Pri priateľovi - vojakovi sa cítim jednoducho. Podvádza ma?
Dobrý večer, mám priateľa vojaka teda on je vysokopostavený vojenský - policajt ale neviem cítim sa pri ňom jednoducho... stále je preč ( pochopiteľne) podľa mňa má za chrbtom podvádza... nemám dôkazy...ale neverím že taký ako on si niekde nevrzne inde 😩
@anonym_2ece4e áno máš skúsenosti a vojakmi ?
@anonym788 ja mám, bývalý bol vojak, nepodvádzall ma…kamarátka ma muža vojaka, majú pekný harmonicky vzťah, nepodvadza ju (aspoň nemá podozrenie). Sused sa rozvádza, žena nastúpila k vojsku, našla si iného…ako ti tieto informácie pomohli? Nejde o to či je vojak, ide o teba. Buď ti dáva dôvod na ziarlenie, alebo to je len v tvojej hlave a treba s tým nieco robiť.
Ešte Ti chýba vysokopostavený policajt
Vysokopostavený manžel niekoho iného...a mas to...
@anonym788 nie si ty nahodou ta co mas stareho dedka za frajera? Strasne jednoduchy prejav. Ja uz neverim, ze tieto diskusie su realne a nie je za nimi jeden naruseny clovek
@anonym_6c00d0 a pozri sa na seba
@anonym788 dakujem teraz som si uz ista😂 ona tiez odpoveda takto na etapy. Ze k jednej sprave napise viac komentov postupne podla toho ako jej pomalicky prichadzaju myslienky. Obe ste z ba nove mesto. Obe jednoduchsie. Nahoda? Na mk taketo nahody nie su😅
@anonym788 veľmi slabo vymyslená téma,
@anonym_47d72c A ty si kto? Prezidentka keď máš takéto reči?
@anonym788 autorka to si take komentáre nevšímaj, tu na koniku kazda kazdu nazýva jednoduchou a zúfalou atd 🤣 myslim si, že tie čo to takto vypustia tak buď nevedia ani čo to znamená alebo maju desne komplexy zo seba
@anonym788 keďže mam možnosť odpoveď dať anonym...tak ti napíšem a v Dobrom. Ak je tvoj priateľ vysoko postavený tak tak to zmaž a pre svoje Dobro lebo ja som s "vachu " a keď je postavený ako píšeš nemáš ani páru akú má ozaj prácu Oni majú naj.stupeň TP a má toho až až A čo ti tu píšu predavačky a spol. V skutku v rezorte sa stále niečo deje a máme mimoriadky o kt. Jednoducho nerozprávame a V súkromí neriešime!
@anonym788 autorka to si take komentáre nevšímaj, tu na koniku kazda kazdu nazýva jednoduchou a zúfalou atd 🤣 myslim si, že tie čo to takto vypustia tak buď nevedia ani čo to znamená alebo maju desne komplexy zo seba
@anonym_3917fb hej aj ja to tak vnímam, že asi to v živote nemajú ľahké keď takto trepu..a nepáčia sa samé sebe..chcela by som vidieť tú" mrochtu"
@anonym_3917fb hej aj ja to tak vnímam, že asi to v živote nemajú ľahké keď takto trepu..a nepáčia sa samé sebe..chcela by som vidieť tú" mrochtu"
@anonym788 nech založíš hocijakú tému tak vždy sa tam nájdu ženy, ktoré ti nápisu len tak, že si jednoduchá a zufala atd oni to tak len nápisu a nevedia ani čo to naozaj znamená, to sú mamičky na dovolenke, ktoré sa nudia a majú strašné komplexi zo svojho života aký žijú tak si to potrebujú vybíjať na iných ľuďoch
@anonym788 nech založíš hocijakú tému tak vždy sa tam nájdu ženy, ktoré ti nápisu len tak, že si jednoduchá a zufala atd oni to tak len nápisu a nevedia ani čo to naozaj znamená, to sú mamičky na dovolenke, ktoré sa nudia a majú strašné komplexi zo svojho života aký žijú tak si to potrebujú vybíjať na iných ľuďoch
@anonym_3917fb áno táto jedna už sa tu do mňa pustila neskutočne...ako keby som jej niečo spravila.. že som Sedliacka a podobne začala ale v pohode ja sa rada hádam 😁 aspoň zo seba vybijem nervy😁
@anonym_3917fb áno táto jedna už sa tu do mňa pustila neskutočne...ako keby som jej niečo spravila.. že som Sedliacka a podobne začala ale v pohode ja sa rada hádam 😁 aspoň zo seba vybijem nervy😁
@anonym788 🤣🤣treba využiť vo svoj prospech

no podľa prejavu jednoduchšia budeš, to ale nič.. oni sú jednoduchí určite tiež.. podľa toho, čo o nich rozprávaš .. hodíte sa k sebe neboj 🙂
@anonym_47d72c A ty si kto? Prezidentka keď máš takéto reči?