icon

Priateľ sa ma pýtal, či si s niekým píšem. Ja som sa usmiala a on sa urazil

25. nov 2025

Priateľ sa ma pýtal či si s niekým píšem . Ja som sa nato usmiala a on mi to vyčítal že sa mu smejem. Ja som to nevedela ovládať proste som sa usmiala a povedala že nie. 🙈 nevysmievala som sa mu ani nič podobné. S nikým iným si nepisem. Ale on ma stále z niečoho podozrieva a dáva mi takéto otázky. A teraz mi vyčíta že keď sa ma to opýta ja sa smejem . Že isto klamem . Ale ja ten úsmev neviem proste ovládať . Čo si o tom myslíte?

bennn
26. nov 2025
@mirka6530

@bennn počkaj momentik. Čiže podľa teba je v poriadku že si zariadiš život s niekým kto ťa môže vo vzťahu kedykoľvek poraziť, a ty ani nemás mať možnosť to zistiť?
A s takým človekom si máš budovať trvalé zázemie? To si ako na to prišiel?

@mirka6530 môže ťa kedykoľvek poraziť hocikedy keď nie je práve s tebou. Čo chceš dať telovú kameru, GPS sledovanie a vyzváňať vkuse ? Treba sa zobudiť a žiť život, vnímať človeka s ktorým žiješ a jeho správanie a nie toto. Buď vidíš, že vám to funguje, alebo nie. Keď ťa chce podviesť, tak ťa podvedie. Zaleží na iných veciach ako sliedenie do mobilu.

mirka6530
26. nov 2025
@bennn

@mirka6530 môže ťa kedykoľvek poraziť hocikedy keď nie je práve s tebou. Čo chceš dať telovú kameru, GPS sledovanie a vyzváňať vkuse ? Treba sa zobudiť a žiť život, vnímať človeka s ktorým žiješ a jeho správanie a nie toto. Buď vidíš, že vám to funguje, alebo nie. Keď ťa chce podviesť, tak ťa podvedie. Zaleží na iných veciach ako sliedenie do mobilu.

@bennn nebuď smiešny. Ak je človek šikovný tak nezistíš absolútne nič.
Najjednoduchšie zistíš niečo vtedy ak to nečaká a nieje na to pripravený.
Kto je čestný tak s tým nebude mať problém kto nieje tak áno.
Napríklad ten mobil.
Ja nemám problém keď si ho manžel pozrie kedy chce.
Vyžadujem rovnaký prístup.
Mimochodom ak to takto berieš tak ti na Tom druhom človeku v podstate nezáleží a si ochotný ho kedykoľvek vymeniť. Čiže je v podstate nahraditelny a nedoležitý.
Ale ak pripustís takúto vzťahový dynamiku tak si nedoležitý aj ty.

lindusss2016
26. nov 2025

Priatel ti nedoveruje a to je vazna vec. A tebe to je smiesne. Tomu celkom nerozumiem tiez 🤷
Spravala si sa niekedy v minulosti tak, ze si sama narusila jeho doveru? Ak si nie si vedoma takehoto spravania, tak sa ho opytaj, preco ti neveri. Ak len preto, ze je ziarlivec, utekaj. Ak je chyba na tvojej strane, mozes sa to pokusit napravit, ale oravdepodobne to uz tento vztah nezachrani. Do buducna by ti to vsak mohlo pomoct.

Ked je ale pravda, ze ty si vzorna priatelka a on kontroluje, kedy ty chodis spat a este napises, ze ho milujes 🤦, tak ste obidvaja chori, to bez debaty.

letfenixa
26. nov 2025
@really8

@anonym_autor vazne takto zije 33 rocna zena? Dobrovolne? Rozum gde?

@really8 možno je vzááácny.

autor
26. nov 2025
@lindusss2016

Priatel ti nedoveruje a to je vazna vec. A tebe to je smiesne. Tomu celkom nerozumiem tiez 🤷
Spravala si sa niekedy v minulosti tak, ze si sama narusila jeho doveru? Ak si nie si vedoma takehoto spravania, tak sa ho opytaj, preco ti neveri. Ak len preto, ze je ziarlivec, utekaj. Ak je chyba na tvojej strane, mozes sa to pokusit napravit, ale oravdepodobne to uz tento vztah nezachrani. Do buducna by ti to vsak mohlo pomoct.

Ked je ale pravda, ze ty si vzorna priatelka a on kontroluje, kedy ty chodis spat a este napises, ze ho milujes 🤦, tak ste obidvaja chori, to bez debaty.

@lindusss2016 nie nikdy som nič nespravila aby mal dôvod žiarliť. Vadí mu že v robote má balia chlapi, a niekedy mi aj napíšu na na FB. Vždycky som mu však o tom povedala. O všetkom vedel vždy keď mi niekto napisal. A aj napriek tomu mi vôbec neverí. On žiarli aj keď som nou len rozpráva nejaky cudzí chlap.

viestta
26. nov 2025
@anonym_autor

@lindusss2016 nie nikdy som nič nespravila aby mal dôvod žiarliť. Vadí mu že v robote má balia chlapi, a niekedy mi aj napíšu na na FB. Vždycky som mu však o tom povedala. O všetkom vedel vždy keď mi niekto napisal. A aj napriek tomu mi vôbec neverí. On žiarli aj keď som nou len rozpráva nejaky cudzí chlap.

@anonym_autor a s tym ziarlivym clovekom chces stravit este rok, dva, pat, planujes s nim zosarnu aj ked budu ziarlive sceny den pri dni? Kludne s nim budes sedavat pri stole, spavat aj plodit deti? Nakrici na teba ako nepricetny, ponizi ta ako cloveka a ty sa s nim potom este s radostou pomilujes? To naozaj? Na to, ze mas 33 sa spravas dost nevyzrelo. Mala by si si zacat vazit samu seba, pretoze on ta ma za handru a ty tou handrou si este rada, lebo ho milujes? 🙄

lentakyterapeut
26. nov 2025
@mirka6530

@anonym_autor si fake a.
A je fuk čo píšeš.

@thereisabear ty vies co je manipulator ? 😂

@viestta a? Kazdy je nejaky ona ked ho ma rada ho vie upratat ked nie uprace sa sam

@anonym_autor vobec to neries. Nastav si jasne pravidla. Veta ver mi sa da opakovat. A ked s tym ma problem dalsia ja mam svedomie ciste. A bodka.

@janulka453 kde sa to da pozriet ?

@mirka6530 takych tu moze byt aj 50% ale ludia radi komentuju.

lentakyterapeut
26. nov 2025
@mirka6530

@bennn nebuď smiešny. Ak je človek šikovný tak nezistíš absolútne nič.
Najjednoduchšie zistíš niečo vtedy ak to nečaká a nieje na to pripravený.
Kto je čestný tak s tým nebude mať problém kto nieje tak áno.
Napríklad ten mobil.
Ja nemám problém keď si ho manžel pozrie kedy chce.
Vyžadujem rovnaký prístup.
Mimochodom ak to takto berieš tak ti na Tom druhom človeku v podstate nezáleží a si ochotný ho kedykoľvek vymeniť. Čiže je v podstate nahraditelny a nedoležitý.
Ale ak pripustís takúto vzťahový dynamiku tak si nedoležitý aj ty.

@mirka6530 boze na nebesiach mobili si pozerajme a kedykolvek. Ty nemilujes ty si policajt. Kazdy ma mat svoje sukromie nie som.s partnerkou aby som.jej liezol do telefonu a ked ide von tak jej verim aj keby sla s kamaratom. Nepotrebujem vediet co ma v mobile pokial zivot s nou mi vyhovuje. Vsetky tie co snoria mobil muzovi su pekne bosorky 😆

viestta
26. nov 2025
@lentakyterapeut

@thereisabear ty vies co je manipulator ? 😂

@viestta a? Kazdy je nejaky ona ked ho ma rada ho vie upratat ked nie uprace sa sam

@anonym_autor vobec to neries. Nastav si jasne pravidla. Veta ver mi sa da opakovat. A ked s tym ma problem dalsia ja mam svedomie ciste. A bodka.

@janulka453 kde sa to da pozriet ?

@mirka6530 takych tu moze byt aj 50% ale ludia radi komentuju.

@lentakyterapeut Toto moze napisat len taky terapeut amater ako ty.
Problem je, ze ona nema rada seba. Keby mala, tak ten ziarlivy blb je uz davno upratany. Na rozdiel od nevery, vernost nedokazes. Hlavne takemu paranoidnemu zmrdovi, ktory jej este da hodinky a na nich kontroluje kolko spala. Ked nebude moct spat, lebo mala tazky den alebo ju nieco trapi tak co z toho vyvodi?

lentakyterapeut
26. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor jediny problem.vidim.ak chlap ziarli extremne. Muz si ma byt isty svojich hodnot kvoli ktorym si s nim. A kazdy ma svoju hrdost. Kto miluje v dany cas na neveru nemysli. Tiez stretavam ine zeny smejeme sa ale nevera mi po rozume nechodi.

viestta
26. nov 2025

@lentakyterapeut Vsetky tie co snoria mobil muzovi su pekne bosorky 😆
A co je taky, co sleduje na hodinkach ci spi, ci nie?

zuzubb007
26. nov 2025

Utekaj moja čím skôr je to psychopat, a to je len zaciatok

lentakyterapeut
26. nov 2025
@viestta

@lentakyterapeut Toto moze napisat len taky terapeut amater ako ty.
Problem je, ze ona nema rada seba. Keby mala, tak ten ziarlivy blb je uz davno upratany. Na rozdiel od nevery, vernost nedokazes. Hlavne takemu paranoidnemu zmrdovi, ktory jej este da hodinky a na nich kontroluje kolko spala. Ked nebude moct spat, lebo mala tazky den alebo ju nieco trapi tak co z toho vyvodi?

@viestta cital som len par tvojich prispevkov a mam dost. Neuraz sa ale s takou ako ty by som nebol ani minutu. To ze sa opyta ci si s niekym pise a hned je zmrd? Alebo ona nema rada seba? Fuuu tak ty musis mat sama so sebou tazky zivot.

lentakyterapeut
26. nov 2025
@viestta

@lentakyterapeut Vsetky tie co snoria mobil muzovi su pekne bosorky 😆
A co je taky, co sleduje na hodinkach ci spi, ci nie?

@viestta kto sleduje na hodinkach ci spi? Ty si uplne mimo

viestta
26. nov 2025
@lentakyterapeut

@viestta cital som len par tvojich prispevkov a mam dost. Neuraz sa ale s takou ako ty by som nebol ani minutu. To ze sa opyta ci si s niekym pise a hned je zmrd? Alebo ona nema rada seba? Fuuu tak ty musis mat sama so sebou tazky zivot.

@lentakyterapeut nie, zmrd je preto, ze jej nainstaloval sledovanie do hodiniek. Citaj

viestta
26. nov 2025
@lentakyterapeut

@viestta kto sleduje na hodinkach ci spi? Ty si uplne mimo

monulka205
26. nov 2025
@really8

@anonym_autor vazne takto zije 33 rocna zena? Dobrovolne? Rozum gde?

@really8 nie, len sa jej nechce písať domáce úlohy...

lentakyterapeut
26. nov 2025

@viestta ok toto som necital. Mier 🙏

lentakyterapeut
26. nov 2025
@anonym_autor

@chrobak7 mám 33 a on 40 . Vkuse sa ma to vypytuje. Aj na to kto mi čo v robote povedal. A keď sa mu niečo nepáči urazí sa a už je hádka. Vkuse kontroluje kedy idem spať. Musím mu to vždy napísať. Keď mu nenapíšem kvôli hadke hned mi vyčíta že som si do rana s niekým pisalaa. Kontroluje ma cez hodinku appku či som naozaj spala toľko koľko som povedala

@anonym_autor toto je divne. Ako ta moze kontrolovat bez tvojho suhlasu? V opacnom.pripade si az moc poslusna? Ty sama musis vediet co chces a kde je hranica. Radsej by som odpustil zene neveru ako bol s chorobne ziarlivou.

mirka6530
26. nov 2025
@viestta

@lentakyterapeut nie, zmrd je preto, ze jej nainstaloval sledovanie do hodiniek. Citaj

@viestta ty si nevzdelaná?
Veď si len pozrel spánkový režim. Nič nemusel instalovať Využil len to aké možnosti ponúkali hodinky

mirka6530
26. nov 2025
@lentakyterapeut

@lentakyterapeut veď si úplne rovnaký ako ona. 🤣

mirka6530
26. nov 2025
@lentakyterapeut

@mirka6530 boze na nebesiach mobili si pozerajme a kedykolvek. Ty nemilujes ty si policajt. Kazdy ma mat svoje sukromie nie som.s partnerkou aby som.jej liezol do telefonu a ked ide von tak jej verim aj keby sla s kamaratom. Nepotrebujem vediet co ma v mobile pokial zivot s nou mi vyhovuje. Vsetky tie co snoria mobil muzovi su pekne bosorky 😆

@lentakyterapeut HM.... Ber alebo nechaj tak. Nikto nikoho do ničoho nenúti. A kto nemá čo skrývať tak nemá problém. Hrať sa na skrývačku chce len ten čo má čo skrývať.

viestta
26. nov 2025
@mirka6530

Veď si len pozrel spánkový režim. Nič nemusel instalovať Využil len to aké možnosti ponúkali hodinky

@mirka6530 a to nie je kontrola? To akoze robi len a len aby sa uistil, ze je zdravotne v poriadku ma dostatocne dlho spi? Najprv mu ma hlasit, ze kedy ide spat a on si to potom overi na aplikacii? Vsak si precitaj cely prinscreen co je vyssie. Este raz a pomaly.

mirka6530
26. nov 2025
@viestta

@mirka6530 a to nie je kontrola? To akoze robi len a len aby sa uistil, ze je zdravotne v poriadku ma dostatocne dlho spi? Najprv mu ma hlasit, ze kedy ide spat a on si to potom overi na aplikacii? Vsak si precitaj cely prinscreen co je vyssie. Este raz a pomaly.

@viestta o to som nič nepísala. Písala som konkrétne o tom že ty úmyselne alebo z nedostatku informácií píšeš hlúposť. Zvyšok je hlúposť oboch.
A aj tak je to celé výmysel.

viestta
26. nov 2025
@mirka6530

@mirka6530 ak je podla teba toto v poriadku, tak naozaj zbytocne dalej diskutovat

mirka6530
26. nov 2025
@viestta

@mirka6530 ak je podla teba toto v poriadku, tak naozaj zbytocne dalej diskutovat

@viestta nerozumiem prečo píšeš takým manipulatívnym spôsobom.

ankare
26. nov 2025

@anonym_autor Že on nemá čisté svedomie.

mirka6530
26. nov 2025
@ankare

@anonym_autor Že on nemá čisté svedomie.

@ankare alebo len zažil neveru a nedostal sa z toho. Môže to byť jedno aj druhé.

lentakyterapeut
26. nov 2025
@mirka6530

@lentakyterapeut HM.... Ber alebo nechaj tak. Nikto nikoho do ničoho nenúti. A kto nemá čo skrývať tak nemá problém. Hrať sa na skrývačku chce len ten čo má čo skrývať.

@mirka6530 uplna blbost. Ides s nim aj cikat kakat? Sukromie ma kazdy. Do mobilov lezu iba zakomplexovane

viestta
26. nov 2025
@mirka6530

@viestta nerozumiem prečo píšeš takým manipulatívnym spôsobom.

@mirka6530 akym manipulatovnym sposobom? Na co by to bolo dobre? Ja mam na to overovanie doby spanku cez appku iny nazor ako ty. Nezhodneme sa a dalsia debata je zbytocna.