Priateľ sa nechce vidieť počas prázdnin: Ako reagovať?
Ahojte, s priateľom som 2 roky, ešte študujeme na VŠ v rovnakom meste, ale keďže sú teraz prázdniny, tak sme každý v inom meste, nakoľko nepochádzame z rovnakého mesta. Bývame od seba 4 hodiny cesty, takže posledný mesiac sme sa videli len 1x. Cez pracovné dni pracujeme, tak máme len víkendy ako možnosť, ale on nič nenavrhne, v pohode by bol aj keby sa 3 týždne nevidíme (vlastne vždy sa len ja pytam ze kedy sa stretneme a ci pojdeme niekam na výlet), čo je u nás posledný rok aj realita, keďže často on chodil domov počas školského roka a ja som zas mala veľa učenia a práce a to stretávanie sa upadalo. Ale aby som nepisala len same negatíva, tak inak je super, vola mi každý den, piseme si, ked sme spolu je to úžasné... No ale vlastne píšem sem kvoli jednej veci, ktorá ma už proste vytočila - minulý týždeň mal prísť do môjho mesta, kde bývam na pracovný pohovor a on ani nenavrhol že by sme sa stretli 😂 išiel na otocku cize 4 hod sem a potom 4 hod naspäť. Az keď som sa ja spytala, ze ako teda ci sa stretneme ked tu bude, tak odpovedal ze ešte uvidi ze ako na tom bude, lebo nevie koľko to bude trvať a blabla... A ja ze ved pohovor netrvá pol dna, prídeš sem (a ani nie za mnou ale kvoli práci 🙄) a ani nemas ako prioritu hlavne vidiet svoju priateľku po 3 týždňoch, ale hned chces odísť domov. Neviem co si mam o tom mysliet.. nakoniec to dopadlo tak, ze pohovor trval krátko a teda mi zavolal po ňom, ze ako som na tom a islo sme aspon na obed lebo potom som pracovala... Ale keby napr hned nemozem sa stretnúť, ale musel by čakať niekde hodinu, dve, tak on radsej ide na vlak domov 🙄.. teraz sa situácia opakuje a bude mat 2 kolo pracovného pohovoru (odborne testy atd... celkovo to bude trvat aj 6 hodin). Cize opäť ide na otocku a tentokrát mi dopredu povedal, ze sa neuvidíme, lebo bude unavený a ze sa uvidime za 2 týždne. Stále argumentuje, že od septembra budeme spolu stále atd.. Vy by ste ako reagovali?
Vykašli sa na neho, nedoprosuj sa mu, uvidíš jeho reakciu...
Zažila som niečo podobné. Kľudne už môže mať aj ďalší vzťah a ty si len taká poistka...

nezáleží mu na Tebe 🥺