Priateľ ma klamal
Včera som sa dozvedela že mi priateľ klamal písal si s jednou babou už počas nášho vzťahu ešte v ten deň keď som odišla domov sa s ňou chcel stretnúť vie že o tom viem
Pisal jej že aká je krásna a ako veľmi jej nechcel ublížiť vôbec nemyslel pri tom ako sa ja budem cítiť
No a jeho reakcia na to?
Vsak bud rada, ze uz je eex. Nezaoberaj sa jeho zivotom, zaoberaj sa svojim, spravis lepsie
Kvoli tomuto nova registracia?
a čo my s tým?
@stanulienkat nechápem toto lustrovanie autora príspevku. veď to je jedno, kto to píše. dôležitý je obsah predsa
@rozculena asi presne to, čo pri všetkých iných témach. chce poradiť asi, nie? počuť názor?
@zmrzlinka8 a čo chce poradiť,iba nám to oznámila.
...dozvedela si sa ako..? Od koho..?
Inak, zakladom vztahu je komunikacia. V prvom rade sa taketo infošky snaž rozdýchať... nasledne komunikacia s partnerom... v klude, bez kriku a emocii. Tu na fore je 80-90% negativistov, ktorí na aky kolvek problem reaguju a nabadaju na "rozchod" pri akomkolvek problemu, takze to tu ber s rezervou.
Hlavne ries veci/problemy s partnerom 😉, s ním si vo vzťahu a vzťah je o vas dvoch 😉
@zmrzlinka8 pisem to kvoli tomu, ze si zvacsa niekto robi srandu. Zvacsa pubertiaci. Malokto si tu zalozi ucet len kvoli tomu, aby sa postazoval na partnera a este takymto pisomnym prejavom. Skor by som uverila, keby bol nick dlhodobo funkcny. Duplom u ludi, ktori nemaju deti.

Vykasli sa na neho. Este kym s nim nemas zavazky.