Priateľ mi povedal, že som vybitá ako poistky
Ahojte. Chcem sa spýtať co si mam o tom myslieť včera sme boli s priateľom na pikniku a celý cas som mala slzy na krajičku lebo mi pride iny. Nedávno som bola v taliansku na brigáde boli sme od seba a vravel mi ako sa teší ze mu chybam ze cche byt len somnou a nevie sa dočkať ked budem pri ňom. Teraz som tu a bojím nejaké veci povedat lebo hneď začne ze aky mam problém. Co mi zas vadi. Cítim z neho ako by mu leziem na nervy uz mi aj začal hovoriť ze nič neviem ze bez GPT (umelá inteligencia) pri tom na nej som naposledy pozeraka vylet kde by sme mohli ist s priatelom ze by som bola stratená ze život ma nauči a pdoobne veci zacal vyťahovať no a včera sme boli na pikniku sam mi dal ten darcek k narodkam taky piknikovy kôš ze pôjdeme. A ked sme odchádzali bol nervózny ze je mu sa nechce ci uz som všetko zobrala na piknik... spytala som sa ho ci aj on nechce niečo zobrať ze nie ze len ja mam zobrať co chcem. Spytala som sa hoba co ty nechceš ist (úplne kľudným hlasom) a on ze nie nechce sa mi som unaveny tak som povedala tak to nepodme ked sa ti nechce a on ze nie uz ide ked sa slubil a uz je oblečený este som niečo povedala a zas povedal ze co zas riešiš boze zas ta budem týždeň počúvať ci čo. Tak som bola ticho uz radšej a išli sme. Celu cestu som mala slzy na krajicku nakoniec sme rozprestreli deku rozložili veci... dali sme si šampanske a dali pusu tak som sa ukludnila na chvilku ze hadam je už fajn. A potom sme sa zacali rozprávať len tak ani nevieem ze ci srandy ale dala som mu takú otázku ze ja viem a on ze nevie a ja ze vsak ma poznáš a on ze nie nepoznam a ja ze ako ze nepoznáš bol ticho dva krát som sa ho spýtala a on ze co ho zase otravujem z takými sprostymi otázkami ze mam dat pokoj. Tak som zase radšej stichla a zase mi bolo strašne do placu ale držala som sa potom sme hrali človeče on vyhral a viem ze sme sa tiež začali o niečom rozprávať uz si presne nepamätám ale povedal ze som vybita ako pistky. Spytala som sa ho ze co akože to ako myslis? Bol ticho a radšej som nepokracovala ani ja lebo som sa bála ze zase vybuchne ze mam dat pokoj a tvárila som sa ako by nič počúvali sme hudbu a tak a nakoniec po 3 hodinách sme sli domov a od dnes mam divne pocity ze uz to nieje akonpred tym ze nemôžem hocico povedať aby náhodou nevybuchol ako by to nebol on . Neviem co mam robiť bojim sa rozchod by som psychiky nezvládla lebo ho stale lubim ale viem ze toto správanie nieje správne. Niekedy si hovorím cibuz fakt ja niesom ta chyba. Alebo ci to není aj preto ze ja som doma lebo mi vychádza dobra podpora keďže ma po 2 rokoch vyhodili z práce alebo uz ja robím niečo zle a riesim somariny nevladzem a uz fakt neviem....
@erika292001 Prepac,ale ked sa takto aj vyjadrujes ako pises tak sa mu necudujem. Ved to nema ani hlavu ani pätu. Chlapec by si mal kupit dobre topanky a utekaaat.
@erika292001 - už je asi vo fáze, keď sa toľko nekontroluje a vychádza na povrch to, aký je v skutočnosti. Naučené, spontánne, prirodzené reakcie. Nevrlé. Píšeš, že aj k svojej mame sa tak správa. Možno doteraz bol k tebe milší a ty si prekvapená, čo sa deje. A ty máš potrebu byť prijatá a ľúbená a ten pocit, čo to vyvoláva, keď je k tebe milý, ti lahodí. Hovoríš, že ho ľúbiš. Ozaj? Je to ozaj láska alebo len túžba po tom, aby ti prejavoval lásku? Skús porozmýšľať nad tým, ako sa správa, aký je, čo ho baví, ako rozmýšľa o ľuďoch a živote. Aký je k ľuďom? Lebo zaľúbenosť vyprchá a vzťahy potom fungujú na inom - na zotrvačnosti, na závislosti jeden od druhého, na nerealistickom očakávaní....
@erika292001 radšej by som bola sama, nez s takýmto chlapom... a ty by si sa mala zamerať a popracovať na sebe a svojej sebaucte. A hlavne, nedrzat slzy na krajicku ale namiesto toho postaviť sa za seba.
@erika292001 Erika, koľko máš rokov?
@erika292001 Prepac,ale ked sa takto aj vyjadrujes ako pises tak sa mu necudujem. Ved to nema ani hlavu ani pätu. Chlapec by si mal kupit dobre topanky a utekaaat.
@martin96321 asi nepomohla tá chat neviem čo...kks bez umelej inteligencie si dnes asi ani zadok niektorí neutru
@erika292001 pripadate mi obaja ako 10 rocne deti
@martin96321 asi nepomohla tá chat neviem čo...kks bez umelej inteligencie si dnes asi ani zadok niektorí neutru
@tom_i Umela inteligencia nikdy nebude mať na prirodzenu hkupost.
Ahoj, možno ta vybija on...
Ja som mala taký vztah, ale chvalabohu som dostala rozum a vzala nohy na plecia a je mi super.
Nevazi si ta a ani si ta nebude a ty sa budes traput.
Vztah nie je o tom, aby sa jeden bal prehovorit, alebo cokolvek povedat, lebo bude haloo.
A ze ho milujes, mozno mas len strach, ze zostanes sama, ale zostat sama stastna ako vo vztahu nestastna...no vyber si !
Cakaz, ze sa zmeni,ked sa doteraz nezmenil a dalej to bude horsie..
Mozno si povies, ze si investovala do toho vela casu a energie, ale zivot nie je o slzach a trapeni vo vztahu ale o zivote.
Tak si rozmysli co chces..chodila by si v malych topankach, ked ti deformuju nohu, len preto, ze ich mas rada a pacia sa ti??
A ak nieco v tebe krici, uvedomujes si to, ze toto nie je ono, ze to nie je v poriadku, ze sa necitis dobre, places, mas slzy na krajicku...to nie je slabost, to je, ze si uvedomujes, ze stracat samu seba a to nerob...na prvom mieste musis byt ty a az potom dalsi...
Pamätaj !!
čítam tu dosť príspevkov o tom čo máš spraviť. nedáva mi to zmysel prečo ti má niekto druhý radiť čo máš spraviť. uvedomiť ťa o jeho správaní je jedna vec, že si ťa neváži atd to sú fajn myšlienky ale podla mňa sprav tak ako to ty cítiš,
dá sa mu to povedať pár vecí s pekným postupom a načasovaním, tak aby to prijal a pochopil to, sama uvidíš ako zareaguje, a skús dať na svoje pocity, čo s toho budeš ty cítiť,
skús v tom momente nebyť zamilovaná a brať situáciu s nadhľadom, iba vtedy sa ti objaví ten správny pocit.
Si Drama Queen a jemu to lezie na nervy
@janiex81 chyba je aj to ze ma veľké ego ani k mame sa nespráva pekne skrikne po nej. Tieto dni si už davam pozor co poviem aby ho niečo nenasralo. Uz mu nedavam ani na javo ze ma niečo trápi snazim sa správať normálne ale tieto dva dni je úplne iny uz sa ho ani nic nepytam aj ked mam pocit ze uz neciti to co cítil ale aj to sa ho bojím opýtať aby zas nevybuchol ze co zase riešim
@erika292001 milá autorka, mám dve dcéry a so staršou (15r) mávame debaty o vztahoch. Ak by si mala zapamätať len jednu jedinú vec pri výbere partnera, bola by som rada, ak by to bola táto:" Vsimaj si, ako sa správa k svojej mame."
Ak nie je schopný prejaviť úctu voči žene, ktora ho porodila, vychovala, nebude mať v úcte žiadnu ďalšiu. Bohužiaľ. Zrejme vzorec z domu.
Ak nevies, čo robiť, skús sa na svoju situáciu pozrieť z perspektívy, že ju zažíva tvoja najlepšia kamaratka/sestra/dcéra.
Čo by si jej poradila? Zostať vo vzťahu, kde jej dáva partner pociťovať, že je nič, že ho obťažuje svojou prítomnosťou, ze jej názory sú nedolezite? Alebo odísť skôr, ako budú zdevastovane aj posledné fragmenty jej sebadôvery?
@lilyianka zaujímalo by ma ako by si sa cítila ty keby sa k tebe tak správa chlap a ďalšia co hodnotí gramatiku bože pomoc 🙈 vieš co mam 5 a pol ak ta to ukludni. A nepoznam dlžne mäkčene a nevien čo ešte vsetko ti v texte vadilo pani učiteľka.
@erika292001 ako by som sa cítila ja? Nijako! Pretože s takým debilom by som nebola.
@erika292001 ....a on povedal že a ja že... ty kokos, to si zapisuješ? Toto by teda vytáčalo aj mňa 😁 Ale inak koľko máte rokov obaja. Komunikujete ako deti na piesku. To si neviete normálne sadnúť a porozprávať sa kým pôjdete nasrdení a rozbití na piknik?
@erika292001 prepáč, ale retard ste obaja. A ze ti závidí peknú podporu??? Omg🤦♀️
Nájdi si prácu!!!!
Zarad spiatočku, lebo on je už na pol ceste čím ďalej od teba. Vadí mu asi keď dyvhas, a keď nebudeš dýchať bude mu to vadiť ešte viac.
Zrejme si mu nechýbala kým si bola preč a teraz by bol radšej kedy si tam ostala.
Utni to, oplac to a zamysli sa nad tým čo ti vyčíta. V budúcom vzťahu sa toho vyvaruj a všetko bude fungovať ako má.
Možno máte nejaký vážnejší problém, neviem, ale pre všetky ženy čo čítajú, jedna rada. Ak má chlap "svoje dni" (lebo mi ich občas máme), toto je presne spôsob komunikácie ktorý všetko zhorší.
O koľko by mali obaja lepší deň, keby baba jednoducho povedala "V pohode, ak si unavený tak pôjdeme inokedy. Sprav si pohodlie a odpočívaj, daj vedieť keby si niečo potreboval, jedlo, vyfajčiť, alebo tak." A odišla by z miestnosti a dala mu pokoj.
Nevravím, že to tak má byť každý deň, ale každý raz za čas môže byť unavený, alebo mať zlý deň a vtedy nám stačí takto málo.
@erika292001 Paci sa ti, ako sa sprava ku svojej matke? Tak sa bude spravat aj ku tebe. Myslim, ze sa uz sprava. 🫣 On uz nie je zamilovany, ukazuje svoju pravu tvar.
Dohodni si stretnutie
s kamaratkami, chodte do kina, turtistiku, na pizzu. Nech vidi, ze nie si na nom zavisla.
@erika292001 hlavne daj kolko mate rokov.. lebo obsah tvojho prispevku evokuje chodenie pubertiakov 🫣
Možno máte nejaký vážnejší problém, neviem, ale pre všetky ženy čo čítajú, jedna rada. Ak má chlap "svoje dni" (lebo mi ich občas máme), toto je presne spôsob komunikácie ktorý všetko zhorší.
O koľko by mali obaja lepší deň, keby baba jednoducho povedala "V pohode, ak si unavený tak pôjdeme inokedy. Sprav si pohodlie a odpočívaj, daj vedieť keby si niečo potreboval, jedlo, vyfajčiť, alebo tak." A odišla by z miestnosti a dala mu pokoj.
Nevravím, že to tak má byť každý deň, ale každý raz za čas môže byť unavený, alebo mať zlý deň a vtedy nám stačí takto málo.
@lipovycaj ja mávam tieto dni tiež a tvoja rada je v zásade správna. ALE. Nie som (a ani týpek) batoľa, aby mi nálady musel menežovať partner. Je moja zodpovednosť vedieť, kedy potrebujem vziať knihu, dať si slúchadlá, pustiť hru, skrátka zavrieť za sebou dvere.
Týpek, keď treba ísť, trucuje, že nechce ísť a keď už sa nejde, trucuje, že tak predsa už poďme. Toto nie je človek zrelý problém riešiť, len sa marinovať v dráme.
A vyfajčiť takému mrzútovi absolútne nie. Nežiaducemu správaniu sa v ústrety nevychádza, inak si zvykne takýmto spôsobom drankať svoje. Batoľatá 101.
Lezieš mu už riadne na nervy...a ani sa nečudujem 😉
Ja si myslím že za ten čas čo ste neboli spolu niekoho si našiel a teraz nevie kudy kam.Pretože keď dovtedy bolo všetko ok a po tvojom návrate sa už inač k tebe správal tak zrejme sa niečo prihodilo.Ja by som sa ho na rovinu spýtala.
@erika292001 ty sa bojíš mu vynadať, povedať, že máš dosť svojich problémov a nie ešte počúvať jeho rypave reči?Zistil, že si môže dovoľovať nič ine
@erika292001 V polovici som prestala citat. Poradim ti. Muzi ozaj nemaju radi slzy na krajicku. A v podstate ani ja take typy zien nemam rada. Take tie vecne zranene lane, ktore maju vzdy pre vsetko slzu na krajicku. Si dospela, povedz co ti vadi a nenaznacuj cez slzu na krajicku...
@beata_k kokso netrpezlivka! Tak to teda doćitaj! Kam sa ponahlas,uvazujes ako chlap. Ake rady jej davas,nevidis v akom je rozpoložení?! Uvazuj so mnou. Staci uplne jednoducha vec. Dat tomu prisprostastemu idiotovi okamžite kopackami do guli. Obrazne ,aj doslovne!
@beata_k kokso netrpezlivka! Tak to teda doćitaj! Kam sa ponahlas,uvazujes ako chlap. Ake rady jej davas,nevidis v akom je rozpoložení?! Uvazuj so mnou. Staci uplne jednoducha vec. Dat tomu prisprostastemu idiotovi okamžite kopackami do guli. Obrazne ,aj doslovne!
@anonym_667902 Hej, ma slzy na krajicku 😄 ( ako vzdy)
@erika292001 booože? Koľko máte rokov? 🤦🏼♀️ On je od teba starší? Tu si bola v IT a no kde? Bol vôbec niekedy mimo domu?
Za mňa je to Pán Mindrak a ty si naivná a asi veľmi mladá a hlúpa, keď si na takého človeka naviazaná a "stíchneš" pri jeho výbuchoch...
Koniec lásky, trhaj fotky a choďte si každý po svojom.

@mamaaja82 a v čom ti akože neprídem v poriadku?
@erika292001 precitaj si vsetko co si pisala,ty si cisty traged.Rozidte sa.