Priateľ odmieta darovať tričko chorému otcovi
Ahojte,moj orec bohuzial bojuje s tazkym ochorenim a ja som sa spytala priatela ktorý chce predať jedno značkové tričko za 200€ že ci by som mu ho nemohla dať,čo som urobila aj tak a povedala že mu tých 200€ dam na ďalší mesic , on ale stale protestuje,že si nebude mať aké rifle k tomu obliecť atď ,povodná cena trička bola 500€ ,ale 200€ chcel na bazári,čakala som ,kedže otec je chorý ,že možno povie že nechaj tak ale on to silou mocou chce predať aj tak na tom bazári,neviem mne to pride trochu bezcitné ale neviem či mám na to len iný pohľad,čo si o to myslite ? Zachoval sa správne ?
Už mi netreba ani rannú kávu 🤣
Táto blbocina téma ma hneď prebrala.
Posahani ste obaja. Blikala by mi fest kontrolka nad chlapom čo si kupuje predražené handry a zakladá si na extrémnom ladení vecí. Nejaký sebestredný narcis, čo nevie čo so sebou.
A ty ? Máš potrebu kradnúť veci a posúvať ich chorému otcovi ? Aj keby neumieral, ale čo s tým má , s tou handrou, jeho boj s ťažkou chorobou ?! Tá ho uzdraví, alebo akú pridanú hodnotu má pre neho?!
Keď mu chces pomôcť v tom boji, tak stoj pri ňom, podporuj ho tak ako je potrebné, sú rôzne formy, keď potrebuje nové oblečenie vieš kúpiť za 200€ aj 15 kusov, vkusných a kvalitných. Či nejaká handra je vám prednejsia ako zdravie a psychická pohoda chorého ?
Budhova noha, spamataj sa žena , riešiť na koni takéto chobotiny s handrou
Ak ho chce a dokáže predať za 200€ tiež by som ho radšej chcel speňažiť. Očividne to není stará nepotrebna handra ktorú nosí do záhrady alebo na turistiku. Je úplne pochopiteľne ze proste nechce tak dráhu vec len tak darovať.
Som ochotný zaplatiť za tričko aj 500€, ale to by sa muselo vedieť samo oprať, vyžehliť a obliecť na mňa.
su bohati ludia ktori si mozu dovolit kupit 500 eurove tricko a nosia ho normalne a nerobia z toho vedu a ani sa nedrbu s predajom na bazaroch. a potom su tu ludia ktori nie su bohati len svihnuti pretoze si myslia ze ked naskrabu na handru za 500 e vyprsia sa v nom kdesi na namesti tak z nich vsetci padnu na rit aki su uzasni. stupne ich hodnota (pretoze inak stoja za .... nic) a potom aby mohli fungovat dalej sa drmolia s predajom po bazarikoch aby si zas mohli kupit dlsiu blbost a tvarit sa ze su hornych 10 000 co nie su.
aj ked je tato tema vymyslena podobne zmyslajucich ludi je mnoho.
Ty si sa nezachovala správne, že si mu to tričko ukradla. Teraz mu za neho daj tých 200€ a staraj sa o otca. V tak drahom tričku sa mu bude asi lepšie zomierať. 🤦 Ja nemám slov.
Nemáš tam nejaké tie nuly navyše ? 😀
No nehnevaj sa , ale to že je tvoj priateľ povrchný je ok, on nemá s tvojim otcom nič, ani nie ste manželia. Ale že si povrchná aj ty? Tak to je o to zarážajúce, že riešiš nejaké drahé tričko namiesto toho, aby šiel riešila iné veci 🤦.
Tuším sa tu niekto pýta, že prečo ho chceš darovať chorému otcovi, ale to je čisto Tvoja vec, tu sa však ukazuje charakter Tvojho priateľa, tak to o ňom vlastne vypovedá, aký je neempatický a držgroš. Ak by Ťa naozaj ľúbil, tak by Ti urobil po vôli. Mne by takéto správanie partnera určite viac otvorilo oči a zvažovala by som, či to s takým človekom má budúcnosť...

To čo za bláznivá téma? 😆😆