Priateľ si ma nechce dať na Facebooku do priateľov
Mate niektora podobnu skusenost? Stalo sa vam,ze vas nechcel vas frajer mat v priateloch na fb? Pritom ma tam kadejakych cudzich ludi a mna nechce? Komunikujeme len cez sms,ja ze sak pisme cez mess,ale ziadost nepotvrdil,sme spolu rok.
Podľa toho čo píšeš, jediný človek čo si myslí, že je tvoj frajer si asi len ty.
Stretávate sa aspoň ako pár z jeho rodinou a kamarátmi?
Este mi napadlo, aj to je moznost, ma dieta, plati co najmensie alimenty, lebo keby videla dotycna na fcb,ze ma frajerku, vytkla by mu vydavky na teba. A inak, urcite ma aj dalsiu okrem teba a ver tomu, ze jeho rodicia ti to nepovedia, to je vylucene.
@kika52621 Tiež som mala kamošku co mala tajomného frajera. Nikdy u nho nebola, vraj býval s mamou(40tnik). Niekedy sa neozval aj týždeň a potom si vymýšľal príbehy prečo nemohol zavolat. Bolo to také okate a napadne ale bohužiaľ ona slepá a zamilovaná, trvalo pár mesiacov kým to pochopila....
My sme spolu dva roky a nie sme "priateľmi" na FB. Píšeme cez mesenger, WhatsApp. Nepotrebujem mu laikovat príspevky ani kontrolovať zdieľania 🙂 ak si ťa aj pridá, v nastaveniach ťa môže "zablokovať" a neuvidis nič 😄
@clarke vcera som to prave urobila...a presne to tak bolo...kopu konverzacii s inymi babami,ktore samozrejme mal aj v priateloch na fb
Co si s nimi písal? Možno ťa fakt mal iba na hranie ako píšu vyššie alebo tie ostatne mal na hranie a teba možno trošku vážnejšie... To závaží fakt co si s nimi písal a možno riešil bývalu a ty si mu bola iba dočasná preto nechcel žiadne fotky s tebou a aby to niekto videl ze je s tebou
No a dala si mu kopačky dúfam a vyzera to tak, že sme sa nemýlili
A čo povedal?
Či ste ešte spolu?
@clarke pisal s nimi veci,kde bolo zjavne,ze ma o ne zaujem
@karolinakr nie nie sme spolu...prestali sme komunikovat od tej hadky,on sa mi vobec uz neozyva
Nebola si len bokovka? A teraz cez sviatky je s tou 'pravou' partnerkou
Tak by som ho na tvojom mieste blokla alebo mu povedala teda napísala sms ze o všetkom vieš a počkáš kým sa sám povie pravdu keď nie tak adios chlapec... Kurvu si rob z inej
Je mi to luto. Presne to iste som mala aj ja. Sice mna mal ma fb ale o spolocnej foto ani pocut a keby ju zverejnim na fb tak by sa so mnou rozisiel. Nemohol si dovolit aby ho dalsich 10 bab videlo s druhou na fotke 🤦 Hlupa, zalubena a po par mesiacoch som mu objavila to co ty. X konverzacii s inymi dievkami, ktorymi flirtoval a na pokeci tiez par uctov, bol tam nonstop.
Daj si s nim pokoj. Neboj, casom ti do zivota pride spravny chlap, ktory ta poza chrbat nebude klamat
@sindla to som uz pochopila
Zasr@te fb. Sa zmaz odtial. Aj ja som sa uz daaavmo.
Messenger mam iba. Ani instagram nemam.
Zmaz aj jeho zo svojho zivota.
Mas pokoj.
Vies ako ti odlahne. Uzasny zivot budes mat.
@sindla presne toto aj on nechcel aby ja som videla co tam on ma ani by ma tam nikdy nezverejnil...nikdy to nemyslel vazne...bola som iba prechodna stanica
Pre niekoho budeš raz hlavná stanica 😉 bol to pako a vlastne ti urobil jednu veľkú službu. Ďakuj Bohu, ze si s ním neotehotnela, nemáš nejaké záväzky. Máš život pred sebou, nestrácaj už ani jednu minútu na neho, on si to nezaslúži. Venuj sa sebe, sebarozvoju a ani sa nepýtaj prečo, ber to všetko ako lekciu do života a ze si opäť raz o niečo múdrejšia. On si viac tvoju pozornost nezaslúži, mentálne ešte nedozrel a asi ani nikdy nedozrie, každý z vás ste na inej urovni, takze to ber tak, že by vam to aj tak kvôli tomuto nevydržalo.