icon

Priateľ ma klame

12. feb 2025

Ahojte, sme s priatelom niekolko spolu 3 roky. Za ten cas som necitila, ze by na nasom vztahu mohlo byt nieco zle, venovali sme sa jeden druhemu, milovali sa taki aki naozaj sme. Nezijeme este spolu. Viem, ze si zacal pisat s jednou babou, on vseobecne mal viac kamaratok, no tuto zacal brat hrozne vazne. Zacal sa jej zverovat, ked sme mali problemy, volat si snou. Nieco mi na tom nesedelo. Vcera sme sli von, a jemu pipla sms od nej a znela, ze aj ona jeho lubi. Nedokazala som nic na to povedat, tvarila som sa ze nic. Ublizilo mi to, neviem, co robit...ale jedine viem, ze ma to boli a este ked sa tvari, ze to je len kamaratka, ktoru by nikdy nechcel za priatelku.

janinque
12. feb 2025

Myslím, že Váš vzťah je na konci. Treba ho posunúť tej, ktorej prejavuje svoju náklonnosť.

yasina
12. feb 2025

No klame. Dnes si kazdy pise s kazdym

pribinak
12. feb 2025

Toto je v podstate koniec. Čím skôr to ukončis tým lepšie prw teba.

januska12323
12. feb 2025

To máš jednoduché, nebráň im v šťastí.

sissy27
12. feb 2025

Podla mna velmi dobre vies, co mas robit, len sa toho bojis… ale tri roky nie su nic v porovnani s tym, kolko rokov mas este pred sebou. Naco ich stracat s niekym, kto lubi inu?

colsami
12. feb 2025

Hlavne sa prosim Ta netvar (aj sama pred sebou a pred nim) ze sa nic nestalo, cim skor si pobal veci a chod prec (alebo pobal jeho, ak byva u Teba). A uz ho absolutne neries. Cim skor sa posunies, tym lepsie.

zuza265
12. feb 2025

@januska12323 ja by som to napisala inak - nech nebrani v stasti sebe. 🙂

stanulienkat
12. feb 2025

A on videl, že si si prečítal tu sms-ku? Respektíve ako si zareagovala? Presla si to prešla s úsmevom? Ja by som mu taký randal urobila, že hneď v tej minúte by som s ním skončila. Ked lubi aj ona jeho, to znamená že on jej povedal, že ju lubi.

ina2405
12. feb 2025

Ukonči to so cťou a rešpektom voči tebe. Ani by som sa neobzrela, ani by som mu nič nepovedala. Len by som ho všade blokla a každú jednu vec od neho by som šmarila do smetí. . On síce bude rád...ale ty si ušetríš jeho klamstvá, vykrúcačky a aj tak to dopadne rovnako.

len0cka
12. feb 2025

No vieš, problémy mal riešiť predovšetkým s tebou. A po tejto správe by som ja vzťah ukončila. Toto je pre mna nôž do chrbta. Prepáč,ale písať inej žene, že ju ľúbi a venovať jej toľko pozornosti. Kto je vlastne jeho priateľka,s kým je to vo vzťahu? S tebou či s ňou,alebo možno s oboma? Lebo z tohto mi vychádza, že pánko presedlal. Hoc si obhajuje,ze su iba kamaráti. ...To by povedal každý 🙄 Držím palce 🤞🏼

enmery
12. feb 2025

Vy ste asi veľmi mladí a ešte ste toho v živote veľa nezažili....že ty nevieš, čo robiť🙄

zmrzlinka8
12. feb 2025

@colsami ešte spolu nebývajú

sisska96
12. feb 2025

No asi ste ešte mladí a on potrebuje zmenu. Tento vzťah už nemá význam. Dokonca 3 roky chodiť, ale nebývať spolu je dlhá doba

deti95060810
12. feb 2025

škoda že si neukázala ako ti to vadí... prečo v sebe držíš pocity... niekedy je lepšie vybuchnúť a ukázať že si na hlavu sr*ť nedáš... takto robíš zo seba len blba.
aspoň mu napíš že nech ide do čerta aj s jeho kámoškou ktorá ho ľúbi.

autor
12. feb 2025

@deti95060810 nechcela som znova vybuchnut, nemala som uz predtym z toho dobry pocit

evcagabi
12. feb 2025

A to si akoze stale s nim alebo co? On videl, ze ty si videla? A ty si bola ticho? 🧐

enmery
12. feb 2025

Akože robiť scény, že mi to vadí?Evidetne jej písal, že ju ľúbii a preto jej odpoveď. Toto je na okamžité ukoncenie a nie robenie scén po 3 rokoch s nezrelým deckom a hlavne, keď spolu nežijete a nemáte deti. Presne toto sú tie toľko spomínané red flags, o ktorých si tu furt mnohé myslia, že neexistujú a idú chlapa meniť a jedine, co zmenia, že mu darujú ešte ďalších 10 rokov a psychicky sa zrútia.

berta100
Autor odpoveď zmazal
nika185
12. feb 2025

polož si otázku, či chceš zbytok života prežiť s niekým kto ťa bude klamať a podvádzať, pretože keď to robí už teraz, potom duplom, chceš viac zo života preplakať a starať sa o deti sama, lebo on bude vymýšľať ako odísť z domu klamstvami, aby bol pri inej, ako bude chodiť z práce neskôr s výhovorkami....tak sa vschop a nechaj ho tej, ktorá vám to rozbila, tebe sa tak otvoria dvere ku niekomu, kto ťa klamať nebude ale ľúbiť srdcom, buď rada, že sa zbaviš niekoho, kto ťa nemiluje, lebo keby áno, toto neurobi a bud šťastná, že ked sa už tak stalo, tak teraz, keď nemáš ešte deti, hlavu hore a never na klamstvá, taký človek sa nezmení, naslubuje ti hory doly a prejde nejaký čas a urobi to zas, neveru, dôkaz máš, ty nemáš čo stratiť, jedine niekoho kto si ťa vôbec nezaslúži

bg92
13. feb 2025

normalne mu povedz ze si to videla a je koniec. tym ze spolu nebyvate nemusis nic riesit len si to upratat v hlave.
ci akoze co ine chces robit?