "viac", proste to nefunguje 🙄. Preto som neraz uviedol do príspevkov, ak ti je s niekým prijemne, stretavaj sa, daj šancu aspon 3-4 stretka.
Samozrejme každého osobná vec...

No pozri. Ked to tak necitim, tak nic, nutit sa nebudem. Ak to bol prijemny cas a neprekaza mi to, stretnem sa opat. Ty musis vediet, ci sa Ti s tym clovekom stretnut chce alebo nechce. Nic medzi tym nie je.