icon

Priateľ mi povedal, že som vybitá ako poistky

erika292001
8. sep 2025

Ahojte. Chcem sa spýtať co si mam o tom myslieť včera sme boli s priateľom na pikniku a celý cas som mala slzy na krajičku lebo mi pride iny. Nedávno som bola v taliansku na brigáde boli sme od seba a vravel mi ako sa teší ze mu chybam ze cche byt len somnou a nevie sa dočkať ked budem pri ňom. Teraz som tu a bojím nejaké veci povedat lebo hneď začne ze aky mam problém. Co mi zas vadi. Cítim z neho ako by mu leziem na nervy uz mi aj začal hovoriť ze nič neviem ze bez GPT (umelá inteligencia) pri tom na nej som naposledy pozeraka vylet kde by sme mohli ist s priatelom ze by som bola stratená ze život ma nauči a pdoobne veci zacal vyťahovať no a včera sme boli na pikniku sam mi dal ten darcek k narodkam taky piknikovy kôš ze pôjdeme. A ked sme odchádzali bol nervózny ze je mu sa nechce ci uz som všetko zobrala na piknik... spytala som sa ho ci aj on nechce niečo zobrať ze nie ze len ja mam zobrať co chcem. Spytala som sa hoba co ty nechceš ist (úplne kľudným hlasom) a on ze nie nechce sa mi som unaveny tak som povedala tak to nepodme ked sa ti nechce a on ze nie uz ide ked sa slubil a uz je oblečený este som niečo povedala a zas povedal ze co zas riešiš boze zas ta budem týždeň počúvať ci čo. Tak som bola ticho uz radšej a išli sme. Celu cestu som mala slzy na krajicku nakoniec sme rozprestreli deku rozložili veci... dali sme si šampanske a dali pusu tak som sa ukludnila na chvilku ze hadam je už fajn. A potom sme sa zacali rozprávať len tak ani nevieem ze ci srandy ale dala som mu takú otázku ze ja viem a on ze nevie a ja ze vsak ma poznáš a on ze nie nepoznam a ja ze ako ze nepoznáš bol ticho dva krát som sa ho spýtala a on ze co ho zase otravujem z takými sprostymi otázkami ze mam dat pokoj.  Tak som zase radšej stichla a zase mi bolo strašne do placu ale držala som sa potom sme hrali človeče on vyhral a viem ze sme sa tiež začali o niečom rozprávať uz si presne nepamätám ale povedal ze som vybita ako pistky. Spytala som sa ho ze co akože to ako myslis? Bol ticho a radšej som nepokracovala ani ja lebo som sa bála ze zase vybuchne ze mam dat pokoj a tvárila som sa ako by nič počúvali sme hudbu a tak a nakoniec po 3 hodinách sme sli domov a od dnes mam divne pocity ze uz to nieje akonpred tym ze nemôžem hocico povedať aby náhodou nevybuchol ako by to nebol on . Neviem co mam robiť bojim sa rozchod by som psychiky nezvládla lebo ho stale lubim ale viem ze toto správanie nieje správne. Niekedy si hovorím cibuz fakt ja niesom ta chyba. Alebo ci to není aj preto ze ja som doma lebo mi vychádza dobra podpora keďže ma po 2 rokoch vyhodili z práce alebo uz ja robím niečo zle a riesim somariny nevladzem a uz fakt neviem....

Strana
z2
ariannazara
8. sep 2025

Nechapem naco si s takym debilom, to fakt je jediný na planéte zem?😱

anonym_8296ba
8. sep 2025

nemá niekoho? takto sa zvyknú správať muži, ktorú chcú ukončiť vzťah, ale nevedia ako tak sa správajú ako arogantní debili, aby to ukončili ich partnerky a oni neboli na vine

biba_18
8. sep 2025

@anonym_8296ba títo dvaja majú taký vzťah odkedy sú spolu ...

doriiis
8. sep 2025

Muži majú radi usmiate ženy,ktoré neriešia blbosti celé dni.Nehovorim,že vôbec ale celé dni.A možno keď si bola v zahraničí chlapec zistil,že mu je dobre aj bez teba.Len sa ti to neodváži povedať
Nájdi si prácu a začni makať aj na svojom sebavedomí.Zjavne si dosť závislá na svojom priatelovi

anonym_17d998
8. sep 2025

Ahoj, koľko máte obaja rokov? Ty sa mi zdáš tak detsky naivná, neuraz sa prosím a on už nie je v stave zamilovanosti, tak nemá nervy na tvoje rozhovory a aktivity. Necíti k tebe žiadnu úctu a empatia asi mu tiež veľa nehovorí. Mám pocit, že mu nezáleží na vašom vzťahu. Prečo ste spolu? Len, aby si nebola sama? Začni žiť, nebuď na ňom závislá, pracuj, maj okruh svojich známych....

unicornlady
8. sep 2025

Vyzerá to, že si ťa neváži.
Ale ozaj za všetko plačeš??? To ho asi odrádza.
Ako dlho ste spolu? Predtým bolo všetko fajn? Lebo toto vyzerá, ako keď majú ľudia ponorku zo seba.

anonym_76f92f
8. sep 2025

Akože uznávam, z textu pôsobíš ako trocha pozadu ale :D on tiež nie je teda žiadne terno.

anonym_2b2aed
8. sep 2025

@erika292001 buď máte medzi sebou takúto dynamiku lebo ty si ako dieťa čo za všetko reve a nevie sa ohradiť a on je proste neempaticky blb. Alebo ak bol doteraz roky normálny a takyto je zrazu tak si myslím že ťa podviedol.

beata_k
8. sep 2025

@erika292001 V polovici som prestala citat. Poradim ti. Muzi ozaj nemaju radi slzy na krajicku. A v podstate ani ja take typy zien nemam rada. Take tie vecne zranene lane, ktore maju vzdy pre vsetko slzu na krajicku. Si dospela, povedz co ti vadi a nenaznacuj cez slzu na krajicku...

anonym_6f20c7
8. sep 2025

@erika292001 si dospelá, zjavne precitlivelá a závislá na partnerovi keď vravíš že rozchod by si neuniesla, uniesla. Neotravuješ ho priveľa? Nechceš s ním byť furt? Má čas aj na seba? Podľa mňa s tebou byť nechce a nevie to povedať, možno je s tebou len preto aby si sa nezosypala,z ľútosti.

janiex81
8. sep 2025

Toto je absolútne na nervy a chápem autorku- s podráždeným chlapom je ťažko. Môže byť ona milá, príjemná, on reaguje otrávene, podráždene, až ju to doháňa k slzám- však nič nespravila. Tiež by som tipovala, že buď on to chce už ukončiť (či už niekoho má alebo zatiaľ nie) alebo ho niečo vytáča (práca, niekto iný, proste XY možností) a frustráciu si vybíja na nej. Každopádne žiadna výhra toto a do budúcnosti bude len horšie.

erika292001
autor
8. sep 2025

Ja neviem možno som nejaká precitlivela nebudem sa tu obhajovat že nie ale začalo to tym jeho správaním nebola som takáto pocas druhých vzťahov a to myslím vážne aj som sa pokúšala mu hovoriť svoje a neviem co ale vzdy to skončilo väčšou hadkou a poslednu dobu mi je fakt do placu z toho ked zvýši hlas alebo je znechutený neviem co sa deje somnou ako keby nevidím význam sa hádať tak radšej sa vyrevem neviem co sa stalo fakt som taka nebývala

januska12323
8. sep 2025

Ty ten rozchod potrebuješ ako soľ. Na žiadnom chlapovi nemôžeš lipnúť aj cez slzy lebo "ja ho ľúbim".

erika292001
autor
8. sep 2025
@anonym_76f92f

Akože uznávam, z textu pôsobíš ako trocha pozadu ale :D on tiež nie je teda žiadne terno.

@anonym_76f92f v čom ti akože z textu pridem pozadu?

danica2711
8. sep 2025

@erika292001 prepáč, ale ty si stále taká ufňukaná? Koho to už môže baviť? Visíš na ňom a on ťa asi už pociťuje ako mlynský kameň na krku - a pritom ani nie je o čo stáť, pretože on tiež nebude žiadna výhra. Osloboď sa od tej závislosti, choď do roboty (prečo si vlastne doma, len preto, že máš dobrú podporu a môžeš sa celý deň venovať len vyplakávaniu a myšlienkam naňho?), nájdi si okruh priateľov, záujmy a začni sa konečne usmievať a tešiť zo života

anonym_420932
8. sep 2025

lezies mu na nervy a nevazi si ta. kaslala by som na neho.
ty si naoplatku labilna, to ta nechcem vobec urazit ale sama pises ze rozchod by si psychicky nezvladla - preco?? ste spolu 15 rokov a mate 4 deti?

grof_monte_christo
8. sep 2025

Slzy máš na krajíčku, lebo ta jeho správanie zranuje. A keď už budeš vo fáze, že ta zranovat nebude, už ho nebudeš ľúbiť. Nechcelo by sa mi niekoho vychovávať, kto sa nevie správať k žene. Dovi dopo.

anonym_f3dba2
8. sep 2025

@erika292001 si precitlivená, veľmi si chlapa pripúšťať k telu, rozchod samozrejme zvládneš. Dementov a debilov je všade veľa, tak sa musíš obrniť, vycvičiť a nerevat za každú blbosť. Keď je chlap nervózny, tak mu zvýšeným hlasom povedz, nech si k tebe nedovoľuje a keď ma zlý deň nech sa z neho vyspí a tebe sa ozve keď bude normálny. Keď sa nemieni správať normálne, radšej nech sa už neozýva a je to. 🙄

anonym_6bb1c3
8. sep 2025

@erika292001 Vyzerá to tak,že už má niekoho vo výhľade iného a ty si teraz žiaľ tá príťaž a asi ani sám nevie co robiť..

laurinka27
8. sep 2025

Nechápem, prečo sa nechávaš takto ponižovať nejakým debilom. Vyzerá to, že týpek by už rád nejakú inú ženu, ale zatiaľ nemá nič lepšie k dispozícii, tak zostáva aspoň s tebou.

anonym_78ca3e
8. sep 2025

Buď rada že sa prejavil už teraz. Nie až keď by bola svadba a deti. Pravdepodobne zaľúbenosť opadla a ukazal svoju tvár. Áno je to ťažké, lebo ho máš rada. Ale badám na ňom črty narcizmu. Prečítaj si o narcisoch, či ti to na neho sedí a utekaj, lebo ťa zničí psychicky a ochorieš aj fyzicky. Naozaj odíď. Pravdepodobne ťa už pekne ovláda a vlastní lebo si už dosť namotaná, tak už ťa neobletuje ako v minulosti

romiada
8. sep 2025

@erika292001 už na ten piknik s Tebou išiel nasilu z povinnosti. Pri otázkach (ktoré otáča na Teba aby si sa cítila vinná za svoje pocity z neho) "čo a zas riešis" by mi blikal maják jak na sanitke. Je z Teba nervózny. Nie kvôli Tebe. Kvôli sebe. Ak s Tebou nechce byť tak nech Ti nerozpráva omáčky a narážky typu "vybita ako poistky". Vybite ich ma on , Ty práve naopak. Plačeš preto lebo intuícia Ti navrava že niečo nie je ok.

lilyianka
8. sep 2025

@erika292001 jeejda tvoj príspevok sa hrozne číta. Hlavne kvôli gramatike, dlhým vetám bez čiarok. Ale k veci. V podstate príspevok za mňa osobne o ničom. Pre teba samozrejme dôležitý.
Na mňa pôsobíš, že zbytočne všetko analyzuješ a si uplakaná. A on jednoducho povedané je debil!
To je cele.
Zaujímal by ma vek,lebo vy keď máte 20+,tak dovi dopo.

anonym_bf77ec
8. sep 2025
@anonym_76f92f

@anonym_76f92f presne tak. Tiež mám ten pocit.
Vyjadrovanie ako 12ročná, slovná zásoba veľmi chabá, nevie naformulovať poriadne vetu a zaklincované veľmi biednou gramatikou.
@autorka, ak máš aj verbálny prejav taký, ako písomný, tiež by ma po čase otravovalo Ta počúvať. Bez urážky teda... 🙄

erika292001
autor
9. sep 2025
@anonym_bf77ec

@anonym_76f92f presne tak. Tiež mám ten pocit.
Vyjadrovanie ako 12ročná, slovná zásoba veľmi chabá, nevie naformulovať poriadne vetu a zaklincované veľmi biednou gramatikou.
@autorka, ak máš aj verbálny prejav taký, ako písomný, tiež by ma po čase otravovalo Ta počúvať. Bez urážky teda... 🙄

@anonym_bf77ec očividne sa doma nudite alebo co ked hodnotíte obsah textu. To môžete tak svojim deťom alebo sa staňte učitelkami určite si nehudem dávať pozor na dlžne čiarky mäkčene ked píšem taky dlhý text a to ked sa pomýlim kde dam mäkké tvrdé y i ? Wtf nepoviem keby dam mäkké i na nejakom vybranom slove alebo co sle fakt to riešite ako by ste z toho mali hodnotit človeka a to je dosť úbohé. Napísala som tam co ma trápi a ak máte problém s gramatikou tak to je mimo témy a určite by som nehodnotila text podľa toho aky je človek 😂🙈. Vety boli sformulovane rýchlo keby sa to rozprava je to ľahšie na vysvetlenie ale samozrejme ľuďom co hľadajú na ľuďoch len chyby to ťažko vysvetliť 🙈 takze ďakujem za názor mojej gramatiky nezaujíma ma. Videla som aj horšie skvosty a to az oči boleli 😘

erika292001
autor
9. sep 2025
@lilyianka

@erika292001 jeejda tvoj príspevok sa hrozne číta. Hlavne kvôli gramatike, dlhým vetám bez čiarok. Ale k veci. V podstate príspevok za mňa osobne o ničom. Pre teba samozrejme dôležitý.
Na mňa pôsobíš, že zbytočne všetko analyzuješ a si uplakaná. A on jednoducho povedané je debil!
To je cele.
Zaujímal by ma vek,lebo vy keď máte 20+,tak dovi dopo.

@lilyianka zaujímalo by ma ako by si sa cítila ty keby sa k tebe tak správa chlap a ďalšia co hodnotí gramatiku bože pomoc 🙈 vieš co mam 5 a pol ak ta to ukludni. A nepoznam dlžne mäkčene a nevien čo ešte vsetko ti v texte vadilo pani učiteľka.

erika292001
autor
9. sep 2025
@janiex81

Toto je absolútne na nervy a chápem autorku- s podráždeným chlapom je ťažko. Môže byť ona milá, príjemná, on reaguje otrávene, podráždene, až ju to doháňa k slzám- však nič nespravila. Tiež by som tipovala, že buď on to chce už ukončiť (či už niekoho má alebo zatiaľ nie) alebo ho niečo vytáča (práca, niekto iný, proste XY možností) a frustráciu si vybíja na nej. Každopádne žiadna výhra toto a do budúcnosti bude len horšie.

@janiex81 chyba je aj to ze ma veľké ego ani k mame sa nespráva pekne skrikne po nej. Tieto dni si už davam pozor co poviem aby ho niečo nenasralo. Uz mu nedavam ani na javo ze ma niečo trápi snazim sa správať normálne ale tieto dva dni je úplne iny uz sa ho ani nic nepytam aj ked mam pocit ze uz neciti to co cítil ale aj to sa ho bojím opýtať aby zas nevybuchol ze co zase riešim

mamaaja82
9. sep 2025

Silou mocou mat chlapa aj ked on je asi blb.Ale ty mi tiez neprides uplne v poriadku,nervy by som na teba nemala ani ja.Rozidte sa,urobite len dobre jeden druhemu.

erika292001
autor
9. sep 2025
@mamaaja82

Silou mocou mat chlapa aj ked on je asi blb.Ale ty mi tiez neprides uplne v poriadku,nervy by som na teba nemala ani ja.Rozidte sa,urobite len dobre jeden druhemu.

@mamaaja82 a v čom ti akože neprídem v poriadku?

anonym_77a3ed
9. sep 2025

Sama sebe sa čudujem, že som to dočítala až do konca 🫣

Strana
z2