Priateľ a drogy
Ahojte musím anonymne chcem sa spýtať idemes priateľom od seba máme 9 m dieťa a v posledných dnoch vidím že jeho správanie je divne niake stále sa hadame tak som sa rozhodla že odídem nasla som si podnajom od budúceho mesiaca a dnes som mu našla vrecka plne marihuany.... Chcem sa spýtať mám to aj odfotené ak bude na súde o malého vymýšľať môžem to tam ukázať?? Alebo to nebude dôkaz ďakujem
Foť a ber všetko čo nájdeš. Krvné testy dokážu, či je čistý, alebo nie
@martinka13 vyhráža sa mi že on dostane malého stále ja už sa bojím že by sa to mohlo stať ale dúfam že toto by pomohlo...už mal problémy v minulosti s tým
Len aby to nehodil na teba, že to je tvoje
@lucinka12356 mne keď spravia krvné testy tak mi nič nenájdu ale jemu určite áno teda neviem koľko sa to drží v krvi
Batoľa mu do starostlivosti nezveria. Určite všetko foť, dokumentuje, skús z neho niečo cez sms vytiahnuť. Môžeš si nechať urobiť ako samoplatca testy na drogy jeden -dva krat aby na teba nemohol hodiť tie drogy.
Inak keď mal vrecká plne marihuany, možno aj dealuje. Nechcem navádzať k hovadine, ale ja by som v takej situácii počkala, kým odíde a potom by som zavolala políciu, nech si ho v byte pekne počká. Ale fakt neviem, či je toto dobre riešenie.
Odfotit nestaci - takych fotiek moze byt "habadej". Treba zavolat policiu, ze si nasla drogy...
na súde ti tie fotky budú na "dve veci" ako sa hovorí a ešte ty budeš mať problém nakoľko si neoznámila trestný čin - prechovávanie návykovej látky, ktorú podľa toho čo píšeš nemal len pre vlastnú spotrebu.
Dieťa mu nikto nezverí - je to batoľa, momentálne ani stiredavku nedostane.
Kazdy druhy chmulo sa vyhraza, ze zene vezme dieta… najma tí, ktorí nevedia, čo by si s nim pocali… vie, ze ta tym zneistí… je to kus blba bezcitneho!
Konfrontuj ho tym ze si nasla doma drogy a niekam schovaj mobil a vsetko nahraj , potom by som volala políciu a aj odisla z bytu s dietatom
Prosím ťa, nejaký kktský feťák sa ti vyhráža že on dostane dieťa do starostlivosti ( nie nedostane ani keby chcel, ale on ho ani nechce) a ty tomu ešte uveríš? 😀
Ale prosim ta, chlapi toho narozpravaju. Ziadne dieta nedostane do opatery, pojde tak do basy.. next time ked najdes marihuanu u neho v takomto pocte, volaj policiu a si vybavena. Skonci v base s nasimi sadzbami za drogy a bude rad ze je rad...
A teda sud nezoberie matke deita len tak, to muzi si to tak lahko predstavuju, neviem si predstavit co by socialka musela zistit u teba, aby batola dali otcovi.
Fotky si nechaj, pošli si aj na mail, je dobré ich mať, u nás v rodine stačilo len že o tom vedel a na súde ani nepípol, vedel, že nielen nedostane dieťa, ale si naserie do topánok, keď sa bude vzpierať za výživné a pod s súhlasil aj s tým, že dieťa nikdy osamote mať nebude..to bude musieť pochopiť..
Mne bolo povedané, že fotka nie je dôkaz, že môže byť kľudne aj moja. Takže jediné, že súd určí testy. A to by si musela byť alkoholička, fetacka alebo inak zanedbávať dieťa aby ho dali jemu. Mala som to podobné.
Hlavne mu nič neber a nevolaj políciu prosím ťa. Napáchaš ešte viac škody. A nie, fotky nie sú dôkaz. Kľudne by to mohlo byť "tvoje". Takže jediné "normálne" riešenie je aby súd nakázal testy. Ak sa uňho preukáže prítomnosť drog v krvi alebo iných látok tak si môžeš byť istá, že dieťa mu nezveria. Ale ak sa tam nič neobjaví tak to bude beh na dlhú trať...
Žiadny príčetny sudca nedá dieťa takému otcovi. Málokedy sa stava, ze sa dieťa vôbec otcovi. A nie takému....
Z krvi u teba nezistia ale môže povedať ze si ich ty predávala.. Je to tvrdenie proti tvrdeniu
Ako prvé by som sa snažila vzťah zachrániť. Až potom to vzdať a odísť. Čo si urobila pre to, aby si zachránila vzťah?
@anjelik107 bola by hlúpa keby sa o to snažila. Má sa snažiť o záchranu vzťahu v ktorom muž užíva a možno aj predáva drogy? + sa vyhráža, že dostane syna? Nemyslíš vážne. Čo ma robiť zo seba chuderu? Aj keby mala záujem o záchranu, tak po týchto veciach by bola extrémne blbá, aby sa snažila zachranovať vzťah. Váži si samu seba a tak to ma byť.

Viem ze to nieje len marihuana nasla som aj niake papieriky neviem co to je... Len sa bojim keď mi povedal že ked odidem ze on dostane maleho a pojde na matersku