icon

Priateľ ma klamal

arninka
7. mar 2025

Včera som sa dozvedela že mi priateľ klamal písal si s jednou babou už počas nášho vzťahu ešte v ten deň keď som odišla domov sa s ňou chcel stretnúť vie že o tom viem

kapanek1
7. mar 2025

Vykasli sa na neho. Este kym s nim nemas zavazky.

arninka
autor
7. mar 2025

Pisal jej že aká je krásna a ako veľmi jej nechcel ublížiť vôbec nemyslel pri tom ako sa ja budem cítiť

gribka1
7. mar 2025

No a jeho reakcia na to?

viestta
7. mar 2025

Vsak bud rada, ze uz je eex. Nezaoberaj sa jeho zivotom, zaoberaj sa svojim, spravis lepsie

stanulienkat
7. mar 2025

Kvoli tomuto nova registracia?

rozculena
7. mar 2025

a čo my s tým?

zmrzlinka8
7. mar 2025

@stanulienkat nechápem toto lustrovanie autora príspevku. veď to je jedno, kto to píše. dôležitý je obsah predsa

zmrzlinka8
7. mar 2025

@rozculena asi presne to, čo pri všetkých iných témach. chce poradiť asi, nie? počuť názor?

rozculena
7. mar 2025

@zmrzlinka8 a čo chce poradiť,iba nám to oznámila.

michal_dr
7. mar 2025

@arninka

...dozvedela si sa ako..? Od koho..?

Inak, zakladom vztahu je komunikacia. V prvom rade sa taketo infošky snaž rozdýchať... nasledne komunikacia s partnerom... v klude, bez kriku a emocii. Tu na fore je 80-90% negativistov, ktorí na aky kolvek problem reaguju a nabadaju na "rozchod" pri akomkolvek problemu, takze to tu ber s rezervou.

Hlavne ries veci/problemy s partnerom 😉, s ním si vo vzťahu a vzťah je o vas dvoch 😉

stanulienkat
8. mar 2025

@zmrzlinka8 pisem to kvoli tomu, ze si zvacsa niekto robi srandu. Zvacsa pubertiaci. Malokto si tu zalozi ucet len kvoli tomu, aby sa postazoval na partnera a este takymto pisomnym prejavom. Skor by som uverila, keby bol nick dlhodobo funkcny. Duplom u ludi, ktori nemaju deti.