Priateľ mi zatajil svoje finančné rozhodnutie
ahojte… neviem ako zacat. aby som bola uprimna aj objektivna. neviem. ale som strasne rozhodena. neviem co citim ani…hnev.sklamanie.
taaak no mam priatela. sme skoro dva roky spolu, mam 23 rokov a on 26.
randime - obcas u neho prespim. je medzi nami 80 km takze chodim k nemu… on u nas nie , neprespi - nasi su proti.
jeho rodicia su rozvedeni, je jedinacik.
maju velky dom.jeho otec zije v zahranici. jeho mama s priatelom v tom dome.
a teraz to zacne… mali sme s priatelom plan, ze na nejaky cas ostaneme byvat u jeho rodicov, ze si vyskusame byvanie spolu, kedze sa chceme potom zobrat.
ze kym nasetrime na vlastne, bude jednoduchsie byt blizko spolu. nasla som si tam aj pracu.
ze si to trosku prerobime z uspor co mame, aby sme mali viac sukromia lebo v jeho detskej izbe bolo malo priestoru a dom je to velky , ze ved daju nam jeho rodicia viac priestoru. taky bol plan.ze by sme mali vlastnu malu kupelnu aj kuchynu. co urobil priatel??
nepovedal mi co riesi s rodicmi, a pred vcerom som sa dozvedela, ze rodicia napisali dom na neho, ze teda ked ide investovat tam, ze bude to jeho.
lebo jeho rodicia nemali vyrovnane majetky po rozvode, a teraz to takto vyriesili. jeho mama s priatelom tam budu nadalej byvat.
preco mi to nepovedal, co robi???
nechapem. strasne sa hnevam na neho. mali sme cca startovaciu ciaru rovnaku, mladi ludia. pytala som sa ho preco to spravil, vraj ved ze snad som nechcela aby ten dom napisali aj na mna.
jasne ze to nie. ale teda mohli sme ist radaej do podnajmu spolu. keby mi to ale vcas povedal.
zrazu je zo mna dievca co prislo s igelitkami do jeho domu.
áno. môže sa to tak javiť - ale aj tak môžete riešiť svoje bývanie a nech mama tam dožije …
Pozri, situácia je taka aká je. Pre neho ísť do podnájmu je hlúpe riešenie
Ty sa zariad podľa seba. Zober ai hypotéku a kúp si byt. Das ho do prenájmu a zo zisku si ho budeš pomaly splácať
Takto budeš mat ošetrenu situáciu aby si raz nebola s holou ritou
@anonym_autor A ty si vazne myslis, ze keby vrazil peniaze do prerabky domu, tak by sa potom stahoval niekam inam?
@anonym_autor veeelmi dolezity hacik som zabudla… on to ze kupil - nie dostal.
a za peniaze to chce prerobit (kupil ale peniaze pojdu do prerabky) to znamena, ze uz ma hypoteku. bezomna. dalsiu nedostane . cize co, na kolko rokov tam skysneme??
a za peniaze to chce prerobit (kupil ale peniaze pojdu do prerabky) to znamena, ze uz ma hypoteku. bezomna. dalsiu nedostane . cize co, na kolko rokov tam skysneme??
@anonym_autor Navzdy
@anonym_autor na koľko tam skysnete? No navždy, on práve zapustil korene
Pozri sa, uz zaciatok cele zle. Ked ste taky vazny a samostatny par - preco sa chces stahovat do cudzieho domu, niekoho detskej izby, kde este byva aj jeho mama s priatelom atd? Este si tam chcela aj investovat a prerabat? Akoze cele mi to pride uletene, blby plan i tak.
No a hej, tak vazne asi berie vas vztah, az Ta zabudol informovat ze take veci sa deju. Dakuj mu, ze to vies skor, nez budes financovat a rekonstruovat bohviekoho dom, ako si planovala.
@anonym_autor na koľko tam skysnete? No navždy, on práve zapustil korene
@pribinak ak dam kopacky, neviem :( :( ako to zvladnem vazne ho lubim… je to dobry chalan, planovala som si ho vziat :(
ak mu nedam kopacky; budem zit so svokrou??? to je mija nocna mora, kamoska jedna je tak a ma depresie z toho :(
@anonym_autor Tvoji rodicia ho dobre prekukli. Dievca zlate utekaj.
@malinkajozka Pisem o minani penazi na prerabku...
@pribinak ak dam kopacky, neviem :( :( ako to zvladnem vazne ho lubim… je to dobry chalan, planovala som si ho vziat :(
ak mu nedam kopacky; budem zit so svokrou??? to je mija nocna mora, kamoska jedna je tak a ma depresie z toho :(
@anonym_autor tak je to urcite lepsie ako keby mal ist do podnajmu takto to ma aspon svoje
@malinkajozka Problem je naivita autorky. Ked raz on vrazi tisice do prerabky, tak sa na veeeela rokov nikam neodstahuje. Chalanisko to mal davno premyslene a iba ju balamutil.
@malinkajozka Problem je naivita autorky. Ked raz on vrazi tisice do prerabky, tak sa na veeeela rokov nikam neodstahuje. Chalanisko to mal davno premyslene a iba ju balamutil.
@beata_k ja som naivna?? no dovolte?? akoze sorry… ja som chcela skusit s nim zit pred svadbou. nech ho lepsie spoznam,a v zivote by m a nenapadlo ze sa to takto sprosti zamota. mali sme plan, islo by o investiciu max do 5 tisic na tu docasnu prerabku…
teraz hocijako sa ja zachovam, mam pocit ze z toho vyjdem zle. citim sa ako v pasci
@anonym_autor ísť bývať k svokre ? Pre mna neprijateľné a to som mala vynikajúcu dámu za svorku
Ale každý ma mat vlastne aby bol svätý kľud
No nič, len otvorený rozhovor na tému či si v jeho plánoch do budúcna aj Ty
A ak áno, či vôbec chápe do akej pozície tá postavil?
@beata_k ja som naivna?? no dovolte?? akoze sorry… ja som chcela skusit s nim zit pred svadbou. nech ho lepsie spoznam,a v zivote by m a nenapadlo ze sa to takto sprosti zamota. mali sme plan, islo by o investiciu max do 5 tisic na tu docasnu prerabku…
teraz hocijako sa ja zachovam, mam pocit ze z toho vyjdem zle. citim sa ako v pasci
@anonym_autor A to si si ozaj myslela, ze da tisice za prerabku aby sa potom odstahoval? Tie tisice mohli ist na najom ak ste si chceli vyskusat spolocne zitie. Nemyslis? 🤔
Ostane tam navzdy.. s Tebou ci bez Teba. Kupil to a nepovedal
Uff
@malinkajozka Ale prosim ta. Oklamal ju. Ake tam skutocne dovody.
@anonym_autor naveky
@malinkajozka Ja ju neurazam. Zial, ano je naivna. Nie je hlupa ani nic. Ja jej verim, ze ho lubi a boli ju. Ale naivna je, za tym si stojim. Ved predsa nevrazim tisice na prerabku aby som sa o rok stahovala prec. To da rozum. Tie tisice mohli dat za najom. Oklamal ju. To je cele. Povedal jej co chcela pocut.
@anonym_autor nech da lajk sem kazdy, kto si mysli ze som naivna. prosim.
@malinkajozka Ja ju neurazam. Zial, ano je naivna. Nie je hlupa ani nic. Ja jej verim, ze ho lubi a boli ju. Ale naivna je, za tym si stojim. Ved predsa nevrazim tisice na prerabku aby som sa o rok stahovala prec. To da rozum. Tie tisice mohli dat za najom. Oklamal ju. To je cele. Povedal jej co chcela pocut.
@anonym_autor nech da lajk sem kazdy pre koho by taketo nieco bol taky red fleg ze zvazoval by rozchod. prosim.
Poviem ti to z pohladu osoby par rokov starsej od teba. Ak byvanie, vzdy investuj sama za seba. Ziadne byvanie s frajerovou mamou v jej dome, ktorý prepísala na frajera. Riesit len a len svoje, doba je zla, ja by som nesla ani do takej veci, ako je BSM.

@anonym_autor Ved si tam chcela byvat a este bez svadby.