Priateľ ma podviedol so svojou ex
Ahojte. veríte v osud alebo v niečo typu, že všetko je tak ako má byť a deje sa pre niečo? Dnes som zistila, že ma partner podvadzal so svojou ex, s ktorou mali šialene toxický vzťah, že sa raz zbili navzájom, neustále hádky, nadávky a podobne, len pre predstavu. Medzi nami bol klud, mozno to ho nudilo, neviem ale ja o zbytočnú drámu nestojím. Som sklamaná, pretože som ho mala od srdca rada, bolo mi s ním veľmi dobre, ale na druhú stranu asi dobre, že ukázal svoju pravú tvár včas… Sranda bola, že do poslednej chvíle klamal, že s ňou nie je v kontakte, ale ja som sa mu šla do telefónu a našla som presne čo som si myslela.. jeho reakcia potom bola, že sa ešte urazil ako som mohla, ale ja som to posledné 2 týždne tušila, bol iný. citim troška zranené ego…
Ja verím na to že nic nieje náhoda a všetko sa deje pre niečo .Buď rada že si na to prišla a daj mu zbohom
Odpad sa vyniesol sam 🙂
cim skor tym lepsie, nadavala by si za stratene roky
Uz len to, ze mal taky vztah s ex aky mal... ma udivuje, ze si od neho nedala ruky prec aj skor...
Takto naivne pisany prispevok
@anonym_autor tak horšie by bolo, keby s ním čakáš dieťa a si zaňho vydatá, nebodaj máte spoločnú hypo…. Lepšie teraz. 🤷♀️ ty sa posúvaj ďalej vo svojom živote a neživ v sebe zlo….
@anonym_autor Miloval ju a stále ju miluje, nech bola akákoľvek. Zbytočne ju ohováraš. Ty si bola len náhrada, na ktorej mu nezáležalo a to žiadna dobrá vlastnosť nevyváži. A dobre to vieš, cítila si to a preto si mu kontrolovala telefón.To je celé, zbytočne sa v tom pitveš.
Ta prvá otázka nejako suvisí so zbytkom textu? Ani nie...
Áno, verim, ze sa veci deju tak ako majú. Aj ked som este nepochopila, preco mam deti práve s tým, s kým mam.
Áno, stará láska nehrdzavie. To sa stáva. Nejaké riadenie osudu by som za tým nehladala.
Asi aj tušíš, že Ti spravil veľkú službu. Poďakuj mu a ži v pokoji a šťastí svoj život.
@anonym_autor jooj, cítim Tvoju bolesť. Ale buď rada, že sa demaskoval teraz, určite je to lepšie ako keby sa vám to malo stať až v manželstve alebo nedajbože by si sa o jeho nevere dozvedela, ak by ste mali dieťa. Netráp sa s ním už viac. Viem, že sa to teraz ľahko hovorí, ale uvidíš, že príde niečo lepšie. Držím palce ❤️
@anonym_autor buď rada , že je preč..... nakoniec by ubil aj teba, keby mu švihlo..... zato, že si tichá....😆😆😆👉👉
Dobre robis, co robis. Povedz svojmu egu, ze sa nema preco citit ponizene, odkopnute, podrazene a zranene. Ale hrde, ze jednak intuicia u teba funguje a nenechala si sa opit rozkom. Jednak si dost rozumna, ze v takom vztahu nechces ostat a nechat si s nim nicit nervy. A jednak, ze aj ked to teraz vyzera, ze budes daku dobu sama, niekto dalsi isto pride.
Tento chlapec je zavisly na navale hormonov, ktory zaziva, ked po vyeskalovanej situacii s exkou pride uzmierenie. Potrebuje svoje davky. A to pri tebe nemal, lebo si bola stabilna a kludna.
To, ze od nej odisiel, bolo najskor preto, ze obdobia uch hadok sa stali omnoho dlhsimi, nez obdobia uzmiereni a uzivanie si hormonov stastia v podstate zmizlo. Takze uz svoju vlnu nedostaval. Sli skor z hadky do hadky, ledva sa to trochu ukludnilo, uz sa poskriepili o daco dalsie (alebo to iste). Uz aj jeho chytala frustracia z nedostatku jeho vlny a zacal byt agresivny tiez.
Teraz sa s nou skontaktoval, telo mu okamzite vratilo spomienku na navaly, co zazival, zatuzil si ich zopakovat, tak si nahovoril, ako mu s nou bolo dobre (alebo ju zamerne prvy skontaktoval, lebo mu jeho vlny zacali chybat, tak sa skontaktoval k overenym zdrojom. Siel za svojim dealerom.).
A padol do toho zas, ako niekto, kto skoncil s cigaretami, ale zacitil (spomenul si na) vonu cigaretoveho dymu a nevie si pomoct. Kludne tomu obetuje vsetko, tajne si pobezi kupit cigarety, bude vedome klamat, bude kludne aj hnusny a arogantny, ked bude citit, ze je prichyteny, ale zapalit si musi. Za kazdu cenu.
Niet ho preco lutovat, musi sa v to vykupat a je iba na nom, ci pochopi, kde je realny problem a zvladne z toho vyliezt, alebo sa v tom bude cely zivot placat ako prasa v blate. A este sa lutovat, aku ma smolu.
Ty si urobila dobre, nemas co lutovat. Ber to, akoby si usla hrobarovi z lopaty a uzivaj si nove moznosti.
Nepozeraj na to s pesimistickou otazkou: No, a teraz co?, ale s otazkou: Tak co pekne urobim s nacatym dnom?
@anonym_autor Miloval ju a stále ju miluje, nech bola akákoľvek. Zbytočne ju ohováraš. Ty si bola len náhrada, na ktorej mu nezáležalo a to žiadna dobrá vlastnosť nevyváži. A dobre to vieš, cítila si to a preto si mu kontrolovala telefón.To je celé, zbytočne sa v tom pitveš.
@anonym_0c6edc blbost, takyto chlapi miluju jedine seba…. Uzival si s oboma.keby sa mu nehrabala v telefone , pokracuje vo vztahu.

ako spieva meky s marthou - čo bolí to prebolí…