icon

Priateľ má možnosť odsťahovať sa, ale asi to neurobí

arriska
31. mar 2025

Priateľ ma možnosť sa odsťahovať ale cítim, že to neurobí pričom je to kameň úrazu nášho vzťahu
Ahojte, aby som priblížila situáciu. Ja som rozvedená mám 10 ročného syna. Priateľ je rozvedený a ma dve deti v podobnom veku na striedavú starostlivosť so svojou exmanželkou s ktorou nemá dobré vzťahy. Už sú 3 roky po rozvode ale bývajú na striedačku v byte, lebo deti sú tam stále. Takže jeden týždeň sa stará jeden o deti v ich spoločnom byte a druhý týždeň druhý. Je to novostavba, kde sa jeho exmanželka rozhodla nasťahovať na iné poschodie do podnájmu. Sú 3 roky po rozvode a teraz sa ide riešiť kto koho vyplatí. Komu ostane byt. Priateľ ako píšem vyššie je už 3 roky rozvedený a po rozvode si našiel v tom vchode susedku s ktorou bol 9 mesiacov vo vzťahu, potom sa rozišli a zase dali dokopy. Po rozchode, tam ďalšiu susedu z vchodu volal niekoľko krát na rande a počas nášho vzťahu jej napísal, keď pridala story na instagram, že či je tam odkiaľ on pochádza ( on bol v tom čase tam ). Aby toho nebolo malo , má v tom vchode ďalšiu susedu/kamarátku s ktorou sa pozná 20 rokov a riešili spolu svoje rozvody. Každú susedu tam pozná, čo ja nechápem- ja sa teda vo vchode nesocializujem s žiadnym chlapom.
Sme spolu 7 mesiacov. Posledný mesiac už to nezvládam :(
Prezentuje to ako jeho minulosť. Ale veď ta minulosť je jeho denno denná súčasnosť. Chápem, že sa mu tam dobre býva. Deti sú tam zvyknuté. Ja tlačím, aby sa odsťahoval aby sme mohli mať kľudný vzťah nakolko to nezvladam. Bože rozpísala som sa. Prosím dajte mi radu aký máte na to pohľad. On ma stále uisťuje ako ma miluje a pristupuje na možnosť odsťahovania sa no po takom prehlásení na druhý deň citeľne vyvracia svoje slová. Pomoc. Som prehnane žiarlivá ? Nedokážem mať partnera, co ma okolo seba hárem zo svojej minulosti. Milujem ho ale posledný mesiac už nevládzem :(

Strana
z4
tibiokke
31. mar 2025

🤣🤣🤣co ma diamantovi vrtak a ty takeho chmula chces? Utekal by som cim skor lepsie pre teba
Ze milujem ho no otras fuj

terezka1947
31. mar 2025

@arriska on sa rozviedol kvôli všetkým susedam? Chudák tá jeho zena

lucka_ke
31. mar 2025

ak je sukničkár tak ani po presťahovaní nebudeš mať istotu, že si nenájde ďalšiu milú susedu, ja by som s ním neostávala

arriska
autor
31. mar 2025

@terezka1947 exmanželka ho podvádzala boli spolu veeela rokov v manželstve .

terezka1947
31. mar 2025

@arriska on asi tiež nebude neviniatko z toho,čo píšeš. Ty ho fakt chces?veď ho nechaj susedam

tibiokke
31. mar 2025

@arriska a to ty co nanom milujes kokos vy ste strasne zufale a odkial vies ze vsetky sukal tam rad radom to sa ti chvalil????

janai1
31. mar 2025

@arriska tak to ti ozaj držím palce aby potom čo ho donutis sa odsťahovať od detí v danej bytovke neboli žiadne ženy 👍🏽

arriska
autor
31. mar 2025

@terezka1947 úprimne toto je jeden z mojich pocitov :(

pribinak
31. mar 2025

Ani som to nedočítala…..skončila som pri nejakej 4 kamoske

Žena zlata, asi už nemáš 20, ani 25 tak sa chyt zdravého rozumu a nájdi ai niekoho iného

arriska
autor
31. mar 2025

@tibiokke rozprávali sme sa o minulosti ani ja niesom mníška ale teda z minulosti nikoho nestretávam nikde. On ma vo vchode exmanželkou na stalo, susedu s ktorou bol vo vzťahu, susedu ktorú volal na rande a ďalšiu kamošku . V podstate ako vyššie píšem . Posledné dni som non stop nervózna :(

martul
31. mar 2025

@arriska pre kristove rany, ty máš občiansky? Lebo toto príčetný človek nemôže robiť.

arriska
autor
31. mar 2025

@pribinak 36 :(

arriska
autor
31. mar 2025

@martul nechcem sa ľutovať ale celý život sa dostávam do komplikovaných vzťahov .

silvike
31. mar 2025

@arriska Ja mam len otazocku. To ked je s detmi v tom ich byte jeho ex, on je v tom case kde ? Ci oni maju dva byty v tom istom vchode, jeden vlastnia a ( v tom ziju deti) a druhy maju v najme a oni dvaja sa v nom striedaju, ked ten druhy je v byte s detmi ?

pribinak
31. mar 2025

@arriska žena zlata…v 36tich rokoch potrebuješ k sebe seriózneho chlapa a nie hentakeho čo sníva že pretiahne vserko čo ide okolo

Ok, že si nebola mníška, ale teraz sa veci majú inak, tamten pán nie je vhodný partner

klementinka58
31. mar 2025

ja som raz daaavno sla na prve rande s jednym a cestou do kaviarne sa stavil 3x niekde.... v stanku pozdravit znamu, vo vecierke pozdravit druhu znamu, na chodniku sme stretli tretiu znamu.....s kazdou prehodil par viet a ked v kaviarni siel pozdravit casnicku a pri vedlajsom stole dalsiu kamosku....pozvanie na druhe rande som slusne odmietla....

jesenzima
31. mar 2025

Autorka bude ďalšia zo skupiny žien, ktorá bude radšej s kktom ako by mala byť sama 🙄🙄

arriska
autor
31. mar 2025

@silvike on keď ma deti, tak je v ich spoločnom byte. Ja som prehlásila, že tam nikdy nepôjdem. Jeho exmanželka je vtedy v byte o pár poschodí nižšie ( prenájom) on keď nemá deti ma prenajatý malý byt ale už posledné mesiace je u mňa .

tibiokke
31. mar 2025

@arriska nato ze mas 36 si uboha sorry nic vzlom takto sa zhadzovat co je jediny??? Radsej sama jak toto nic vzlom ale si nsivna jak 14nastka pred odpanenim sorry

arriska
autor
31. mar 2025

@pribinak on by toto vyvrátil. Jeho vysvetlenie na toľko kamarátok je, že nepochádza z BA a tam odkiaľ pochádza sa všetci poznaju a kamarátka navzájom. Mne je to proti srsti.

pribinak
31. mar 2025

@arriska tak nech sa veselo ďalej kamaráti s kamarátkami a ty si prosím tá hľadaj niekoho iného

Tento asi nepochopil ako vyzerá seriózny vzťah

silvike
31. mar 2025

@arriska A ten byt co ma on prenajaty, je nebodaj tiez v tej istej bytovke ? Ci kde ho ma ? Ja len ci tiez v tej susedkovskej lokalite 🙂 ci uplne inde ?

arriska
autor
31. mar 2025

@pribinak ono obmedzil ( odkedy sme spolu) jeho kamaratenie sa, ale to že žije v dome, kde sú tie ženy ja jednoducho nedávam :(

arriska
autor
31. mar 2025

@silvike úplne inde . Ale ja ďaleko nevybam od jeho haremu v podstate aj ja som suseda len pár ulíc vedľa :( bože smejem sa a trpim zároveň

bystrozraky
31. mar 2025

Si si tým istá, že sa rozviedli, lebo ho jeho exmanželka podvádzala? Alebo ti to tak len on prezentuje? Podľa toho, čo píšeš, to vyzerá, že on podvádzal ju, a asi preto ho jeho ex nemá rada. O dôvodoch rozvodu vieš len od neho, alebo?

arriska
autor
31. mar 2025

@bystrozraky len od neho . Bože zase sa cítim ako naivná krava. Po mojom predošlom vzťahu kedy som bola s narcistickym psychopatom si prídem ja teraz slahnuta, že som si neoverila toto niekde inde.

lenkasarka
31. mar 2025

Po tvojich susedkach sa ešte nepoobzeral? Podľa mna určite, aby to zas ostalo v bloku

arriska
autor
31. mar 2025

@lenkasarka :( to je hrozne ale plne chápem ten názor :(

tibiokke
31. mar 2025

@arriska ja by som siel za ex ale ta ti asi pravdu nepovie ale skusil by som pochybujem ze ona jeho podvadzala

pribinak
31. mar 2025

@arriska nedavas to lebo nemáš v nom istotu a taký vzťah nemá význam

Proste ti blikajú všetky červene svetielka

kitycat
31. mar 2025

@arriska nwuvazovala si nad tym volat ho tvojim milencom? Vsak totoje komedia, naco si ho tlacis do bytu?

Do striedavky si tie deti dali, bude ich nosit ku tebe alebo budu v tom baraku sexuchtivych susediek? 🤣

Strana
z4