icon

Priateľ bol na mne stále nalepený

6. apr 2023

nasla som si priatela - uplne uzasny, krasny, dobry a milujuci. Prešlo 6 mesiacov a ja s ním nedokazem vydrzat - je na mne nonstop nalepeny, aj v noci, nemozem sa ani prehodiť. Vsetko chce robiť za mna, aj moje veci - oprat mi oblecenie, ulozit ho do skrine. Ja nemusím ani prstom pohnut a on všetko urobi. Led to chcem spraviť ja, nepustí ma k tomu. Uráža sa, keď idem telefonovať mimo jeho dosahu - vraj je to divne. Skusala som sa s ním rozprávať že potrebujem viac priestoru, ale zabralo to na dva tyzdne. Dnes som sa s ním v hádke rozisla, už som nevladala mat na sebe kliesta🙈😢 ale mrzi ma fo. Nechcela som mu ublizit. Aký máte na to nazor?

sheila121
Odpoveď bola odstránená
mamamasama
6. apr 2023

Žiaden.A ti to nevyhovuje, tak si urobila správne. Môj muž je starostlivý, mne to vyhovuje. Mne by bolo divne utekat od muza, ked s niekym volam.

ckocka
6. apr 2023

Že sa tu zas niekto nudí.

aurelia2000
6. apr 2023

Ešte si mala vydržať, kým umyje okná a napecie na Veľkú noc.

s_o_n_i_k_e
6. apr 2023
svetlonos
6. apr 2023

Autorka, keby bolo treba, da ti jednu svoju ladvinu a dycha za teba, poznam.
Toto je uzasne pre ludi, ktory cely zivot tuzia po laske a byt pre niekoho celym vesmirom.
Ale ma to svoje nevyhody - on ta chce mat len pre seba a pod kontrolou. Kto sa aj v noci rad tuli, je to fajn. To mi nevadilo. Ale tenvzvysok je jednoducho moc. Urobila si dobre a radsej zist z kratsej cesty ako neskor, ci s detmi.
A benechaj sa hlavne uprosit, aby si sa vratila! To nebol ani nikdy nebude zdravy vztah. Mam muza a tiez mu nehovorim vsetko, je to normalne. A nemusi ani vediet, o com sa bavym s pre neho cudzimi ludmi. Hlavne ak kamoska riesi nejake problemy svoje. Preco by o nich mal vediet?
On sa boji, ze povies nahodou nieco o nom. Je si neisty aj sam aebou, od takych ruky prec. Chod namiesto placu oslavovat.

jsbb
6. apr 2023

A to kde takého hľadáte? Ja by som takého chcela, cely zivot po takom tuzim mat svoju spriaznenú dušu.

bennn
6. apr 2023

Podla mna si nahlavu :D ... jeho by to prestalo baviť, keby si si vymýšlala nejaké činnosti schválne... a to hned aj do 24 hodín :D

karolinakr
7. apr 2023

kliešťa - to je zlaté

sticker
cacianka
10. apr 2023

Daj na svoje pocity.
Vadilo ti neustále prilepenie, tak je rozchod úplne ok..
Neublížila si mu, on ublížoval tebe, že ti nedal dýchať.

wildria
13. apr 2023

Pripájam sa i keď trošku neskôr..za mňa úplne ok ked si sa rozišla, chápem že ti je to ľúto lebo on to v podstate nemyslel zle..nedoplo mu že pre teba to môže byť otravné...ja byť v tvojej situácii tiež by som to rovnako riešila.za mňa je osobný priestor najdôležitejší.aj vi vzťahu.. ja si neviem predstaviť že by bol na mne niekto takto nalepený... žiadne súkromie ani nič...keby by mi mal byť partner stále za ritou a robil aj moje veci za mňa asi by som od nervov zošalela...pre mňa je môj osobný priestor naj...mne napr vadí aj to keď mi priateľ volá aj 4x behom práce a tiež chcel veľakrát za mňa riešiť niečo, čo bola čisto moja vec a tiež mi to šlo krkom.. chápem tá nikto nechce mať na sebe kliešťa , všetkého veľa škodí, a práve takéto extra naviazanie na partnera kedy má jeden potrebu byť nonatop pri tom druhom vie byť veľmi toxické 🙂 hlavne neplač, veľa síl ♥️

bluka2
13. apr 2023

@aurelia2000 to mi presne napadlo, ešte nejaké úlohy mu treba dať.
A potom ho pošli mne, také 2 týždne by som to s ním vydržala, lebo to do list v domácnosti je celkom dlhy 🤣

drago12587
18. apr 2023

Za par rokov skončiš na zozmamke s otazkou : " kde su všetci dobrí chlapi" :D toto je už stará pesnička