Priateľ sa neobjavil na mojej narodeninovej oslave
Ahojte.. cítim sa strašne.. včera som mala oslavu narodenín, na ktorú mal prísť aj môj nový priateľ a on neprišiel a dodnes sa mi neozval.. Telefón ma zapnutý, správy mu chodia a na sociálnych sieťach bol online.. Písala som jeho mamine, či sa mu niečo nestalo a že ona s ním ráno volala a že ju to mrzí, že nevedela, o tej oslave ani o ničom.. Mala som ho zoznámiť s mojimi kamarátkami a známymi a cítim sa ponížene..
Asi si chcela napísať ex priateľ
Nevyvolavaj mu,bud sa ozve alebo nie,ale mbe by ro bolo jasnè...
A nestrapnuj sa este viac tym,ze novú znamosť naháňaš cez jeho mamu.
Keď sa aj nebude chcieť rozísť a bude mať na to vysvetlenie, že ti nevedel ako povedať ,že tam nechce ísť....Aj tak by som ti radila -rozísť sa s ním.
Zaslúži si jedine ignor, zapamätaj si to poníženie aj keby sa ozval.
@anonym_autor ukazal sa hned na zaciatku, bud rada. niekde na teba caka, lepsi....
Možno ho manželka/partnerka nepustila.
Tak to pochop, uz je koniec🤔❓si to rozmyslel a o ziadne zoznamovanie nestal. Asi mozes zacat znova a lepsie...
Málo si napísala. Boli ste dohodnutí? Súhlasil s oslavou?
asi nemal záujem - u mňa by to bolo znamenie že o tento vzťah vôbec nemá záujem.
@anonym_autor veď ho rodičia nepustili... Mama ti jasne povedala že nevedela o žiadnej oslave
@anonym_autor Ahoj, neviem kolko mate rokov, ale mozno ho ozaj rodicia nepustili, ak ste moc mladí😄 A ked nieste, tak este kym ste boli spolu, ako on reagoval na to,ze ho na oslave chces predstavit s kopou ludi?Pises,ze je to novy vztah, nesla si na to moc zhurta a chalan sa mozno zlakol?🤷♀️ Nenapisala si, ako to bolo medzi vami predtym, ako reagoval na tu tvoju oslavu a zoznamovanie, ci vobec tam ist chcel.. tak tazko sa nieco normalne radi🙂🤷♀️ Mozno on ani nie je typ, ktory by mal rad velke oslavy a chcel to s tebou oslavit sukromne. Je fakt vela moznosti. Za mna si napisala moc malo, aby sa dalo ozaj nieco spravnejsie vydedukovat🙂
Normalne ta vyghostoval. Co Ti na tom nie je jasne? Jednoducho s tebou byt nechce, prestan ho kontaktovat a nepytaj sa nanho ani pribuznych. Ano, nie je to slusne, ale v dnesnej dobe sa to deje pomerne bezne.
@anonym_autor pre mňa by to nebol priateľ. To sa ani toto čudo nedá nazvať. Zablokuje a nerieš.
Nový ? A koľko - mesiac ? A už ho chces zoznamovať rovno na oslave s kopu ľudí ? Súhlasil s tým ?
Najprv si mala pomali iba s najbližšou kamoškou, dvomi, úplne neformálne, a nie ho ťahať na oslavu kde nikoho nepozná
@anonym_autor asi nemal na darček 🤣
@anonym_autor kľud, netráp sa. Ak neprišiel, tak o teba nestojí. Číslo vymaž a viac sa mu neozývaj. Určite na teba čaká niekto iný a lepší. Držím ti palceky, nech k tebe príde tá pravá láska čím skôr 👍
To isté sa stalo mne. 😂nestojí to za slzy a smútok. Kašli na neho

@anonym_autor tak hold, uz asi nemáš priateľa. Tak sa to dnes robi, vola sa to ghosting