Priatel ma podviedol
Ahojte. veríte v osud alebo v niečo typu, že všetko je tak ako má byť a deje sa pre niečo? Dnes som zistila, že ma partner podvadzal so svojou ex, s ktorou mali šialene toxický vzťah, že sa raz zbili navzájom, neustále hádky, nadávky a podobne, len pre predstavu. Medzi nami bol klud, mozno to ho nudilo, neviem ale ja o zbytočnú drámu nestojím. Som sklamaná, pretože som ho mala od srdca rada, bolo mi s ním veľmi dobre, ale na druhú stranu asi dobre, že ukázal svoju pravú tvár včas… Sranda bola, že do poslednej chvíle klamal, že s ňou nie je v kontakte, ale ja som sa mu šla do telefónu a našla som presne čo som si myslela.. jeho reakcia potom bola, že sa ešte urazil ako som mohla, ale ja som to posledné 2 týždne tušila, bol iný. citim troška zranené ego…
Ja verím na to že nic nieje náhoda a všetko sa deje pre niečo .Buď rada že si na to prišla a daj mu zbohom
Odpad sa vyniesol sam 🙂
cim skor tym lepsie, nadavala by si za stratene roky
Uz len to, ze mal taky vztah s ex aky mal... ma udivuje, ze si od neho nedala ruky prec aj skor...
Takto naivne pisany prispevok
@anonym_autor tak horšie by bolo, keby s ním čakáš dieťa a si zaňho vydatá, nebodaj máte spoločnú hypo…. Lepšie teraz. 🤷♀️ ty sa posúvaj ďalej vo svojom živote a neživ v sebe zlo….
@anonym_autor Miloval ju a stále ju miluje, nech bola akákoľvek. Zbytočne ju ohováraš. Ty si bola len náhrada, na ktorej mu nezáležalo a to žiadna dobrá vlastnosť nevyváži. A dobre to vieš, cítila si to a preto si mu kontrolovala telefón.To je celé, zbytočne sa v tom pitveš.
Ta prvá otázka nejako suvisí so zbytkom textu? Ani nie...
Áno, verim, ze sa veci deju tak ako majú. Aj ked som este nepochopila, preco mam deti práve s tým, s kým mam.
Áno, stará láska nehrdzavie. To sa stáva. Nejaké riadenie osudu by som za tým nehladala.

ako spieva meky s marthou - čo bolí to prebolí…