icon

Priateľ nechce navštevovať moju rodinu

2. jún 2025

Môj dlhoročný priateľ nechce vôbec chodiť so mnou k mojím rodičom. Bývame spolu v spoločnej domácnosti a stále chodím sama k našim aj na rodinné oslavy.
Chodili sme spolu od strednej školy a po 5 rokoch sme začali spolu žiť.
U nás bol možno 3x za tú dobu. Ja s jeho rodinou oveľa častejšie. Ľúbime sa,máme pekný vzťah, len kameň úrazu sú návštevy.
Viem, že to nie je ok a naozaj neviem prečo..
Mrzí ma to a neviem prečo sa tak zaťal,alebo čo má za blok.
Viete poradiť?

Strana
z2
bendak
3. jún 2025

Môže mať nejakú sociálnu fóbiu, necíti sa dobre v spoločnosti. Treba to rešpektovať

unicornlady
4. jún 2025

Keďže si tu v poslednom príspevku spomenula, že pracuje s ľuďmi. Možno je z toho potom unavený, a preto nemá potrebu sa tak socializovať vo svojom voľnom čase.

777januska777
4. jún 2025

Môj manžel je tiež introvert a tiež pracuje s ľuďmi co ho vyčerpáva. Ale zas vie, ze pre mňa návštevy rodiny sú dôležité. Časom som sa naučila, ze ho nemusím ťahať na každú oslavu a on sa naučil, že ak je unavený a sme na návšteve u rodičov, tak si odíde do inej miestnosti a tam sa hrá s detmi alebo ich len dozerá. Našli sme si svoj spôsob a snažíme sa navzájom vyjsť si v ústrety. Zas osobne by ma veľmi mrzelo, keby sa manzel vyhýbal mojej rodine.
Btw. Manžel nemá nejakú potrebu navštevovať ani svoju rodinu, takže introvert je dosť veľký.

arim22
Autor odpoveď zmazal
beata_k
4. jún 2025

Nema ich rad. A nikdy ani nebude lebo nema zaujem ich spoznat. To povazujem za dost velky problem. Si viem predstavit, ze ak pridu deti tak to bude kamen urazu, ze ich tam budes vodit.

bubuzu
4. jún 2025

Ja by som tie súdy, o tom, že ich nemá rád brala s rezervou. Ja mám skvelú svokru aj švagrinú a švagrov, ale aj tak je na mňa dosť, keď prídu na pár dní. Stačí mi vyraziť na chvíľku s nimi niekam, ale beriem to ako povinnú jazdu. Aj keď sú super milý a dá sa s nimi dobre rozprávať. Jednoducho som radšej sama. A mám ich naozaj veľmi rada, aj napriek tomu.

bielasovicka
4. jún 2025

No predpokladám, že chodí do práce, hovoríš ze tam nemá problém komunikovať s klientmi, čiže cudzími ľuďmi. Takže by nemal mať problém ani u tvojich rodičov. Tak nech si chlapec zvykne ze jeho partnerka ma svoju rodinu,treba sa prispôsobiť, nieže nie, lebo sa mu nechce.

johana181119
21. júl 2025

Ja mam tiež taky istý problém, ale časom som si zvykla, čakáme aj bábätko ale neriešim to ked mi sam povie áno chcem ísť stebou tak pojde , keď nie tak nie, a tiež si vo všetkom spolu rozumieme a zase na oplátku prídu moji rodičia zamnou

autor
21. júl 2025
@beata_k

Nema ich rad. A nikdy ani nebude lebo nema zaujem ich spoznat. To povazujem za dost velky problem. Si viem predstavit, ze ak pridu deti tak to bude kamen urazu, ze ich tam budes vodit.

@beata_k Ma ich rád, nemajú nič proti nemu, ani on proti nim.

Strana
z2