icon

Priateľ mal pred vzťahom skúsenosť so sesternicou?

15. feb 2024

Ospravedlňujem sa, že anonymne ale neviem ešte či chcem aby to vedeli ľudia, čo ma tu poznajú.
K veci cez víkend som sa dozvedela, že môj priateľ (6 rokov spolu) spal asi týždeň predtým než sme sa dali dokopy s mojou vtedy vydatou sesternicou.
Poznali sme sa dlhšie cez spoločných kamošov ale ja som bola vtedy čerstvo rozídená a neistá či sa neudobrím s ex, tak som ho nechcela namotávať a na rovinu som mu povedala, že môžeme zatiaľ spolu skúsiť trocha chodiť von a spoznať sa ale že to ešte nie je vzťah. On bol za. Takto vonku, do kina atď. sme spolu chodili asi 3 mesiace s tým, že sa som si už bola istá, že ex nechcem. Spýtala som sa ho teda či by chcel byť niečo viac a on súhlasil a odvtedy uplynulo 6 rokov. Bývame spolu, plánujeme spoločnú budúcnosť, mám pocit, že ma plánuje požiadať na naše výročie o roku keďže jeho mamina sa tak trocha preriekla.
Sesternica je rozvedená s deťmi a momentálne býva u rodičov. Z toho čo mi prezradili rodičia tak manžel jej prišiel na nevery. Vraj kým on bol zahraničí ona si domov vodila chlapov (vtedy som ešte nevedela, že jedným z nich bol aj ten môj).
V sobotu sme išli k nim. So sesternicou nemáme bohvieaký vzťah. Je medzi nami 12 rokov rozdiel. Ako sme sa tak rozprávali. Moja mamina zažartovala že možno na ďalší rok by mohla byť moja svadba. Sesternica vtedy dostala nejaký amok a spustila, že načo tak skoro. 6 rokov to je nič. Ešte spolu ledva bývame (od augusta minulého roku) a vôbec sa nepoznáme. Manželstvo vraj nie je sranda. Nevedela som čo si mam o tom myslieť a asi ani ostatní lebo nastalo ticho a potom strýko sa pokúsil o vtip a debata sa posunula inam.
V nedeľu ráno som si od nej našla kopu sprav čo písala v noci. Tam sa mi priznala, že ona môjho priateľa neznáša. A že týždeň predtým než sme sa dali dokopy ho zavolala cez sex-zoznamku k sebe, prišiel a mali sex. Poslala mi fotky starých správ a naozaj to potvrdilo čo píše.
Ostala som v šoku akoby ma prešiel autobus. Nevedela som čo ani povedať len som sa vytackala z postele a zavrela v kúpeľni. Podľa správ išlo iba o jednorazovú vec z pred 6 rokov kedy sme neboli ani spolu čiže aj keď ma to šoklo predýchala by som to, ale čo ma zarazilo a popravde aj zranilo, je fakt, že on medzi tými správami sa jej spýtal či je moje rodina a ona mu to potvrdila. Takže to vedel ešte predtým ako k nej prišiel.
Plánujem sa s ním o tom porozprávať cez víkend ak vydržím aby sme mali na to viac času a trocha upokojiť dovtedy.
Určite sa s ním nechcem kvôli tomuto rozísť. Milujem ho. Je to ten najlepší chlap a priateľ a som neskutočne rada, že si s ním pred tými rokmi začala ale...neviem skrátka, čo si mám o tom myslieť. Ešte jedna vec, čo ma zaráža, je ako často sa na moju sesternicu sťažuje. (nechápe ako môže niekto ako ona, kto mal rodinu deti a dobrého chlapa čo sa ich snažil uživiť takto podvádzať. Či bola naozaj taká nadržaná, že nevedela vydržať kým muž príde atd.)

Strana
z2
mareka49
16. feb 2024

Svoj vzťah si oddrbala a tak chce rozbiť tvoj.
Kým ste spolu len žili OK.
Ak by bol tvoj manžel tak žiarlivosť level milión.
Divná stvora.
Drž sa od nej ďaleko.
Jasné že tvoj také utrusi.
Spal s ňou!
Zhadzuje, pritom bol on sám akter..

katkami123
17. feb 2024

A prečo jej mal tvoj priateľ zničiť život? Čo čakala, že sa s nou vyspí a požiada ju o ruku? Žiarli na teba, že ju odkopol kvôli tebe, že si lepšia ako ona.

Ale určite by som celu konverzáciu od sesternice ukázala priateľovi a opýtala sa ho, koľko takých pomimo ako bola tvoja sesternica, počas stretávania s tebou ešte mal. Lebo tiež mi príde divné, chodím s jednou, ale tá ešte so mnou nespáva, tak hľadám zatiaľ sex inde. Jemu nebolo blbé spať s vydatou ženou, tvojou sesternicou?

jizanka
2. júl 2024

Zakladatelko, jste spolu?

hopsas
2. júl 2024

Ty riešiš sesternicu ale mňa zaujalo, že Tvoj chlap využíval sex zoznamku .....na tvojom.mieste si dám urobiť testy na HIV, nikdy nevieš, udivuje ma že chces chlapa čo chodil za babami za účelom sexu, lebo tvoja sesternica nebola určite jediná...no neviem...za mňa teda až taký úžasný on nie je

sandra49
2. júl 2024

@autorka ako ste dopadli? Už je to pár mesiacov...

autor
2. júl 2024

Ahojte, ďakujem za opýtanie a predtým za rady a názory.
Sme stále spolu. O rok bude svadba. So sesterkou sa momentálne nestýkame. Ešte sme sa o tom pár krát rozprávali ale videla som, že s ňou nebola reč. Neobvinujem ju, prajem jej všetko dobre ale momentálne je príliš zatrpknuta a negatívna na všetko. Rodičom som to nepovedala a ona podľa všetkého tiež nie. Môj mi ukazal aj mobil a pc. Nemal tam nič akože žiadne zoznamky ani spravy s nikým iným. Porozprávali sme sa o tom a uzavreli to. Zatiaľ je nám dobre. 😊

sandra49
2. júl 2024

Tak to je skvelé 🙂 minulosť už treba nechať tak a žiť v pritomnosti😉 všetko dobre vam prajem🍀🙂

autor
2. júl 2024

@sandra49 ďakujem 💜

Strana
z2