icon

Priateľ je stále pri TV.

daili
11. feb 2020

Ahojte baby chcem od Vás radu,
Môj priateľ neustále pozerá TV, roky posiloval a poslednú dobu iba TV ho zaujíma. Viem ze môžem byt rada ze sedí doma a nechodi kade tade ale už vrcholné mi lezie na nervy neustále sedenie pred TV.
Plánujeme babo, bohužiaľ už rok sa nám nedarí a mam pocit ze už aj on svoj koníček (posilňovňu ) zanedbáva od tej doby. Neviem si rady už naozaj...
Poslednú dobu sa hádame len koli tv..

Strana
z2
daili
autor
19. feb 2020

@jazlyn zmenilo už sa to zlepšuje pomaličky. Už sa konečne toľko ani nehádame viac sa rozprávame a keď nič večer nerobím bud vyberieme spolu nejaký film alebo hráme PSko 😂 keď robím večer nechty tak on pozerá TV ale vtedy mi je to jedno ☺️

daili
autor
19. feb 2020

@moonka1 práveže toto ja som odjakživa nebola ten typ co by musel pozerať TV ja keby bývam sama ja ani telku by som asi nemala 😂 to máš šťastie ze ste na tom rovnako ja to mam trosku zložitejšie on zasa nechápe mňa že vôbec nechcem pozerať tv

daili
autor
19. feb 2020

@amanda654 už od dnes začal zasa chodiť cvičiť 😂 a tak on chodí do posilovne de chodia iba chlapy a keď chcem ísť cvicit aj ja tak chodíme do ineho fitka. Ale to by mi tak neprekážalo keby aj pozerá, ja mu verím a on práveže nikdy nebol taký že by pozeral po iných a nie to ešte rozprával sa, aj ako SBS robil na diskotékach a jemu sa tie baby keď sa aj prihovárali zhnusili ja som mala šťastie ze mi sme boli kolegovci ja krupierka on SBS a po nejakom čase sme sa dali dokopy ale zozaciatku mi sám povedal ze sa aj čuduje že sa dokážeme fest dobre porozprávať aj keď sa nepoznáme lebo ze on s cudzíma ludma komunikuje iba keď musí 😂

Strana
z2