icon

Priateľ má možnosť odsťahovať sa, ale asi to neurobí

arriska
31. mar 2025

Priateľ ma možnosť sa odsťahovať ale cítim, že to neurobí pričom je to kameň úrazu nášho vzťahu
Ahojte, aby som priblížila situáciu. Ja som rozvedená mám 10 ročného syna. Priateľ je rozvedený a ma dve deti v podobnom veku na striedavú starostlivosť so svojou exmanželkou s ktorou nemá dobré vzťahy. Už sú 3 roky po rozvode ale bývajú na striedačku v byte, lebo deti sú tam stále. Takže jeden týždeň sa stará jeden o deti v ich spoločnom byte a druhý týždeň druhý. Je to novostavba, kde sa jeho exmanželka rozhodla nasťahovať na iné poschodie do podnájmu. Sú 3 roky po rozvode a teraz sa ide riešiť kto koho vyplatí. Komu ostane byt. Priateľ ako píšem vyššie je už 3 roky rozvedený a po rozvode si našiel v tom vchode susedku s ktorou bol 9 mesiacov vo vzťahu, potom sa rozišli a zase dali dokopy. Po rozchode, tam ďalšiu susedu z vchodu volal niekoľko krát na rande a počas nášho vzťahu jej napísal, keď pridala story na instagram, že či je tam odkiaľ on pochádza ( on bol v tom čase tam ). Aby toho nebolo malo , má v tom vchode ďalšiu susedu/kamarátku s ktorou sa pozná 20 rokov a riešili spolu svoje rozvody. Každú susedu tam pozná, čo ja nechápem- ja sa teda vo vchode nesocializujem s žiadnym chlapom.
Sme spolu 7 mesiacov. Posledný mesiac už to nezvládam :(
Prezentuje to ako jeho minulosť. Ale veď ta minulosť je jeho denno denná súčasnosť. Chápem, že sa mu tam dobre býva. Deti sú tam zvyknuté. Ja tlačím, aby sa odsťahoval aby sme mohli mať kľudný vzťah nakolko to nezvladam. Bože rozpísala som sa. Prosím dajte mi radu aký máte na to pohľad. On ma stále uisťuje ako ma miluje a pristupuje na možnosť odsťahovania sa no po takom prehlásení na druhý deň citeľne vyvracia svoje slová. Pomoc. Som prehnane žiarlivá ? Nedokážem mať partnera, co ma okolo seba hárem zo svojej minulosti. Milujem ho ale posledný mesiac už nevládzem :(

arriska
autor
31. mar 2025

Všetkým Vám veľmi pekne ďakujem za vyjadrenia. Musím to spracovať. :( snáď sa tu dá diskusia vymazať :/ aby niekto v tom nepochopil o koho kde :(

bystrozraky
31. mar 2025

@arriska Ok, ale pracuj s faktami... Ty nevieš, či hovorí pravdu, to ešte neznamená, že niekto klame. A možno ho naozaj podviedla, ale z pomsty... Nebuď na seba taká tvrdá, si proste dobrá osoba a predpokladáš, že ostatní sú rovnakí. 🙂 Ver mi, viem, o čom hovorím. 🙂 Vypočuj si toto kratučké video: https://www.facebook.com/share/r/1B7pLTWWJS/ Ak mu neveríš, pošli nejakú kamarátku, nech s ním ide náhodou vo výťahu alebo v obchode, nech sa ho niečo spýta, a uvidíš, či si hneď bude vymieňať čísla... A hlavne, kľud: Život je tragédia, keď sa naň pozerás zblízka, ale komédia, keď sa naň pozerás z diaľky (Ch. Chaplin). Takže úsmev, hlavu hore a uži si tú komédiu. ;) Prajem nádherný večer plný úsmevov

tiezjedna
31. mar 2025

@arriska jedna suseda, druhá, tretia, do toho exmanželka... To vážne???

janickacrazy
31. mar 2025

@arriska a ty by si sa chcela každý druhý týždeň starať o 2 cudzie deti plus jedno tvoje? Naozaj? Si myslíš, že by to fungovalo? Úprimne pochybujem. Veď si užívaj, že máš doma kľud.

lenkasarka
31. mar 2025

@tiezjedna zlate gule má 😂

tiezjedna
31. mar 2025

@lenkasarka evidentne...

lenkasarka
31. mar 2025

@tiezjedna maternice po ňom hádžu. Chudak chlap.

tiezjedna
31. mar 2025

@lenkasarka ja mám pocit, že niektoré ženy si vôbec neuvedomujú, ako život rýchlo letí, a ako ním mrhajú s kdejakými blbcami😎

deti95060810
31. mar 2025

radšej ostaň sama...hádam sa nechceš užierať s nejakým chlapom...

lenkasarka
31. mar 2025

@tiezjedna čo ti poviem. Hrdosť im chyba. Potom je zbytočne nariekať,že si ich chlap neváži, keď si ani samé seba nevážia.

domkakvet
31. mar 2025

@arriska odstahujte sa niekde na samotku, aby neopaloval susedky. Je v tom vchode este nejaka s ktorou nic nemal, ci uz tam zostali iba muzi?

lenkasarka
31. mar 2025

@domkakvet ten sa neodstahuje. Bol by blázon, keď má na každom poschodí inú na sex.

prasiatko30
31. mar 2025

on hlada susedku z baraku aby to mal tak pohodlne ako ex - vyjst z tyzdnovky od deti a nasadnut na vytah a odviest sa do fullboard ubytovania aj s prislusnymi sluzbami- chlapik to nema zle vymyslene😂😂😂 len on chce mat najom zadarmo pripadne za protisluzby

eviq
31. mar 2025

To nie je sukničkár , ale susedkár 🙂

arriska
autor
31. mar 2025

@eviq on prezentuje, že spával teda logicky s exmanželkou a potom len tou susedku s ktorou bol 9 mesiacov. Ostatné sú ževraj kamarátky.
Ďalšiu len na rande volaval a ďalšia je ževraj 20 rokov kamarátka s ktorou nič nemal. Ale ďalej pozná xy mamičiek z vchodu zo školy, predavačku v parfumérií čo tam býva atd..

prasiatko30
31. mar 2025

@arriska tak kebyze si kupis byt v tej istej bytovke tak sa prestahuje

arriska
autor
31. mar 2025

@prasiatko30
Nerozumiem tomu ?!? Mám v tom hľadať iróniu ? :(

tibiokke
31. mar 2025

Sak on to ma topove byvalu na deti v dome v dome 2 co ho chcu a tretia co je ochotna mat zrazu 2 deti namiesto 1 asi sa mi sniva

prasiatko30
31. mar 2025

@arriska ako chces, mozes to brat aj doslovne

julish
31. mar 2025

@arriska ja nechapem, co ke na tom divne. Takyto model striesavky je pre deti najlepsi. Balenie susediek mi pripada dost nesexi, ale neriesila by som

betulinka1
31. mar 2025

@arriska podla mna to preháňaš a myslis si, ako maju o neho zeny záujem. Podla mna je to iba predstava. Keby ho naozaj chceli, tak je s jednou z nich. A teda, ktora by uz len chcela muza z vchodu, kde kazdu volnu vola na rande a jedna je dokonca jeho exmanželka. 🤣🤣🤣 za druhe poznáte sa 7 mesiacov a to sa uz k tebe nasťahovať? Hmmm 🤔🤔🤔 prispieva ti aspon na domacnost, stravu, byvanie?

silvike
31. mar 2025

@julish Ale ved tu nikto neriesi model striedavky ale priatela s vela kamoskosusedkami 🙂 p.s. Ano, model jeden dom/byt v ktorom su deti a pri nich sa rodicia podla dohody striedaju je pre deti najlepsi. To nikto nespochybnuje.

larryss
Autor odpoveď zmazal
moonlight1210
1. apr 2025

Ked nieco chces, tak sa rozhodni a urob to.

Neveris mu, zranuje ta to, zijes z toho v strese? Tak je jedno, ci mas, ci nemas pravdu. Vnimas to ako pravdu, podla toho reagujes, vplyva to na tvoj zivot a vycerpava ta to.
Darmo si budes nahovarat opak, ked tomu aj tak neveris.
Navyse nie ste svoji. O dovod menej to za kazdu cenu znasat a hladat, ako s tou nedoverou vediet prezit po jeho boku.

Dalej - byva u teba v tvojom byte. Tak sa spamataj, kto dava podmienky a kto musi posluchnut, ked ide o rozhodnutie o tom byte.

Ty ho nemas prosit, aby bol tak laskavy a odisiel. A on sa nema rozhodovat, ci ti v tom vyhovie, ci nie.
Ako si on moze dovolit vobec o tom s tebou polemizovat a skriepit sa, ze nepojde? To co ma byt toto?
Preco sa s nim vobec vybavujes, ze vsak s tym suhlasil?

Ty ho nemas prosit, ty mu mas povedat, ze ma tyzden na to, aby si zbalil vsetky svoje veci a vratil sa do svojho prenajateho bytu, kde bol predtym, nez si zvykol byt u teba. A ak sa nezbali, zbalis ho ty a najde si to pred dverami s vymenenou zamkou.

Ved konecne buchni po stole aj ty, ked nieco nejak chces. Preco sa vzdy das prevalcovat vyrecnym chlapom?

A ked po tom vsetkom zistis, ze ty mu vlastne verit chces a vsetky tie susedy vlastne nie su pre teba problem?
Tak sa vrat na zaciatok a precitaj si este raz prvu vetu.

Lebo urobit si jasno, co chces, je zaklad. Upratat si v sebe a drzat sa toho.
Nemozes mat zaroven pat nadhenych chutnych jablcok naaranzovnych v miske a zaroven ich mat zjedene. Musis si vybrat, co chces viac. Mat ozdobu, ci si pochutit.

Ak budes fungovat na principe - ja s nim chcem byt, ale keby mal inu povahu - je hlupost. Zabijes roky cakanim na Godota.
A neprijemne vlastnosti maju tendenciu sa vekom zhorsovat. Na to pamataj.

zuzanna33
1. apr 2025

Nerozmýšľala si nad tým že dôvod rozvodu môže byť že prave on je sukničkár...Za mňa zbabelec určite nehovorí pravdu ak by chcel dávno sa odsťahuje ,ste spolu krátko a on sa už mohol dávno fynancne vyrovnať s manželkou. Ja by som sa takému človeku neponižovala. Ma deti a ako sa stará? Behá za ženami a za mňa chce si len užívať. Povie len to čo chceš počuť...Ale ak stále myslíš že je ten "pravý" skontaktovala by som ex keďže deti si budete aj tak striedať a zistila aký je z jej pohľadu. Žiadna rozumná žena sa nerozvedie pri deťoch len tak...

unicornlady
1. apr 2025

@larryss Ty ich poznáš? A ak ich toľko poznáš, tak tvoj pohľad na chlapa je aký?

anna777115
1. apr 2025

@arriska Autorka, to ze ti stále prichadzaju do života takyto chlapi, je preto, ze to ty dovoliš a nič nemeniš na sebe. Musíš si nastavit zdrave hranice tolerancie a nezostavať vo vzťahu len preto, llebo asi mám nejakeho chlapa. Vzťah, ťa musi naplňať a nie ti brať aj poslednu sebahodnotu, ktorú v sebe máš.

sova7
4. apr 2025

@arriska hm. Je to iba a len na tebe. Chces byť sucast haremu? Toto sťahovanie nevyrieši. Zmení sa miesto nie muzova osobnosť. Predpokladám že nepôjdete bývať na ostrov. A všade sú ženy. Myslím si že si buď vytvori novu skupinu obdivovateliek alebo bude aj tak riešiť pôvodný harem. On sa svojej zbierky motýľov nevzdá. Problém je tiež to že takýto klub žien na debatky, sex, dvíhanie sebavedomia, psychologické poradenstvo a podobne mávajú chlapi s narcistickou poruchou osobnosti. Teba možno zaradi na funkciu kuchárka hlavná milenka zakladný tabor bežný servis. Takže je to na tebe či ti to takto vyhovuje. Ale dospelý chlap s hotovou osobnosťou a zvykmi sa zmení iba zriedka. A dobre vie co a prečo robí a robí čo mu vyhovuje zbytok sú len reči na oblbnutie

sova7
4. apr 2025

@moonlight1210 keď je byt jej ziadny problém. Ak vysvetľuje rieši oznamuje a chlap stále len reči a nič a chce to ukončiť vyloží veci pred dvere vymení zámok a dopo. Pán vie fungovať s xy ženami má kam ist poradí si. Ešte prosit kurevnika aby sa láskavo vysťahoval s cudzieho bytu. Ona je taká super korisť

sova7
4. apr 2025

@domkakvet to je ako v tom vtipe keď gazda hresil kohúta že presťahuje sliepky a raz s toho určite zdochne. A potom vidí kohúta natiahnutého na hnoji. Tak a mas to som ti hovoril. Kohút zdvihne hlavu a povie. Ticho. Čakám tu na vrany. Ten chlap sa riadi heslom že pretiahnuť všetky ženy nie je možné ale on sa hrdinsky pokusi