icon

Priateľ sa neobjavil na mojej narodeninovej oslave

21. sep 2025

Ahojte.. cítim sa strašne.. včera som mala oslavu narodenín, na ktorú mal prísť aj môj nový priateľ a on neprišiel a dodnes sa mi neozval.. Telefón ma zapnutý, správy mu chodia a na sociálnych sieťach bol online.. Písala som jeho mamine, či sa mu niečo nestalo a že ona s ním ráno volala a že ju to mrzí, že nevedela, o tej oslave ani o ničom.. Mala som ho zoznámiť s mojimi kamarátkami a známymi a cítim sa ponížene..

anonym_e60b2f
21. sep 2025

@anonym_autor tak hold, uz asi nemáš priateľa. Tak sa to dnes robi, vola sa to ghosting

janai1
21. sep 2025

Asi si chcela napísať ex priateľ

janinah
21. sep 2025

Nevyvolavaj mu,bud sa ozve alebo nie,ale mbe by ro bolo jasnè...
A nestrapnuj sa este viac tym,ze novú znamosť naháňaš cez jeho mamu.

joesvk
21. sep 2025

Keď sa aj nebude chcieť rozísť a bude mať na to vysvetlenie, že ti nevedel ako povedať ,že tam nechce ísť....Aj tak by som ti radila -rozísť sa s ním.

gribka1
21. sep 2025

Zaslúži si jedine ignor, zapamätaj si to poníženie aj keby sa ozval.

balerina2025
21. sep 2025

@anonym_autor ukazal sa hned na zaciatku, bud rada. niekde na teba caka, lepsi....

anonym_454033
21. sep 2025

Možno ho manželka/partnerka nepustila.

anonym_93340b
21. sep 2025

Tak to pochop, uz je koniec🤔❓si to rozmyslel a o ziadne zoznamovanie nestal. Asi mozes zacat znova a lepsie...

anonym_0ac437
21. sep 2025

Málo si napísala. Boli ste dohodnutí? Súhlasil s oslavou?

deti95060810
22. sep 2025

asi nemal záujem - u mňa by to bolo znamenie že o tento vzťah vôbec nemá záujem.

anonym_2d2f43
22. sep 2025

@anonym_autor veď ho rodičia nepustili... Mama ti jasne povedala že nevedela o žiadnej oslave

motylik2559
22. sep 2025

@anonym_autor Ahoj, neviem kolko mate rokov, ale mozno ho ozaj rodicia nepustili, ak ste moc mladí😄 A ked nieste, tak este kym ste boli spolu, ako on reagoval na to,ze ho na oslave chces predstavit s kopou ludi?Pises,ze je to novy vztah, nesla si na to moc zhurta a chalan sa mozno zlakol?🤷‍♀️ Nenapisala si, ako to bolo medzi vami predtym, ako reagoval na tu tvoju oslavu a zoznamovanie, ci vobec tam ist chcel.. tak tazko sa nieco normalne radi🙂🤷‍♀️ Mozno on ani nie je typ, ktory by mal rad velke oslavy a chcel to s tebou oslavit sukromne. Je fakt vela moznosti. Za mna si napisala moc malo, aby sa dalo ozaj nieco spravnejsie vydedukovat🙂

muchotrafka298
22. sep 2025

Normalne ta vyghostoval. Co Ti na tom nie je jasne? Jednoducho s tebou byt nechce, prestan ho kontaktovat a nepytaj sa nanho ani pribuznych. Ano, nie je to slusne, ale v dnesnej dobe sa to deje pomerne bezne.

gerber58
22. sep 2025

@anonym_autor pre mňa by to nebol priateľ. To sa ani toto čudo nedá nazvať. Zablokuje a nerieš.

cacianka
23. sep 2025

Nový ? A koľko - mesiac ? A už ho chces zoznamovať rovno na oslave s kopu ľudí ? Súhlasil s tým ?
Najprv si mala pomali iba s najbližšou kamoškou, dvomi, úplne neformálne, a nie ho ťahať na oslavu kde nikoho nepozná

koniarova
23. sep 2025
@cacianka

Nový ? A koľko - mesiac ? A už ho chces zoznamovať rovno na oslave s kopu ľudí ? Súhlasil s tým ?
Najprv si mala pomali iba s najbližšou kamoškou, dvomi, úplne neformálne, a nie ho ťahať na oslavu kde nikoho nepozná

@cacianka presne.

anonym_47cbdc
23. sep 2025

@anonym_autor asi nemal na darček 🤣

margotka17
23. sep 2025

@anonym_autor kľud, netráp sa. Ak neprišiel, tak o teba nestojí. Číslo vymaž a viac sa mu neozývaj. Určite na teba čaká niekto iný a lepší. Držím ti palceky, nech k tebe príde tá pravá láska čím skôr 👍

natiblaskova
24. sep 2025

To isté sa stalo mne. 😂nestojí to za slzy a smútok. Kašli na neho