Priateľ nezablahoželal mojej dcére k meninám

4. jún 2023

Sme spolu 3,5 roka. No napriek tomu, ze ráno som mu pripomenua, ze má moja dcéra meniny, jej nezablahozelal. Zato na sviatky svojej ex nezabudne. Mrzelo by vás to? Veľmi sme sa pohádali.

mikitilik29
4. jún 2023

To naznačuje že vás má na háku... Nič v zlom

pribinak
4. jún 2023

Mrzelo, ale aspoň vidíš ako veľmi mu zalezi na tvojej dcére

ankare
4. jún 2023

Jasné,že by ma to mrzelo. Pre Teba je dcérka najviac, to si ten blbec neuvedomuje???

zmrzlinka2021
4. jún 2023

A dôvod bol aký? Býva u vás? Nechcel radšej osobne?

januarova
4. jún 2023

Koľko má dcéra rokov?

deti95060810
4. jún 2023

tak toto by mu neprešlo...
asi by som prehodnotila vzťah.

svetlonos
4. jún 2023

Ahoj,
kolko rokov ma tvoja dcera ? Ja uz roky neoslavujem ani tie svoje a keby mi rano miekto neposlalnspravu aj zabudnem, ze ich mam 🙂
Nie nenahnevala by som sa. Viem, ze mnohym na tom záleží ale ja to tak neberiem. Aj pokial by niekto zabudol na narodeniny, popripade sa pripomeniem s davkou humoru. Raz mi ocino volal uz druhy krat za den a po 5 minutach mi povedal rozosmiaty, ze mi teda druhy krat dava moznost zablahozelat mu k narodeninam 😁 Berie to tiez s humorom. Zablahozelala som, zasmiali sme sa na tom. Este tyzden dozadu som na neho myslela a potom sa toho nakopilo vela. Nikto sa u nas neuraza a neberie zabudnutie tragicky. Mame sa radi, vztahy fajn, len zijeme kazdy uplne inde, takze spolocne oslavy su zial nerealne. Pokial mate vsetci inak pekne vztahy, neries to predsa hadkami. Pokial vam to skrie, su meniny posledne, co by som riesila.

stanulienkat
4. jún 2023

@svetlonos Samozrejme, že to nie je tragédia a ani na hádku. Ale je to o slušnosti a o tom, že partnerke na tom záležalo, je to dieta zeny, ktoru miluje (dufam). Z huby by mu neodpadlo. Duplom ak je to dieta, tak aspon za 1e kupit cokoladu.

autor
4. jún 2023
autor
4. jún 2023

@stanulienkat ide o to, ze na sviatky svojej ex nezabudne

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
deti95060810
4. jún 2023

@svetlonos aj ja by som rada ak mm zabudne na moje narodky - ešte sa nikdy nestalo, ale je iné dospelá žena a iné dieťa popr. mladá slečna...
moje baby by asi neprežili keby sme zabudli - čo vlastne sa ani nedá, lebo svoj sviatok pripomínajú už 3 týždne dopredu...😉

andrea_82
4. jún 2023

Mali ste jej zablahozelat spolu, nemala si ho posielat sameho. Mozno sa uz takej velkej slecny hanbi.
Ja z mojich sviatkov tiez nerobim dramu, ak mi nezablahozelaju, urcite sa s nimi nehadam.

goodidea
4. jún 2023

Rozchod

janinah
4. jún 2023

Robíš somára z komára...
Pred chvíľou som volala dcére.ze gratulujem...a ona že k čomu...žije v zahraničí.meniny dáko extra neriešia.v krajine jej manžela sa neoslavuju vôbec.Keby mladá slečna koláč upiekla.ze dajte si ma môj sviatok.tak by hádam tie tri slová aj povedal....ja sa ho nezastavam.ale záleží aj od okolnosti.Bolo by mi však vrcholné trápne vyžadovať od dospeleho svojpravneho človeka gratuláciu.Negratulujes? Ok.tak nabudúce ti to môžem " vrátiť".ale hádat sa nebudem.

zmrzlinka2021
4. jún 2023

Stále si nenapísala, ako ti to zdôvodnil, prečo to nespravil. A nerieš ex, teraz si ty jeho frajerkou, nie ona

autor
4. jún 2023

@zmrzlinka2021 nijako, nemal čas, lebo riešil svoju dcéru

jj298
4. jún 2023

Kokooooos. Ja ze je to male dievcatko, ktoremu je to luto a pritom je to velka baba. Mne mamin chlap nikdy negratuloval. Max tak na narodky ked sa robila oslava. Ked sa nerobila ani to. Ani ja mu negratulujem.
Riesis hovadiny.

mikadooo
4. jún 2023

Je možné, že pri ex mu niekde vybehne pripomienka a pri tvojej dcéra nie. Tak mu to hoď do kalendára, ak ťa tam pustí a nabudúce (asi) nezabudne...

sisaka
4. jún 2023

Kebyže su to narodeniny, tak ma to mrzí, ale meniny? To 19 ročná este rieši?🙄
Žijeme v zahraničí a meniny neriešim, nikoho, ani tých, čo žijú na Slovensku, význam tohto sviatku mi cely život nejak uniká, je mi trápne niekomu gratulovať k tomu, že v tento deň je tvoje meno v slovenskom kalendári

mane01
4. jún 2023

Mne to pride ako banalita 🤦🏼… k meninam! Nikdy by som nikoho nenutila niekomu zablahozelat… a este k tomu k meninam… ja si na toto nepotrpim… ja samozrejme detom blahozelam, aj im pripravim darcek… ale od nikoho ineho necakam ze sa posklada z menin mojich deti… ani od mojho muza (nie je ich otec). A naopak to iste… ked ma on sviatok.

lindous
4. jún 2023

My si s maminým priateľom tiež negratulujeme, nemáme taký vzťah proste a som rada, že moja mama nás do takého vzťahu ani netlačí... jej sa to nejak dotklo? mrzí ju to? alebo to len ty prežívaš?

mamkalentedkova
4. jún 2023

Na moje meniny si na mňa málokto spomenie ,lebo veď Peter a Pavol a dcérke tiež vlastne takmer nikto nezablahozelal ..neberiem to nejak tragicky , ale teda , tiež má zamrzelo ,že priateľov a rodina sa s ňou všade vychvaľuje a ani napísať správu na FB ,že Nelka všetko najlepšie nedokázali .Ale nuž, čo už 🤦‍♀️
Chápem ,že to zamrzí ,ale tak 19 ročná slečna už snáď nepotrebuje blahoželanie od matkinho priateľa .Verím,že kamaráti si na ňu spomenuli .

simona20201309
4. jún 2023

🙈19r

ivik4
4. jún 2023

Citam ze rozchod 😃😃😃🙂🙂

svetlonos
4. jún 2023

@stanulienkat
preto som sa pytala, kolko ma dcera rokov.

svetlonos
4. jún 2023

Hmm, myslela som, ze mala ma tak 5-6 rokov. Este mal tu "drzost" riesit svoju dceru, hotovy neľud....
Ale nie.
Autorka, viem ze kazdy je iny a niektori ludia sa velmi tesia aj prianiu k meninam a trapi ich, ked si najblizsi nespomenu. Ale toto fakt prehanas alebo mate omnoho vacsie problemy.
V 19tich bol pre mna najkrajsi dar k meninam vizum do DE a zaroven odchodbz domu- prave od maminho priatela.
Dnes ma uz dlho ineho priatela, snad uz aj 10 rokov su spolu. Obcas mu zavolam a kecame aj hodinu. Ked som pred 2 rokmi bola na sk, kupil tortu. Mane s mamou rovnakebmena 🙂 Tak kupil nam jednu obom a dostala som aj kvet aj mi zablahozelal. Urobili sme si milu oslavu, zrovna i segra s detmi bola doma na sk.
Ale inak si fakt neblahozelame k meninam. Ja sa tesim, ze mame kupi vzdy tortu a kvet 🙂
A nemame si to vibec za zle. A uz vobec keby riesil v ten den svoju dceru.

kp7333
4. jún 2023

A pytala si sa ho preco nezablahozelal? Ako to zdovodnil? A celkovo aky maju vztah?

kristinapetronela
4. jún 2023

Tak to by bol prúser ... Ja by som s takým neostala

lenkakravcova
4. jún 2023

Tak no, ex bola predsa len jeho ženou. To je trochu bližší a intímnej si vzťah, než jeho "adoptovana" vpodstate cudzia dcéra, už dospelá žena.
Mne by to prišlo aj celkom divne keby jej len tak blahoželal k tak nepodstatnej veci.