icon

Priateľ oslavuje svoje sviatky so svojou rodinou bez mojej prítomnosti

14. jún 2025

Ako by ste sa cítili, keby váš priateľ, po 5 rokoch vzťahu, oslavoval narodeniny a meniny tak,že v deň sviatku so svojou rodinou a až nasledujúce dni s vami...

unicornlady
14. jún 2025

Prečo nie aj ty spolu s jeho rodinou? Nemusíš sa s nimi?

ukgirls
14. jún 2025

po 5 rokoch by som cakala ze budes aj ty s jeho rodinou spolu slavit .. kazdopadne je to jedno kedy oslavite .. su to jeho oslavy

katica06
14. jún 2025

Neviem koľko máte rokov? Ak ste ozaj obaja dospelý, samostatný a za päť rokov by bol iba priateľ , a ktomu ešte taký už by som sa s ním dávno rozlúčila

sense
14. jún 2025

Nemusis sa s jeho rodinou? Alebo aký na dôvod že to nemôžete osláviť vsetcia spolu?

colsami
14. jún 2025

Nuz po 5 rokoch vztahu by to mal byt vazny vztah a Ty defacto uz skoro clen rodiny, ak tam nie je nejaky zavazny problem.
Hoci v "mojom" svete by po 5 r. uz nebol ani priatel 😁 ak teda by sme sa niekam uz neposunuli i v tom vztahu... Samozrejme ak nemate 20.

Kazdopadne je to divne. Hovori to viac, nez slova. Ty sama musis vediet ci vsetko funguje ako ma, alebo toto nie je jediny problem, ale len spicka... 🙃

mdse
14. jún 2025

Zvláštny vzťah. Po 5 rokoch by bol môj muž.

motylik2559
14. jún 2025

Ahoj, a vy spolu aj zijete, ked ste spolu 5 rokov? Aky mate vztah vy dvaja, aky vztah mas s jeho rodinou a aky vztah ma on s tvojou rodinou? Neviem, ale 5 rokov ste spolu a aby oslavy mal zvlast je nanajvys zvlastne. Dala si priliz malo informacii na to, aby si tu mohla cakat nejake rady. Takze skus ozrejmit viacere faktory skor ako sem zalozis temu ako vykrik do tmy🙂a mozno sa potom aj nejakych rozumnych odpovedi a rad dockas🙂

terezka1947
15. jún 2025

Divné by bolo,keby v deň ich sviatku d nimi nebol.....divné skôr je,že tam nie si s ním....prečo?

cacianka
15. jún 2025
@terezka1947

Divné by bolo,keby v deň ich sviatku d nimi nebol.....divné skôr je,že tam nie si s ním....prečo?

@terezka1947 nepíše o ich sviatkoch, sviatkoch jeho rodiny, ale o jeh.
On oslavuje svoje meniny a narodeniny prioritne s nimi - so svojou pokrvnou rodinou, až potom, aj o niekoľko dní s ňou.

cacianka
15. jún 2025

Prečítala som môjmu chlapovi - že ako by sa cítil.
Odpoveď - nahovno, nikdy by to zámerne neurobil mne, a vie že ani ja jemu. A to si ani jeden z nás neosobuje že musíme iba my 2, a práve v ten deň (lebo práca a iné povinnosti)

mikadooo
15. jún 2025

A aký to má dôvod? Ja by som neoslavovala na druhý deň. By som mu povedala, že však narodky si mal včera 🤷. 😁 Veď keď nechce so mnou oslavovať, tak ok... Ak ale ty nechceš oslavovať s jeho rodinou, tak potom si za to môžeš sama, ako sa "cítiš".

maryetta
15. jún 2025

Skus napisat viac. Lebo ozaj si to predstavit neviem.

terezka1947
16. jún 2025
@cacianka

@terezka1947 nepíše o ich sviatkoch, sviatkoch jeho rodiny, ale o jeh.
On oslavuje svoje meniny a narodeniny prioritne s nimi - so svojou pokrvnou rodinou, až potom, aj o niekoľko dní s ňou.

@cacianka aha,zle som to asi pochopila....no ale aj tak,je to divné.....divné v tom,že je s ním 5r a (asi) to robí tých 5r.....a je tu veľmi málo info,prečo to tak robí.
Možno keby autorka dala viac info.....zistili by sme,že nakoniec nesie nejakú vinu aj autorka.
Ale bez info.....ťažko povedať,či je divný iba ten priateľ.....