Priateľ má čas na kamaráta, ale na mňa čas nemá
Ahojte, priateľ mi dnes volá, na obed, necítim sa ok, mám dosť, som unavený, dnes ostanem doma, zajtra sa môžeme vidieť. O 16.00? ja neviem, či o 16.00 som v práci, netuším to kedy zajtra budem a čo bude zajtra. Prišla som z práce teraz o piatej, volám mu, a on je s kamošom ma kofolke. Tak ja neviem.
Chlapi potrebuju aj cas s inymi chlapmi. Ty by si tiez mala travit cas s inymi zenami. Vztah vyzaduje cas od seba, aby ste si neliezli na nervy a aby ste si aj trochu chybali a mali dovod sa na seba tesit. Nechaj ho dychat a venuj sa sebe alebo kamaratkam.
Chlapi potrebuju aj cas s inymi chlapmi. Ty by si tiez mala travit cas s inymi zenami. Vztah vyzaduje cas od seba, aby ste si neliezli na nervy a aby ste si aj trochu chybali a mali dovod sa na seba tesit. Nechaj ho dychat a venuj sa sebe alebo kamaratkam.
@strawberry0797 neboli sme spolu ani vcera, ani predvcerom. A nebudeme ani cez vikend. Ja tiez chcem travit cas so svojimi kamosmi.
@anonym_autor na co ti je klamar?
Ahoj, ako dlho ste spolu? Lebo po roku-dvoch chlap nepotrebuje tráviť každú voľnú chvíľku s partnerkou. Ak sa naštveš, radšej Ti bude klamať, že je unavený, ako by mal povedať pravdu, že ide s kamarátmi. Keď ste spolu len krátko, bude to tým, že stratil o Teba záujem. Možno má iný objekt záujmu, možno mu nevyhovuje Tvoja povaha atď. Otvorene sa porozprávajte a uvidíš, na čom si.
Ahoj, ako dlho ste spolu? Lebo po roku-dvoch chlap nepotrebuje tráviť každú voľnú chvíľku s partnerkou. Ak sa naštveš, radšej Ti bude klamať, že je unavený, ako by mal povedať pravdu, že ide s kamarátmi. Keď ste spolu len krátko, bude to tým, že stratil o Teba záujem. Možno má iný objekt záujmu, možno mu nevyhovuje Tvoja povaha atď. Otvorene sa porozprávajte a uvidíš, na čom si.
@ika02 otvorene sme spolu dlho, velmi dlho. Vidime sa 2-3x do tyzdna na hodinku.
Je slobodný?
@ika02 otvorene sme spolu dlho, velmi dlho. Vidime sa 2-3x do tyzdna na hodinku.
@anonym_autor ste spolu veľmi dlho a vidíte sa sem tam? A tomu ešte žije s mamičkou? Každý je mu dôležitejší?
Dievča ja by som na tvojom mieste utekala 🚩
@anonym_autor ste spolu veľmi dlho a vidíte sa sem tam? A tomu ešte žije s mamičkou? Každý je mu dôležitejší?
Dievča ja by som na tvojom mieste utekala 🚩
@anonym_7d1ac9 viem, že sa nedohodol s nikým, to by mi povedal. Vôbec nemám problém, keď máme každý vlastný program, veď to má byť. Vždy si povieme, teraz idem von s kamošom, teraz mám kávu s Jožkom, Ferkom. Pravdepodobne ho stretol na ceste z obchodu a išli na kofolu. Ale mne je len jedno divné, ak sa dnes necítim na to, aby sme išli na kávu alebo na nealko spolu do podniku 20 m od jeho bloku, že si nájde priestor a čas, aby tam išiel s kamošom, ktorého stretol na ulici.
@anonym_autor koľko máte rokov?
Nie si pre neho priorita
Nie si pre neho priorita
@sense no tak nerozumiem, na co ma potom ma. Nerozumiem, na co natahujem zenu, ked ju nechcem.
Asi by si mala uvažovať nad iným vzťahom. Po istom čase (3-5 rokov), ak sa vzťah nikam neposúva, nemá význam v ňom pokračovať. Ak má potrebu s Tebou žiť, vytvoriť rodinu, mať deti... našiel by si spôsob, ako žiť pod jednou strechou, starať sa o Teba, vytvárať spoločnú budúcnosť. On sa Ti skôr vyhýba. S jeho mamou máš dobrý vzťah?
@zildo no nemáme 16, ani 25.
@anonym_autor ja sa pýtam koľko máte rokov a nie koľko nemáte.🫤.. Asi nie je zrelý na vzťah, zažila som niečo podobné. Uprednostňoval všetko ja som bola niekde až na chvoste jeho priorít.. Uvedomil sa až vtedy,keď zistil,že môže o mňa prísť a videl,že sa o mňa zaujímajú aj iní chlapi.
@strawberry0797 to je úplne v poriadku, aby každý z páru mal čas aj sám na seba a svojich priateľov, len je seriózne povedať, dnes idem na kofolu s Jožom, vidíme sa v sobotu a neskrývať sa za chorobu
@sense no tak nerozumiem, na co ma potom ma. Nerozumiem, na co natahujem zenu, ked ju nechcem.
@anonym_autor lebo keď má chuť s tebou byť, tak si po ruke, užíva si výhody bez povinnosti… je úplne v poriadku tráviť čas aj s kamošmi, aj osamote, ale takto sa vyhovárať a klamať je trapas… neberie to medzi vami podľa mňa vážne, ale keď nemá do čoho pichnúť alebo nič lepšie na práci, si mu dobrá
@strawberry0797 neboli sme spolu ani vcera, ani predvcerom. A nebudeme ani cez vikend. Ja tiez chcem travit cas so svojimi kamosmi.
@anonym_autor na čo ti je takýto vzťah . nevzťah? Ste spolu dlho a vidíte sa sem tam, kašli na neho, vrát ho do obehu
tiez mi to pride divné ze ste spolu velmi dlho, mate tym pádom cez 25 (ja chapem tak tvoju vyhybavu odpoved) a nezijete spolu 🙄 My sme sa spolu stahovali do pol roka, mala som 24 a on 25. Proste ked nevydrzime spolu zit, tak naco zabijat roky tym ze sa vidime 2-3x v tyzdni
tiez mi to pride divné ze ste spolu velmi dlho, mate tym pádom cez 25 (ja chapem tak tvoju vyhybavu odpoved) a nezijete spolu 🙄 My sme sa spolu stahovali do pol roka, mala som 24 a on 25. Proste ked nevydrzime spolu zit, tak naco zabijat roky tym ze sa vidime 2-3x v tyzdni
@katkaseiner to sa ho pýtam každý deň ja, že na čo je to to dobré.
@katkaseiner to sa ho pýtam každý deň ja, že na čo je to to dobré.
@anonym_autor možno sa to skús spýtať aj sama seba… lebo z jeho strany je aj žiadna odpoveď odpoveďou… a ty v tom zotrvávaš vedome a doborovoľne… ak čakáš, že sa to zo dňa na deň zmení, samé od seba, tak nezmení
@anonym_autor možno sa to skús spýtať aj sama seba… lebo z jeho strany je aj žiadna odpoveď odpoveďou… a ty v tom zotrvávaš vedome a doborovoľne… ak čakáš, že sa to zo dňa na deň zmení, samé od seba, tak nezmení
@lindous mali sme teraz rozhovor po telefone, pytala som sa ho, o co mu ide v suvislosti so mnou. Ze som ho upozornovala, ze sa citim nemilovana, opustena, osamela a frustrovana a ze cim dalej toto budeme predlzovat, tak to bude horsie a horsie. Ale na druhej strane, caka ho diagnostika a mozno je na stole vazne ochorenie. A v tomto pripade chcem stat pri nom.
Ste dospeli a randite ako decka? Dakujem. S takym by som nebola ani sekundu. Mamanek. Klamar. Prve miesto kamosi. Zamysli sa
Kľudne sa môžete stretávať 3x týždenne na dve hodiny.
Kľudne môžete spolu bývať, žiť.
Kľudne už dávno mohol byť od matky odsťahovany a žiť samostatne , dospelo.
Ale len ty vieš či vám to vyhovuje a stačí.
Či on chce viac.
Či ty chces viac.
A nie riešiť že s tebou na drink nešiel, ale s kamošom na pivo áno, a prečo začo.
@anonym_autor Ahoj autorka, tak toto je velmi zvlastne. Pises,ze ste spolu velmi dlho, ze nemate 16 ani 25 rokov...cize predpokladam,ze viac, vidite sa tak 3x v tyzdni na 1 hodinu...🤔🤔🤔 a nevie byt k tebe ani uprimny, aby ti narovinu povedal,ze vies co dnes nie, lebo som stretol cestou kamosa a chceme pokecat pri kofole..a najlepsia ceresnicka, zije s mamou...Moja otazka k tebe je, mas este stale pocit,ze mate ozaj realny vztah? Lebo je tam tolko veci proti tomu, co sa da nazvat vztahom...resp.ano ak by si povedala,ze ste kamosi s vyhodami, tak by som to este chapala. Ak teda mate kde uskutocnovat tie vyhody, lebo u neho je to asi zlozite, jedine ze u teba. Mne to pride, ze on ta berie ako keby len do poctu v jeho zivote. On si v podstate zije svoj zivot ako chce on v prvom rade...a ty si niekde na x-tom mieste v poradi. Uz ked sa aj stretnete na tu hodinu v nejakom tom dni, ako prebieha vase stretnutie? Ako sa sprava? Ako keby nic? Vies ono keby ste boli ozaj v zdravom vztahu, nie je problem si spravit cas aj na kamosov/kamosky, ale ked clovek niekoho lubi, tak mu je prioritou partnerka/partner...proste tuzi ho vidiet aj viac ako na nejaku hodinu, spravit si nejake plany, vylety trebars, alebo aj kludne ist spolocne za kamosmi a potom este po stretku byt spolu vo dvojici...Jasne, kazdy potrebuje aj svoj priestor, ale travit cas viac s kamosmi ako s partnerkou, to uz zavana takou akoby lahostajnostou voci nej..S mamou byva kvoli comu? Vobec ste sa nebavili o tom,kedze ste spolu dlho,ze by ste isli byvat aspon do prenajmu, pripadne k tebe ak mas byt?Ma on vobec o taketo veci zaujem? Preco je stale pri mame? Skus si zodpovedat na urcite otazky a zistis, do akej miery berie on vas vztah vazne a do akej miery mu vobec na tebe zalezi. Na zaver uz len tolko, pokial sa necitis v tomto vztahu komfortne, hod s nim na vazno rec, povedz mu o vsetkych ocakavaniach a aj sa ho opytaj, ako to on vidi do buducna..ked ho za ten cas dobre poznas, zistis ci su to len recicky alebo to hovori vazne, nedaj sa opit rozkom...dodnes mam zapamätanu vetu jedneho mojho ex - "ludia toho vela nakecaju", tak sa vyjadroval o inych, ale zistila som casom, ze ta veta v prvom rade vystihovala jeho. Drz sa🍀
@anonym_autor preco pises, ze je priatel. To je iba milenec, nic vic. 3x za tyzden je pre neho lepsie ako nic. A viac nic medzi vami nie je. Za tu hodinu , tazko. Klames samu seba, predpokladam, ze on ani netisi, ze ma priatelku.

kámoš prednejší ako ty. klame ťa.