Priateľ ma nechce ukazovať na sociálnych sieťach
Ahojte, viem, že to čo napíšem niekomu príde detinské ale trápi ma, že priateľ, ktorý aktívne využíva sociálne siete najmä instagram, so mnou nepridáva nič verejne. Sme spolu rok a asi 3x pridal niečo na "story", ktorá zmizne. Fotky na sieťach má z našich výletov ale vždy len sám. Našu spoločnú fotku nepridá. Tak isto ma nechce ani sledovať - followovať a jeho argument je, že je to zbytočné. Som z toho troška nesvoja, pretože poznám chlapov, ktorý robia to isté a skrývajú svoje polovičky a hrajú sa že sú slobodní a vypisuju iným dievčatám a čakajú, ktorá sa chytí.. Inak nám všetko klape, ale príde mi, ako keby ma nechcel takto ukazovať alebo neviem. Je to banalita? Máme obaja 26
Zo skúsenosti z môjho okolia - na internete majú potrebu sa ukazovať a prezentovať tí, ktorí to doma také pekné nemajú. Tí, ktorí sú spokojní a šťastní, to nepotrebujú na silu ukazovať iným. My sme spolu +10 rokov a nemáme ani jednu spoločnú foto na nete. Celkovo tam nevešiame svoje foto, foto domu. Soc. siete využívame pripárne na video hovory a sledovanie diania v našom meste. Ale aby som sa denne fotila a zbierala nasilu like a ukazovala každú šálku, ktorú som si kúpila, ďakujem neprosím. 3 reálne skúsenosti z okolia : žena zdieľa fotky s mužom, deťmi s popisom šťastná rodina, realita muž ju podvádza a s milenkou má dieťa. Ďalší na ulici za ručičky a žena pod slnečnými okuliarmi modriny a vy v noci riešite či volať policiu, keď ju bije, alebo sa nestarať. Ďalšia fotí darčeky od milovaného manžela, v meste za ruky, bozky a keď sa on vzdiali, tak je debil, hovädo... Ďakujem, neprosím. Radšej skutočnú realitu, ako virtuálne klamstvo. V 26 by si už rozum mať mohla. Kúp si opicu a tú foť a zdielaj.
Jejda, zasa sa tu ozvali boomeri a moralisti.
Je ine, ked vy nic nezdielate na soc.sietach a ine, ked typek tam vsetko zdiela, len nie svoju frajerku, ktoru ani nesleduje (ja viem moralisto, hrozna doba ale je to internetova doba). To by aj mne prislo divne, hlavne ked by mi nedal vysvetlenie
@anonym_autor ti čo tu píšu že ani oni si nič nepridávajú asi nepochopili príspevok 🤭 je divný, dávala by som si pozor. Ako sa k tebe správa, koľko do vás dvoch investuje, hovorí o spoločnej budúcnosti sám od seba?
Myslím si že chce vyzerať že je single ak by sa náhodou pritrafila daka čo by mala záujem. Alebo on vypisuje ostatným no nikdy nevieš. Pochopila by som keby dáko nepridáva ani seba. Ale zo spoločných výletov si vyberie fotky kde je len on aby vyzeralo že tam bol sám? To je zvláštne
Veď mu laikuj fotky, videá, oznacuj ho vo svojich profiloch, komentuj mu fotky, "láska, bolo mi tam s tebou krásne 😄" a uvidíš jeho reakciu. Ak to vymaže, tak zapnúť kontrolku.
Nie si jeho vyvolena … momentalne vyplnas miesto frajerky, sex atd ale ked pride ta prava vymeni ta ako fusakle. Naco by ta pridaval … potom to bude musiet zmazat 🤷♀️ a follow .. ma ta doma a tvoje „stories“ nepovazuje za ani tak zaujmave, ani prinosne, aby bol online informovany … si tu a teraz, nie v buducnosti
My sme zasnúbení, o chvíľku sa nám narodí dieťa, máme obaja po 30 a ešte sme si nedali jedinú spoločnú foto na sociálne siete😅 ani sa nemáme v priateľoch. Ale tak my si obaja vážime svoje súkromie a nechceme sa prezentovať takýmto spôsobom.
@anonym_5511b5 presne tak isto. Dve deti a v živote žiadna spoločná fotka,ani v priateľoch sa nemáme 😀
Toto som robila a aj robím teraz, keď to hrám na viac strán 🤷♀️
@gribka1 rodina aj kamoši poznajú.. ale viem, že pred 2 rokmi mal ex, s ktorou fotky pridával a vo veľkom..
@anonym_autor ahoj... Neporovnavaj sa s ex... Co robil pri nej, robiť pri tebe nemusí...treba sa pozrieť z jeho pohľadu na to... Možno práve preto ze to robil, že to už jeho ex... Teba nechce vystavovať ako obrázok... My s mužom to mame podobne.. Ja mam rada tiež svoje súkromie a nerada som ak niekto moje foto zverejní keď s tým nesúhlasím a taktiež foto našej rodiny a deti. .. Vôbec by som to neriešila... Pokiaľ Vám to klape po všetkých iných stránkach... Tieto sociálne siete sú ozaj banalita... Vezmi si, že kedysi ani neboli a všetci boli spokojný, teraz je to len o tom, že každý sa potrebuje nejak prezentovať a zverejňovať 🫣
@pe_mi Toto je presne ženský pohľad na vec. Takej ženskej, ktorá je hneď vzťahovačná a domýšľavá. Ako chlap ti môžem povedať, že chlapi také veci neriešia. Niekto možno má potrebu sa pretŕčať aj s celým príbuzenstvom, niekto si svoje súkromie dokáže ochrániť.
Síce mu do hlavy nevidím, ale na 80% som presvedčený, že za tým nič nie je. Ani ja som doteraz nezverejnil žiadnu fotku polovičky ani detí a to dávno nemám 30 rokov. A neznamená to, že chcem , aby si okolie myslelo, že som slobodný.
@chrobak7 myslís, že v tom nič nie je? Bývalý ma tak "skrýval", presne preto, vraj si strážiť súkromie a bla bla. S jeho novou nadherou nemal problém sa možno mesiac dva ako sa dali dokopy, pretŕčať či na fb či instagrame.
To určite nie je o súkromí.
Moja kamaratka má úžasného manžela, tiez sa s nou nepredvadza na internete, to je ale to posledne, co ju trápi, v utorok budu mat druhé vyrocie svadby, snazia sa o dieta, cestuju vela. Ani moj manžel nedava naše společné fotky, skor sem tam fotky syna, ale nikdy mi to nevadilo. Kolko mas rokov? Vydaj sa, porod zo 3 deti a budeš mat ine starosti.
@anonym_autor ja by som teda nechcela, aby moje fotky daval na soc.siete. Ale ani by som nechcela chlapa, ktory zije socialnymi sietami.
Ved to je jasnne.. Moj ex to robil tiez jeden aj druhy. Preto aby si mysleli ze je single a mohol vypisovat inym babam.. Paneboze dievca. Zapoj mozog. Robi to strasne okato.
Alebo sa hanbi za to koho ma pri sebe.. Ze si asi nepekna a necjce ta ukazovat ale to je menej oravdepodobne. Takze odpoved poznas sama...
@chrobak7 myslís, že v tom nič nie je? Bývalý ma tak "skrýval", presne preto, vraj si strážiť súkromie a bla bla. S jeho novou nadherou nemal problém sa možno mesiac dva ako sa dali dokopy, pretŕčať či na fb či instagrame.
To určite nie je o súkromí.
@huxy ale jasaaannn ze lovi ine baby bozinku zeny
. Vy ste tak naivne. Aj mne to robil byvaly presne aby ma skryval a mohol lovit dalej
@huxy ale jasaaannn ze lovi ine baby bozinku zeny
. Vy ste tak naivne. Aj mne to robil byvaly presne aby ma skryval a mohol lovit dalej
@anonym_3c603c takze aj ty si bola naivna a hlupunka🙂)?
@anonym_autor ti čo tu píšu že ani oni si nič nepridávajú asi nepochopili príspevok 🤭 je divný, dávala by som si pozor. Ako sa k tebe správa, koľko do vás dvoch investuje, hovorí o spoločnej budúcnosti sám od seba?
@anonym_ed8868 práveže sa správa pekne, všade ma berie, aj finančne investuje.. ale bohužiaľ podvedome si aj ja myslím že chce vyzerať slobodný
No, hlupaňa si, za ktorú sa ešte aj hanbí.... 😀
@pe_mi Toto je presne ženský pohľad na vec. Takej ženskej, ktorá je hneď vzťahovačná a domýšľavá. Ako chlap ti môžem povedať, že chlapi také veci neriešia. Niekto možno má potrebu sa pretŕčať aj s celým príbuzenstvom, niekto si svoje súkromie dokáže ochrániť.
Síce mu do hlavy nevidím, ale na 80% som presvedčený, že za tým nič nie je. Ani ja som doteraz nezverejnil žiadnu fotku polovičky ani detí a to dávno nemám 30 rokov. A neznamená to, že chcem , aby si okolie myslelo, že som slobodný.
@chrobak7 ja s tebou suhlasim. Aj s tym, ze zeny su domyslave. Ale prameni to zo skusensoti. A nemusi ani z vlastnej.
No je pravda, ze muzi toto neriesia. A nic to neznamena
@anonym_autor si jeho prechodnou stanicou, vas vztah neberie vazne. Ano su ludia, ktori nepridavaju, ale tvoj priatel to nie je.
Ani ja nedávam fotky svojho chlapa na sociálne siete, dokonca ani dcéru. a nehrám sa na slobodnu
Môj chlap si občas sa a predtým sa má spýta či môže
Ja by som sa s ním o tom porozprávala otvorene. Keď bude zastierať tak intuícia ti napovie. Keď tomu tak bude, pusť ho k vode. Život je príliš krátky, aby sme ho trávili s ľuďmi , ktorí si nás nevážia....
@anonym_autor Ahoj autorka...a vzdy prida fotky len kde je sam, alebo prida aj napr. s kamosom? Ozaj nema ziadne fotky s niekym inym okrem seba, odkedy sa rozisli s ex? Samozrejme tu asi velmi na to neprides co je spravne a co nie, pretoze ako tak vidim su tu 2 kategorie ludi, a to ze bud nepridavaju nikoho z blizkych alebo ta druha,ze sa im zda normalne, kebyze si prida. Moj nazor je zas niekde medzi...ze nemusi pridavat vsade,kde sa nachadzate spolocne fotky, ale raz za dlhsi cas keby nejaku spolocnu vasu dal nevidim nic zle. Ale tak, ked ta to takto trapi, skus sa s nim o tom porozpravat a nech ti uvedie dovod,ze napr.preco s ex sa neobaval tie fotky pridavat a preco s tebou ma uz potrebu az takto sukromie chranit..ked ho dobre poznas, uvidis ako sa bude tvarit pri tom co ti povie, ci ostane zaskoceny tvojou takouto otazkou a zaroven aj co da ako vysvetlenie. Drzim ti palce🍀
@anonym_autor ja s mojím mužom sme sa nemali jeden čas ani v priateľoch 😂
Také hlúposti riešiť, že máš na to chuť.
Môj si ma tiež nedáva a som tu. Nežijeme sociálnymi sieťami
Nie nie je to nič zvláštne. Ty si asi neuvedomuješ, že všetko môže byť použité proti tebe. A vystavovať sa do nepríjemných situácií s inými ľuďmi kvôli tomu, to nestojí za to. Rozumieš, že tie sociálne siete sú vlastne, že ty vylepíš pre všetkých informácie o sebe? každý rád číta a zisťuje informácie o druhých aby mohol robiť drby a odsudzovať, posudzovať atď. Načo ? ... Jasne aj mne by sa páčilo, zverejňovať fotky ako to robia iní... no na druhej strane je to krátkozraké a nechcem to robiť. Z toho som už vyrástol. Kedysi to bolo o tom písať tam kadečo keď sme začínali s Facebookom a pod. Dnes sa nad tým človek len zasmeje naozaj. A inak nevidím nikoho z friendlistu nič osobné postovať. Ano niekto tam niekedy dá fotku raz za čas, alebo si zmeni profilovku. Všetci maximálne niečo do príbehu a to je všetko. Ostatné len zdielania článkov, alebo postov. žiadny osobný content. Ak svojmu frajerovi neveríš, mala by si začať. Musí sa jeho podvádzanie alebo čo si domýšľaš, prejaviť iným spôsobom a nie tým, že nepostuje fotky na internet.
A aký má uvedený status/stav na sociálnej sieti? Slobodný?
Nie nie je to nič zvláštne. Ty si asi neuvedomuješ, že všetko môže byť použité proti tebe. A vystavovať sa do nepríjemných situácií s inými ľuďmi kvôli tomu, to nestojí za to. Rozumieš, že tie sociálne siete sú vlastne, že ty vylepíš pre všetkých informácie o sebe? každý rád číta a zisťuje informácie o druhých aby mohol robiť drby a odsudzovať, posudzovať atď. Načo ? ... Jasne aj mne by sa páčilo, zverejňovať fotky ako to robia iní... no na druhej strane je to krátkozraké a nechcem to robiť. Z toho som už vyrástol. Kedysi to bolo o tom písať tam kadečo keď sme začínali s Facebookom a pod. Dnes sa nad tým človek len zasmeje naozaj. A inak nevidím nikoho z friendlistu nič osobné postovať. Ano niekto tam niekedy dá fotku raz za čas, alebo si zmeni profilovku. Všetci maximálne niečo do príbehu a to je všetko. Ostatné len zdielania článkov, alebo postov. žiadny osobný content. Ak svojmu frajerovi neveríš, mala by si začať. Musí sa jeho podvádzanie alebo čo si domýšľaš, prejaviť iným spôsobom a nie tým, že nepostuje fotky na internet.
@bennn ale on postuje fotky na internet. Veď to píše, akurát len fotky samého seba, bez nej. A to mnohí tu prehliadate. Nemyslím, že by to autorka rieśila, keby nič nepridával, ale pridáva, kde je vždy len sám (aj kde boli spolu)
A aký má uvedený status/stav na sociálnej sieti? Slobodný?
@anonym_5f2e23 podľa mňa to má skryté 😅
@anonym_autor na 99% chce pôsobiť ako nezadany

chce vyzerat single, tie co ti tu pisu ake je to normalne a ze ani oni nemaju s mužom fotky . Tak nech nemaju . Ak pridava fotky sam keby chce pridá si aj teba. A to ze ta ani neda sledovat ( lebo naco ) nekomentujem . Okamžitý bye bye … mam skusenost, zaujímal sa aj o ine a to mam 25+ . Never rečičkam 🙂