Priateľ ma nechce ukazovať na sociálnych sieťach
Ahojte, viem, že to čo napíšem niekomu príde detinské ale trápi ma, že priateľ, ktorý aktívne využíva sociálne siete najmä instagram, so mnou nepridáva nič verejne. Sme spolu rok a asi 3x pridal niečo na "story", ktorá zmizne. Fotky na sieťach má z našich výletov ale vždy len sám. Našu spoločnú fotku nepridá. Tak isto ma nechce ani sledovať - followovať a jeho argument je, že je to zbytočné. Som z toho troška nesvoja, pretože poznám chlapov, ktorý robia to isté a skrývajú svoje polovičky a hrajú sa že sú slobodní a vypisuju iným dievčatám a čakajú, ktorá sa chytí.. Inak nám všetko klape, ale príde mi, ako keby ma nechcel takto ukazovať alebo neviem. Je to banalita? Máme obaja 26
@anonym_autor ze nepridava fotky je ok, jeho profil jeho fotky
Ten follow je take no..
Zuzana, si to Ty ?
@anonym_56eb27 to je tvoja priateľka?
Môžeš byť taká hlúpa? Veď je úplne jasné, že chce pôsobiť single, aby mohol vypisovať iným ženám.
Môžeš byť taká hlúpa? Veď je úplne jasné, že chce pôsobiť single, aby mohol vypisovať iným ženám.
@laurinka27 bez tých urážok by to nešlo?
@anonym_autor Buď rada, že ťa nevystavuje ako obraz v galérii. Alebo ti to chýba, byť vycapená kdekoľvek na internete?
Stráž si svoje súkromie. Ak sa potrebuješ ukazovať, tak si zverejni svoje fotky.
Naopak, ja to považujem za veľmi seriózne od neho, že nezverejňuje súkromie ľudí z jeho okolia. Ak dá niečo o sebe, je to jeho vec. Ale keby zverejňoval tvoje fotky, neskôr fotky detí, vášho domu, záhrady ... veď by si úplne stratila súkromie.
Takže ber to pozitívne.
@anonym_autor no tak jediné vysvetlenie je
A to poznáš ty a aj každý, čo si to prečíta 🤷
@anonym_autor no tak jediné vysvetlenie je
A to poznáš ty a aj každý, čo si to prečíta 🤷
@pe_mi to čo som napísala?
My sme zasnúbení, o chvíľku sa nám narodí dieťa, máme obaja po 30 a ešte sme si nedali jedinú spoločnú foto na sociálne siete😅 ani sa nemáme v priateľoch. Ale tak my si obaja vážime svoje súkromie a nechceme sa prezentovať takýmto spôsobom.
@laurinka27 bez tých urážok by to nešlo?
@anonym_autor Je tam jedna urážka. A šlo, len mi to prišlo vhodné k danej situácii.
@anonym_autor no že chce pôsobiť single predsa , čo iné z toho asi vyplýva ?
@pe_mi Toto je presne ženský pohľad na vec. Takej ženskej, ktorá je hneď vzťahovačná a domýšľavá. Ako chlap ti môžem povedať, že chlapi také veci neriešia. Niekto možno má potrebu sa pretŕčať aj s celým príbuzenstvom, niekto si svoje súkromie dokáže ochrániť.
Síce mu do hlavy nevidím, ale na 80% som presvedčený, že za tým nič nie je. Ani ja som doteraz nezverejnil žiadnu fotku polovičky ani detí a to dávno nemám 30 rokov. A neznamená to, že chcem , aby si okolie myslelo, že som slobodný.
Môj partner/manžel nikdy v živote nepridal spoločnú fotku, ani keď sme ešte frčali na facebooku. Aspoň fotku zo svadby som ho poprosila, nech zazdieľa on. Nie každý má potrebu dávať súkromné fotografie na internet, toto by som ozaj neriešila. To s tým followom je divné.
Som v rovnakom veku a vzťah podľa mňa nepatrí na sociálne siete. Ja tiež som zo vzťahu nezverejnila ani 1 forku a poznám veľa takých ľudí z okolia. Je to potom smiešne ako všetci hneď vedia kedy kto sa s kým rozišiel z vymazaných príspevkov a nepridávaním stories. Proste nemá to tam čo robiť podľa mňa. To, že ťa nechce sledovať je divné...
@pe_mi Toto je presne ženský pohľad na vec. Takej ženskej, ktorá je hneď vzťahovačná a domýšľavá. Ako chlap ti môžem povedať, že chlapi také veci neriešia. Niekto možno má potrebu sa pretŕčať aj s celým príbuzenstvom, niekto si svoje súkromie dokáže ochrániť.
Síce mu do hlavy nevidím, ale na 80% som presvedčený, že za tým nič nie je. Ani ja som doteraz nezverejnil žiadnu fotku polovičky ani detí a to dávno nemám 30 rokov. A neznamená to, že chcem , aby si okolie myslelo, že som slobodný.
@chrobak7 Lenže dotyčný má 26, nie dávno po 30. Aký je podľa teba ten strašne nezbytočný dôvod, prečo followuje ostatné účty, ale svoju frajerku nie?
Takto, poznajú ťa jeho známi? Rodina? Ak áno, toto by som neriešila.
Keby nedával svoje fotky tak ho chápem že nedá tam spoločnú fotku.
Ale ak seba vycapuje a teba nechce dať ani zo spoločného výletu tak nechápem.
Dajú sa urobiť aj decentné fotky kde ste obaja spolu a nevidno vám priamo do tváre ale je z nich jasné, že už nie je sám ale vo vzťahu.
Keď si sa sním o tom rozprávala čo ti povedal aký má na to dôvod?
Hanbí sa za teba? Nie si je istý či to vydržíte spolu?
Poznáš jeho priateľov, pozná ťa jeho rodina?
Takto, poznajú ťa jeho známi? Rodina? Ak áno, toto by som neriešila.
@gribka1 rodina aj kamoši poznajú.. ale viem, že pred 2 rokmi mal ex, s ktorou fotky pridával a vo veľkom..
Keby nedával svoje fotky tak ho chápem že nedá tam spoločnú fotku.
Ale ak seba vycapuje a teba nechce dať ani zo spoločného výletu tak nechápem.
Dajú sa urobiť aj decentné fotky kde ste obaja spolu a nevidno vám priamo do tváre ale je z nich jasné, že už nie je sám ale vo vzťahu.
Keď si sa sním o tom rozprávala čo ti povedal aký má na to dôvod?
Hanbí sa za teba? Nie si je istý či to vydržíte spolu?
Poznáš jeho priateľov, pozná ťa jeho rodina?
@anonym_5f2e23 on pridá napríklad ako sedí v reštaurácii s drinkom a je tam kúsok aj druhého drinku.. :D ale nieje jasné či je to sestrin, kamošov, chápeš
takto keby to bol introvert alebo taký hanblivec chápem ale on je opak, veľmi extrovertný, má rád spoločnost
@chrobak7
Mám pocit,že vysvetlenie od partnera prispievateľky nebude košer
Samozrejme nepoznáme druhú stranu
Ale podľa napísaného ju chce zamlčať
tvoj priatel robi nieco, v com sa necitis prijemne a jeho vysvetleniu, preco to robi, neveris.. ako dokazes mat pocit, ze v tomto vztahu 'vam vsetko klape'?
@anonym_autor a on sám sa ako veľmi vystavuje ?
@anonym_autor mladá generácia má naozaj zaujímavé problémy.
Ak ti to pomoze, tak so vsetkymi mne najblizsimi ludmi sa nefollowujeme, ani nedavame na siete. A je mi to jedno, kedze zijeme vo fyzickom, nie online priestore.
To, ci chce posobit single je mozno dobra tema na spolocny rozhovor....
@gribka1 rodina aj kamoši poznajú.. ale viem, že pred 2 rokmi mal ex, s ktorou fotky pridával a vo veľkom..
@anonym_autor Nie je mozne, ze sa mu to pridavanie fotiek s ex nejako nevyplatilo? Napriklad po rozchode, ze to potom vsetci na sietach riesili a nebolo mu to prijemne.
@anonym_autor ja mám po 50 a nemám jedinú foto s rodinou na sociálnych sieťach, skrátka ich využívam len na sledovanie stránok, ktoré ma zaujímajú a priateľov mám len pár. Môj manžel detto. Ale. Všetci v tvojom veku sociálne siete riešia intenzívnejšie a iným spôsobom. Ak s ex foto pridával a s tebou nie, ak ťa nefollowuje a ani nechce, tak by mi to bolo veeeeeeelmi podozrivé. Skús čo spraví ak dáš spoločnú foto a pod to nejaký emorikon srdiečka a oznac ho tam. Jeho reakcia veľa napovie.
@anonym_autor FB mám od 2009 a mám tam asi 2 fotky s manželom 👀

Zuzana, si to Ty ?