Prestali ste milovať partnera?
Stalo sa vám ze ste zrazu prestali milovat partnera/rku, manzela/lku? Co boli dôvody? Stalo sa to hneď alebo sa láska vytratila postupne?
Stalo sa pri vsetkych ex... preto su uz ex. V kazdom vztahu bol dovod iny kedze kazdy clovek je iny aj dynamika medzi nami bola rozlicna
@anonym_autor za skoro 16r sa mi to nestalo. Rozne emocie jasne ze boli, ale vsetko len chvilkove. Kriza bola raz, ked sme boli obaja akoby nervozni na seba, ale obaja sme to vnimali a videli, ze to nie je ok. Po case to preslo. Aj ked ma nastve, nahneva, nepochopime sa, tak stale viem, ze je to najlepsie, co som mohla od zivota dostat.
@anonym_autor samozrejme,ze stalo.Pri exoch.Pri jednom to bola mladost.Vztah pekny,chalan fajn,no ako roky isli (dokopy 3 roky vztahu)som zistila,ze ma to absolutne nebavi a nevedela som si predstavit,ze toto ma byt do konca zivota.V skratke,uz ked to bolo vazne,on bol neskutocne nudny,stale chcel len doma sediet,lezkat,pozerat filmy a skrabkat sa.Pritom na zaciatku vztahu sme chodili normalne do kina,na vylety,boli sme bezne v Prahe na vikend,vo Viedni atd.Stretavanie sa s priatelmi a pod.Zrazu to preslo do linie,ze jemu stacilo len sedet doma.Ubijalo ma to neskutocne,zo zaciatku som to brala,ze ved toto nie je dovod na rozchod.No postupom casu,som ho fakt zacinala mat rada len uz ako kamosa,uz ma ani nepritahoval.Ja som skratka zivel,nie som tip cloveka,co pride domov z prace a lahne na gauc pred tv,ze mam volno,opat tv,mam dovolenku,zas tv.Nehovorim,su dni,kedy clovek nic neriesi a ma leharo,len tak na gauci,pozrie film,alebo 100 casti oblubeneho serialu,da si pizzu objednat a relaxuje.Ale aby o tomto bol cely nas vztah?som si povedala,ked toto robime denne ako 20tnici,co bude na dochodku?ked uz teraz chce len lezat?
@anonym_autor stalo, s ex priateľom. Roky robil to čo som prosila, aby nerobil. Boli to nepríjemné veci a do toho vzťahu som dala strašne veľa snahy. Koniec-koncov raz prišiel bod akoby sa niečo vo mne zlomilo a prestala som počúvať jeho sračky a došlo na mňa úplne odlúbenie. Veľmi oslobodzujúce.
@anonym_autor lubim stale, ale uz nie sme trtkajuce kraliky...
@anonym_autor Ja som prestala ľúbiť svojho manžela, po rokoch láska z nášho vzťahu vpomaly sa vytratila. Sme spolu kvôli deťom a bývaniu. Máme sa radi ale už tam nie je láska. V mojom okolí veľa párov takto funguje.

@anonym_autor buduci rok budeme uz 30 rokov manzelia.. na tvoju otazku odpoviem - nie, neprestala, ale bolo vela chvil a kriz, kedy som lasku necitila pod vplyvom inych negativnych emocii, problemov a záťaze - je to tak všade a vždy - ziadny vztah nie je bez problemov, ale skutočná láska nie je romantická, ale vytrvalá a stála, každý deň nanovo túžiš po tom, čo už si dosiahol a čo už máš a robis vsetko pre naplnenie svojej túžby - keď o túto túžbu prídeš, vtedy už nemiluješ a áno moze to fungovat aj desaťrocia - ze navzajom po sebe túzime, sme si oporou a radi spolu travime čas, aj v intímnej oblasti je to stále rovnako dobré, z vlastnej skúsenosti viem ze je to možné, netreba sa riadit negatívnymi skúsenostami iných párov