icon

Priateľ sa ma pýtal, či si s niekým píšem. Ja som sa usmiala a on sa urazil

25. nov 2025

Priateľ sa ma pýtal či si s niekým píšem . Ja som sa nato usmiala a on mi to vyčítal že sa mu smejem. Ja som to nevedela ovládať proste som sa usmiala a povedala že nie. 🙈 nevysmievala som sa mu ani nič podobné. S nikým iným si nepisem. Ale on ma stále z niečoho podozrieva a dáva mi takéto otázky. A teraz mi vyčíta že keď sa ma to opýta ja sa smejem . Že isto klamem . Ale ja ten úsmev neviem proste ovládať . Čo si o tom myslíte?

Strana
z3
anonym_64bfae
25. nov 2025

pošli ho do čerta

thereisabear
25. nov 2025

Nič zlé si nespravila, len on je manipulátor a bude ťa neustále citovo vydierať a hľadať vo všetkom problém. Utekaj čím skôr 🙏

viestta
25. nov 2025

@anonym_autor ze ja najvyssi cas zamysliet sa, ci chces este travit cas s takym pripadom. Vsak to nie je jedina vec, kedy spravi z komara somara a zvali vinu na teba?

doriiis
25. nov 2025

Že treba vám ešte obom dospiet

chrobak7
25. nov 2025

@anonym_autor Koľko máš rokov? 16? Tak si nájdi iného frajera.

Až budeš v manželstve, tak takýchto žabo - myších hádok kvôli ničomu zažiješ každý týždeň aj niekoľko.

janulka453
25. nov 2025
@viestta

@anonym_autor ze ja najvyssi cas zamysliet sa, ci chces este travit cas s takym pripadom. Vsak to nie je jedina vec, kedy spravi z komara somara a zvali vinu na teba?

@viestta tento clovek co tu pise neustale fora je fejk ucet, denne pise niekolko for ktore na seba nenadvezuju a nedavaju zmysel a co viac vyvracaju sa

autor
25. nov 2025
@janulka453

@viestta tento clovek co tu pise neustale fora je fejk ucet, denne pise niekolko for ktore na seba nenadvezuju a nedavaju zmysel a co viac vyvracaju sa

@janulka453 vôbec nie som fejk profil ! Naozaj sa mi to deje. Vkuse sa ma to pýta. Mne je to hrozne nepríjemné a ja som reagovala úsmevom a on sa urazil .

viestta
25. nov 2025
@anonym_autor

@janulka453 vôbec nie som fejk profil ! Naozaj sa mi to deje. Vkuse sa ma to pýta. Mne je to hrozne nepríjemné a ja som reagovala úsmevom a on sa urazil .

@anonym_autor v kuse sa ta to pyta? Nie je on tak trosku, viac ako trosku ziarlivy? Myslis, ze sa to casom zmeni? Iste, zmeni. K horsiemu, s tym pocitaj.

chrobak7
25. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Tak prečo sa neregistruješ a nepíšeš pod jedným trvalým profilom?

autor
25. nov 2025
@chrobak7

@anonym_autor Koľko máš rokov? 16? Tak si nájdi iného frajera.

Až budeš v manželstve, tak takýchto žabo - myších hádok kvôli ničomu zažiješ každý týždeň aj niekoľko.

@chrobak7 mám 33 a on 40 . Vkuse sa ma to vypytuje. Aj na to kto mi čo v robote povedal. A keď sa mu niečo nepáči urazí sa a už je hádka. Vkuse kontroluje kedy idem spať. Musím mu to vždy napísať. Keď mu nenapíšem kvôli hadke hned mi vyčíta že som si do rana s niekým pisalaa. Kontroluje ma cez hodinku appku či som naozaj spala toľko koľko som povedala

chrobak7
25. nov 2025
@anonym_autor

@chrobak7 mám 33 a on 40 . Vkuse sa ma to vypytuje. Aj na to kto mi čo v robote povedal. A keď sa mu niečo nepáči urazí sa a už je hádka. Vkuse kontroluje kedy idem spať. Musím mu to vždy napísať. Keď mu nenapíšem kvôli hadke hned mi vyčíta že som si do rana s niekým pisalaa. Kontroluje ma cez hodinku appku či som naozaj spala toľko koľko som povedala

@anonym_autor Ak je to real, tak nechápem, že prečo ste ešte spolu?

really8
25. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor vazne takto zije 33 rocna zena? Dobrovolne? Rozum gde?

viestta
25. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor takze on nie je len trosku ziarlivy, on je ziarlivy az prilis. V tomto pripade je toto len malickost. Ja sa len pytam, preco si s takym debilom? Co ta pri nom drzi? Napis, rada by som to vedela ako moze jedna dospela zena nemat ani sebeuctu ani hrdost a ostava s takym "pripadom" dobrovolne.

viestta
25. nov 2025
@really8

@anonym_autor vazne takto zije 33 rocna zena? Dobrovolne? Rozum gde?

@really8 k "dokonalosti" mu chyba uz len aby jej ovoniaval nohavicky po prichode domov. Kontrolovat ci spala a ona si toto necha. Toto je uz na doktora. Pre oboch.

janulka453
25. nov 2025
@viestta

@really8 k "dokonalosti" mu chyba uz len aby jej ovoniaval nohavicky po prichode domov. Kontrolovat ci spala a ona si toto necha. Toto je uz na doktora. Pre oboch.

@viestta tieto fora pise fejk ucet

viestta
25. nov 2025
@janulka453

@viestta tieto fora pise fejk ucet

@janulka453 tak ho nahlas ked si si ista

really8
25. nov 2025
@viestta

@viestta no. Autorka by si mala davat pozor a hlavne si pred pracou nestrihat nechty lebo zase bude zle.
Mne sa lubi ako to dojdu riesit na kona miesto toho aby sa opytali ci dotycnemu neprepina v kotrbe ze sa takto chova.

janulka453
25. nov 2025
@viestta

@janulka453 tak ho nahlas ked si si ista

@viestta staci si pozriet ake fora vytvoril za dnesok a vcerajsok 😂 raz ma dieťa inokedy zas nie, potom je single inokedy ma zas muža…

viestta
25. nov 2025
@janulka453

@viestta staci si pozriet ake fora vytvoril za dnesok a vcerajsok 😂 raz ma dieťa inokedy zas nie, potom je single inokedy ma zas muža…

@janulka453 vsak nahlasuj, co ja s tym?

autor
25. nov 2025
@viestta

@anonym_autor takze on nie je len trosku ziarlivy, on je ziarlivy az prilis. V tomto pripade je toto len malickost. Ja sa len pytam, preco si s takym debilom? Co ta pri nom drzi? Napis, rada by som to vedela ako moze jedna dospela zena nemat ani sebeuctu ani hrdost a ostava s takym "pripadom" dobrovolne.

@viestta milujem ho, a fakt si rozumieme brutalne. Ale je hrozne žiarlivý

viestta
25. nov 2025
@anonym_autor

@viestta milujem ho, a fakt si rozumieme brutalne. Ale je hrozne žiarlivý

@anonym_autor taaaak strasne si rozumiete, ze robi cirkus ked sa usmejes a na hodinkach ti kontroluje ci spis. No nic, rozum ma asi dovolenku...

anonym_80c0f8
25. nov 2025
@viestta

@anonym_autor taaaak strasne si rozumiete, ze robi cirkus ked sa usmejes a na hodinkach ti kontroluje ci spis. No nic, rozum ma asi dovolenku...

@viestta Skôr ten človek, čo tu trolluje tými vymyslenými témami má dovolenku.

viestta
25. nov 2025
@anonym_80c0f8

@viestta Skôr ten človek, čo tu trolluje tými vymyslenými témami má dovolenku.

@anonym_80c0f8 hlavne, ze ho milujes. Maj s nim zo dve deti, potom len uvidis ako on miluje teba...

chrobak7
25. nov 2025
@viestta

@anonym_80c0f8 hlavne, ze ho milujes. Maj s nim zo dve deti, potom len uvidis ako on miluje teba...

@viestta Takých tu je plno .... že "Milujem Fica" 😅😅😅

anonym_90bfab
25. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor No, cize s nim nezijes. Nastastie. U mna by skoncil.

rozculena
25. nov 2025

veď nie sú prázdniny....

rozculena
25. nov 2025
@janulka453

@janulka453 mi chceš tvrdiť,že toto všetko píše jeden človek?? Áno?
https://www.modrykonik.sk/forum/search/?q=%40an...

A také,že ak niekto založí anonymne tému,tak potom každý má tento nick ....to si ešte nepochopila?

bennn
26. nov 2025

Nech si moja frajerka píše s kýmkoľvek, ale nech nerobí scény a dusno. Podstatné je ako fungujeme spolu. Nie, že si s niekým píše občas. Však život nekončí tým, že si niekoho nájdeš preboha.

mirka6530
26. nov 2025

@anonym_autor si fake a.
A je fuk čo píšeš.

mirka6530
26. nov 2025
@bennn

Nech si moja frajerka píše s kýmkoľvek, ale nech nerobí scény a dusno. Podstatné je ako fungujeme spolu. Nie, že si s niekým píše občas. Však život nekončí tým, že si niekoho nájdeš preboha.

@bennn počkaj momentik. Čiže podľa teba je v poriadku že si zariadiš život s niekým kto ťa môže vo vzťahu kedykoľvek poraziť, a ty ani nemás mať možnosť to zistiť?
A s takým človekom si máš budovať trvalé zázemie? To si ako na to prišiel?

Strana
z3