icon

Pri priateľovi - vojakovi sa cítim jednoducho. Podvádza ma?

anonym788
19. feb 2026

Dobrý večer, mám priateľa vojaka teda on je vysokopostavený vojenský - policajt ale neviem cítim sa pri ňom jednoducho... stále je preč ( pochopiteľne) podľa mňa má za chrbtom podvádza... nemám dôkazy...ale neverím že taký ako on si niekde nevrzne inde 😩

Strana
z2
viestta
19. feb 2026

Neveris mu, tak na co si s nim? Najdi si takeho, ktoremu budes verit. Hlavne jednoducheho...

anonym_6863f4
19. feb 2026

Sak ho nechaj ked mu neveris. Naco Ti taky chlap? Ci uz je to pravda alebo nie. Neveris? Chod svojou cestou.

anonym_a63eeb
19. feb 2026

A čo ťa pri ňom drží? Nič v zlom, ale nájdeš si vojaka a potom plačeš, že je stále preč. O tom je ich povolanie, s rodinami sa vidia málo a sú to zväčša studené čumáky. Česť ojedinelým výnimkám.

anonym788
autor
19. feb 2026
@viestta

Neveris mu, tak na co si s nim? Najdi si takeho, ktoremu budes verit. Hlavne jednoducheho...

@viestta neverím mu, lebo predtým som mala niekoho a podvádzal ma..ku koncu...tak už tak neverím mužom..ale možno je to len v mojej hlave

doriiis
19. feb 2026

Ďakujeme za oznam

anonym_2ece4e
19. feb 2026

@anonym788 ďakujem za oznam. Máš aj otázky?

anonym788
autor
19. feb 2026
@anonym_2ece4e

@anonym788 ďakujem za oznam. Máš aj otázky?

@anonym_2ece4e áno máš skúsenosti a vojakmi ?

haley7897
19. feb 2026

@anonym788 pozri, dokázať sa dá len nevera, opačne to žiaľ nejde. U vás to bud zruinuje jeho nevera, alebo ak je aj verný, tak tvoja nedôvera a podozrievavost. Oboje smrteľne pre vzťahy. Vzťahy na diaľku, s vojakom alebo ked jeden z partnerov dlhodobo pracuje mimo domova vyžadujú zrelých partnerov. Neustále podozrievanie a výčitky nemajú miesto.

anonym_ba2a32
19. feb 2026

Žiaľ, ani ty nebudeš bez chyby,ja keď počujem podvádzal ma bývalý/bývalá , ide má roztrhnúť ,
A? Znamená to , že ťa budem automaticky a ja ?
Veľa vzťahov takto zbytočne stroskotá
Lebo niekto v minulosti podvádzaný je nevyliečený

anonym788
autor
19. feb 2026
@anonym_ba2a32

Žiaľ, ani ty nebudeš bez chyby,ja keď počujem podvádzal ma bývalý/bývalá , ide má roztrhnúť ,
A? Znamená to , že ťa budem automaticky a ja ?
Veľa vzťahov takto zbytočne stroskotá
Lebo niekto v minulosti podvádzaný je nevyliečený

@anonym_ba2a32 nehovorím že som bez chyby, skôr problém hľadám v sebe... predtým to bol tiež boxerista z oktagónu vysokopostavený... preto tá nedôvera

anonym_ba2a32
19. feb 2026
@anonym788

@anonym_ba2a32 nehovorím že som bez chyby, skôr problém hľadám v sebe... predtým to bol tiež boxerista z oktagónu vysokopostavený... preto tá nedôvera

@anonym788 tak si hľadaj nízkopostavených

viestta
19. feb 2026
@anonym788

@anonym788 vsak ti pisem, hladaj seberovnych. Nebudes sa citit jednoducha a mozbńo najdes aj takjeho, ktoreho budes lubit a budes mu aj doverovat. V nespravnych vodach lovis

anonym788
autor
19. feb 2026
@viestta

@anonym788 vsak ti pisem, hladaj seberovnych. Nebudes sa citit jednoducha a mozbńo najdes aj takjeho, ktoreho budes lubit a budes mu aj doverovat. V nespravnych vodach lovis

@viestta HM no len keď oni si našli mňa...nie ja ich

haley7897
19. feb 2026
@anonym788

@viestta HM no len keď oni si našli mňa...nie ja ich

@anonym788 a co ty si nesvojpravna? Tvoje meno je "hej!"? Ktokoľvek ho zakričí, s tym ideš?

saraxyz
19. feb 2026
@anonym788

@anonym788 uved má do obrazu. Vysokopostavený boxerista? To existuje?

anonym788
autor
19. feb 2026
@haley7897

@anonym788 a co ty si nesvojpravna? Tvoje meno je "hej!"? Ktokoľvek ho zakričí, s tym ideš?

anonym_3edfd5
19. feb 2026

Uz si ho videla, ci znamost z fb? Ako vies, ze s nim chodis? Vyhod si ho z hlavy, bude ti lahsie.

anonym788
autor
19. feb 2026
@anonym_3edfd5

Uz si ho videla, ci znamost z fb? Ako vies, ze s nim chodis? Vyhod si ho z hlavy, bude ti lahsie.

@anonym_3edfd5 bol dokonca u nás keď chceš vedieť🙂 prečo hneď hlúpe narážky... závisť? A nie z FB stretla som ho v práci

haley7897
19. feb 2026
@saraxyz

@saraxyz 🤔🤌🏼

anonym788
autor
19. feb 2026
@haley7897

@saraxyz 🤔🤌🏼

@haley7897 bol z Galanty a boxoval za Oktagon

haley7897
19. feb 2026
@anonym788

@anonym788 fajn, len to nic nemení. Nikto sa nebude domov vracať k vycitkam a krivim pohľadom. O to viac,ak nic zle nespravil... aj tie najkrajsie a najsexi ženy boli a budú vymenené pri takomto správaní. Chvíľu to moze byt tolerovane, ale zunuje sa to veľmi rýchlo. Ak mas pocit, ze je čo, vykomunikuj si to s nim. Ak je to len v tvojej hlave, je na tebe upratať si myšlienky aby si nekrvacala na ľudí co ta nezranili.

anonym_2ece4e
19. feb 2026
@anonym788

@anonym_2ece4e áno máš skúsenosti a vojakmi ?

@anonym788 podviedol ma, a ja som zrušila zásnuby 3m pred svadbou a pil ako 🌈 . Kamarátka je sťastne vydatá za jedného asi 20r už je na výsluhovom dôchodku

anonym_70b54b
19. feb 2026
@saraxyz

@saraxyz Slecna je ocividne...no...jednoduchsia😌

anonym_2a1117
19. feb 2026

@anonym788 aj môj manžel bol vojenský policajt,tiež vyššia šarža,ale v živote ma nenapadlo si myslieť,že má podvádza, nerozumiem,prečo píšem jeho povolanie, aký to má súvis s neverou

viestta
19. feb 2026
@anonym788

@anonym788 moja, za Octagon sa nebojuje, octagon je ta klietka co sa v nej mlatia.
Fakt by si nemala skakat po kazdom bimbase, ktory na teba prstom ukaze.

anonym788
autor
Včera o 04:34
@anonym_2a1117

@anonym788 aj môj manžel bol vojenský policajt,tiež vyššia šarža,ale v živote ma nenapadlo si myslieť,že má podvádza, nerozumiem,prečo píšem jeho povolanie, aký to má súvis s neverou

@anonym_2a1117 neviem ja si myslím hneď o takých žeee si môžu dovoliť niečo viac😁

anonym_47d72c
Včera o 06:19

no podľa prejavu jednoduchšia budeš, to ale nič.. oni sú jednoduchí určite tiež.. podľa toho, čo o nich rozprávaš .. hodíte sa k sebe neboj 🙂

sara07
Včera o 06:24

nemám problém ...vyrobim si ho

saraxyz
Včera o 07:03
@haley7897

@saraxyz 🤔🤌🏼

@haley7897 to takto myslela? ,🤣🤣🤣

anonym_3917fb
Včera o 07:34

@anonym788 podvádzať neviem ci stíha vsak, ale to rychlo sa dá prekuknut, väčšinou clovek ktorý podvádza obviňuje teba, že ho podvádzas alebo ma take otázky divne. Ak ti nevyhovuje, že je stale preč, čo uplne chapem tak je najlepsie sa rozísť a nájsť si niekoho kto bude s tebou, vzťah na diaľku je fajn pre človeka čo ma rad samotu a ma svoje koníčky a priateľ je taký “doplnok”, ale zasa nikdy by partner nemal byt pre človeka celý svet, je to zle pretože ubíja clovek zo seba a zo svojich potrieb.

Strana
z2