Prestáva ma môj priateľ milovať?
ahojte, s priatelom sme kratko, cca pol roka, zo zaciatku bol uzasny, ale chapem ze to je asi kazdy, ale mam pocit ze sa mi zacina vzďaľovať … snazil sa o mna, robil ma šťastnou, teraz uz vobec nieje taky romanticky ani nic … myslim si ze je skoro nato aby uz opadlo zaľúbenie … chodi von s partiou kde je aj jeho byvala s ktorou bol par rokov, ked sme si spolu zacali s nimi uz tolko nechodil, venoval sa mne, a teraz zacal čoraz castejsie a este ked sa ho nato opýtam ci ide aj byvala sa robi ze nevie, pritom stale ide … nechcem byt ziarlivka ale tak nechcem ani aby ma niekto ťahal za nos … stráca o mna zaujem ? nechcem ho pytat o pozornosť, chcem aby mi ju chcel davat sam tak ako na zaciatku … rozist on sa somnou nerozide … len proste ja prestávam byt stastna, lubim ho ale vobec neviem ci ma cenu po takom krátkom case chciet od chlapa viac pozornosti a lasky, ved to by mal robit este sam od seba …
Rozhodne ukoncit,on ta mozno uz aj sexua. podviedol,...Ved keby ta lubil, na prvom mieste si ty,,Absolutne by ho ziadna partia nezaujimala, A pan Boh vie, ci vobec je s partiou a nie s inou zenou,Ved kedy ste vy spolu? ,ked vikendy, on inde,,A dokonca by si mu mala byt vzacna, ked ani nie ste z jedneho mesta ,teda nevidite sa denne Este raz,.Rozhodne ukoncit spoluzitie s nim by bola katastrofa...toto by sa opakovalo, opakovalo az do rozvodu, rozchodu,,Uz teraz si to vycitila,,ze on nie je stavany pre rodinu., Naopak ty si...,lebo si to vycitila, vdaka Bohu vcas,,pokym spolu nemate dieta
@anonym_autor jaj az teraz pozeram ,ze pisem na staru diskusiu

Ma ta nahaku, ma nahaku teba celu aj tvoje pocity. Takto to vyzera. Daj mu zbohom a pockaj alebo hladaj toho, pre koho budes jedina a ta najdolezitejsia. Robi si z teba madrac, servis a este sa drbka na chlastacky este z byvalou. No nie je mu to blbe ani trochu voci tebe ze?🙂