Priateľ alebo priateľ s výhodami pre rozvedenú ženu?
Už nejaký ten čas rozmýšľam ktorá varianta je lepšia.
Mám sestru, obe sme rozvedené, máme deti. Ja som zostala so synom v byte a vyplácala exmanžela. Na všetko som sama. Mala som priateľa, ale nevyšlo to. Stale dúfam že nedostanem sama.
Sestra s mužom bývali u svokry, prerobili si podkrovie, zariadili. Deti majú v striedavke. Po rozvode šla k mame, s tým, že keď ju muž vyplatí bude si hľadať byt. Miesto bytu si našla priateľa a nasťahovala sa k nemu s deťmi. Po 3/4r sa sťahovala domov presne na Silvestra, od vtedy je stále u mamy, chlapik za ňou chodí ale nie pravidelne. Mama ide do kostola a tú hodinu tam je a predtým ako mama dôjde domov odchádza.
Nikam nechodia spolu, mne je to divné že mi bol v minulosti chlap predstavený ako jej priateľ, ale v poslednej dobe ho pravidelne stretávam v kine na koncerte a pod. Sestra tvrdí že sú kamaráti.
Úplne mimo sestry a jej ne vzťahu, čo je lepšie pre rozvedenú 40níčku s deťmi priateľ či priateľ s výhodami?
tak asi co uzna ona za vhodne, nie? ja ako rozvedena po styridsiatke nemam zaujem ani o jednu variantu, stastna som single
Bez ohladu na vek lepsie je to co zena ocakava od vztahu ak len kamaratstvo a sex/ len sex priatel s vyhodami ak spolocny zivot a vsetko co k nemu patri tak priatel. Spravna odpoved neexistuje.
radšej manžel .
prečo odišla od priateľa keď aj tak za ňou chodí ku mame. To príde len na prietrtky? By som ho poslala...
@anonym_autor ja osobme uz byvat s muzom nebudem na stare kolena robit matku a sluzku nejakemu panovi 🙄 brala by som priatela s vyhodami.
radšej manžel .
prečo odišla od priateľa keď aj tak za ňou chodí ku mame. To príde len na prietrtky? By som ho poslala...
@anonym_6d7ad7 to som mala ja a ona, môj odišiel do zahraničia a zabudol sa vratiť, ten jej bol istý čas tiež v zahraničí, ale potom sa vrátil domov vraj chcel vyrastať deti. Bol až príliš veľa doma, ich vzťah to neustál.
Údajne sa pochytili, tak si zbalili veci a došli domov, potom sa vrátila po zvyšok.
Ani jedna varianta nie je zlá. 😁Keď chceš mať svätý klud, tak si nájdi kamaráta s výhodami čo ťa občas vyvenčí, zoberiete do kina, do divadla, na drink a večer pekne šup posli ho domov.
3 roky po rozvode som ja osobne potrebovala reset od mužov. Mala som teda len “kamaráta na sex”. Lebo mne sex chýbal. Nevedela som si predstaviť byt viac ako mesiac bez. Potom som si našla priateľa. Už mi chýbalo take to teplo domova pri muzovy. Večer sa objať atd.
Ani jedna varianta nie je zlá. 😁Keď chceš mať svätý klud, tak si nájdi kamaráta s výhodami čo ťa občas vyvenčí, zoberiete do kina, do divadla, na drink a večer pekne šup posli ho domov.
@katkazatka ale tento ani len nevyvenčí. 2m po odchode sestry bol s kamarátmi v Tunisku, Maroku a juhu Španielska, v lete Chorvátsko a Bosna, potom Taliansko,Alpy. Bol aj na MS nemenovaného športu. Nesliedim... To som len tak mrkla jeho sociálne siete. V sobotu sme mali dámsku jazdu a kamoškami a stretli ho kupoval listy na musical, pár krát v kine, na koncerte.
Mama chodí viac so spolkom dôchodcov viac na výlety ako sestra s deťmi.
Za mňa 40+ kamarát na voľne chvile, kino, divadlo, vylety, dovolenky, sem tam prespať ale ináč kazdy do svojho.Nech sa kazdy stará o svoju domácnosť. Už by som žiadnemu chlapovi nerobila gazdinu.
Bez ohladu na vek lepsie je to co zena ocakava od vztahu ak len kamaratstvo a sex/ len sex priatel s vyhodami ak spolocny zivot a vsetko co k nemu patri tak priatel. Spravna odpoved neexistuje.
@anonym_4bd57e chcela by som niekoho nastálo, ale som sama desať rokov (s jednou krátkou prestávkou) neviem či by som sa dokázala prispôsobiť cudziemu chlapovi. Syn bol pri mojich aktivitách vždy parťákom, ale teraz odchádza na internát.
Toto všetko na mňa nejak doľahlo a prinútilo zamyslieť sa nad tým ako ďalej
@anonym_4bd57e chcela by som niekoho nastálo, ale som sama desať rokov (s jednou krátkou prestávkou) neviem či by som sa dokázala prispôsobiť cudziemu chlapovi. Syn bol pri mojich aktivitách vždy parťákom, ale teraz odchádza na internát.
Toto všetko na mňa nejak doľahlo a prinútilo zamyslieť sa nad tým ako ďalej
@anonym_autor
Tak to máte 40-50 rokov.Ste 10 rokov sama a chceli by ste s muzom aj bývať?
@anonym_autor
Tak to máte 40-50 rokov.Ste 10 rokov sama a chceli by ste s muzom aj bývať?
@anonym_7ef898 ano, ale nie za každú cenu. Mama je sama už 25 rokov

To máme akože ako vedieť či potrebuješ "výhody" alebo nie ? Ak nepotrebuješ tak originál priateľ stačí a ak potrebuješ tak je lepšie balenie priateľ s príchuťou "výhod" 🙄