icon

Priateľ si ma nevšíma

19. mar 2025

Čuate baby potrebovala by som poradiť.
Mám priateľa sme spolu 3 roky aj máme spoločné bývanie ide o to že môj priateľ ako si stratil o mňa záujem. Ťažko pracuje čo si uvedomujem ale už to nie to čo bývalo na začiatku. Keď príde domov z práce tak žiadna pusa na privítanie ani sa ma neopýta aký som mala deň vôbec nič iba sa naje a ide pozerať telku a potom zaspí na gauči. Viem že je unavení z práce keď že robí 12 hodinovky ale ja nechcem až tak veľa od neho len chcem aby si ma viac všímal.
A keď som sa s nim o tom rozprávala tak mi sľúbil že sa viac bude snažiť, zaujímať sa o mňa ale nič sa z toho nestalo. A ja už nemám silu byt s ním aj keď ho veľmi ľúbim ale tak to sa to už nedá ďalej. Boli ste z takýmto mužom?

colsami
19. mar 2025

Nie nebola, nevidim v texte jediny dovod akoze preco by som s nim mala byt?? Lebo plati polovicu najomneho?
Ci akoze na co je komu PRIATEL? Toto je taky zo zvyku, alebo len aby bol. Podla Tvojich slov Ta ma asi rovnako na haku, ako Tvoj sused alebo spoluziak zo strednej...

dzulli1980
19. mar 2025

Veľa mužov ťažko pracuje, dokonca majú deti ... a správajú sa k ženám pekne ... čo by som urobila? Rozišla sa s ním.

domkakvet
19. mar 2025

Treba hladat inde, to je vztah zo zvyku, on uz nema o teba zaujem.

vilma7
19. mar 2025

Odišla by som na par dni a čakala, či si vôbec všimne že nie som doma ;) .
A už vôbec by som s nim naplánovala budúcnosť.

kitycat
19. mar 2025

No ak nema chut ani na bozk, (tulenie a intimity ak je unaveny dajme tomu, ze teraz teda nebude), tak by to bol pte mna znak toho, ze nieco nie je v poriadku

rozculena
19. mar 2025

netvrď,že robí dvanástky 7 dní v týždni

ahhola
20. mar 2025

12tky su zabijak, ale zasa spravi 1.tyzden v cykle 4 do tyzdna 4*12=48,to sa mu 8 hodin prenasa do dalsieho tyzdna, ktory ma len 3 *12ky 3*12=36+8...44hod.,takze sa ma kedy zotavit, nabrat energie a poriadne ta vysexovat. Ked nevladze regenerovat v takto mladom veku, niekde mate chybu. 🤔

danica2711
20. mar 2025

taký vzťah za veľa nestojí, ale na druhej strane - ty pracuješ, či ho len čakáš doma? Privítaš ho pusou a prejavom záujmu, aký mal deň, či to očakávaš len od unaveného chlapa, najlepšie hneď ako prekročí prah, lebo sa to podľa teba tak patrí? Nechcem vyrývať, ale vieš, každý problém má dve strany (ba niekedy aj tri)

alexanderkovacs
20. mar 2025

@ahhola dakedy nemozes si vybrat ze kolko hodin chces robit. Ked nam vypadol clovek asi 3 mesiace sme tahali 5x12 a sobota 8. Zavysi to aj od roboty ze ako pride domov zniceny.

retatka
20. mar 2025

A ako je to s bozkami, túlením, hladkanim?To sa da aj keď je človek unavený ak je teda vo vašom vzťahu všetko v poriadku .Len mne sa zdá , že záujem opadá a váš vzťah speje ku koncu .Bud zamakáte obaja alebo čochvíľa bude definitívny koniec

jesenzima
20. mar 2025

Úplne súhlasím s príspevkom @danica2711 ... Lebo vieš, ženy niekedy len čakajú a čakajú, postazuju sa a čakajú ďalej ...

ahhola
20. mar 2025

@alexanderkovacs ☢️to je proti ZP snad, nie? 5*12+8=68 hod., to su sialene nadcasy, ked uz💪jedine kralovsky zaplatene. Nechcel by si chirurga na slepak, co by bol zo 168 hod tyzdna 68 hod. v robote, cesta domov 5.-10.hod,atd...medzi 12tkami ma byt min. 12.hod medzera, to snad ani nevyslo. To uz by som byvakovala v robote, nech mi cestovanie nezerie cas.

hellsing
20. mar 2025

Problem ho cakat po praci, povedat mu nech si sadne za stol a spusti co sa deje? Ak odmieta debatovat navrhnut parovu terapiu a nech sa otvori pred nou.
Kde je dialog?

dominikak4
20. mar 2025

A to počkaj keď prídu deti a pánko bude "zaťažovaný" a budeš od neho žiadať viac ako len pozornosť . To sa ešte len budeš čudovať....Dobre si to zváž. Ľahšie je odísť z kratšej cesty.

bielasovicka
20. mar 2025

No tak sa s ním rozid a nájdi si iného. Len neviem ci nepôjdeš z kaluze do blata. Alebo si myslíš, že druhý bude iný? Nebude, lebo väčšina chlapov je taky, najmä už po 3 rokoch. Alebo si nájdi takého co nechodí do prace, ten nebude unavený.

matab19
20. mar 2025

Už teraz má kompletný servis...na čo by sa ešte snažil...ale máš výhodu... vidíš aký bude časom manžel... možno sa jednoduchšie rozhodneš😉

vevebono
20. mar 2025

Neviem. Mne príde muž domov zničený z roboty (nepravidelmy pracovny čas, tyzden je doma a potom 3 dni ťahá tak, ze spáva v aute) a keď vidím, že ide, čakám ho pri dverách, pusu mu dám a nevadí mi, že sa neopyta, ako sa mám.

alexanderkovacs
20. mar 2025

@ahhola mal by byt. Ked bolo treba tak bolo. Nenutil nas zbranou pri hlave😉

martin96321
21. mar 2025

Zaujimave,kolko malo informacii vam staci k odsudeniu vztahu na zanik. Dufam ze ziadna z vas nerobi párovú poradkynu.

orisker
21. mar 2025

Prečítal som si Tvoje posledné slová,, že ""... už nemám ďalej silu byť s ním..." a napadla mi jedna paralela - scéna z filmu "Posledný samuraj" s Tomom Cruisom.
Postava Omuru tam v jednej scéne vyčíta japonskému cisárovi, že ho nepodpísaním zmluvy s USA verejne zahanbil a že to nemôže zniesť. Nato mu cisár, ktorý dostal samurajskú výchovu podáva katanu a odpovedá:
"Ak je vaša hanba ozaj *neznesiteľná*, ponúkam Vám tento meč."

netoppierka
21. mar 2025

Myslíš si, že keď zmeniš partnera, že to bude po troch rokoch tip top fungovať, že sa ti hneď zavesí na krk medzi dverami ako opica. Bože daj mu vydýchnuť. Najesť. Ste v kríze. Robte veci ako na začiatku. Kúp nové spodné prádlo. Uvar jeho obľúbené jedlo. Urobte si super večer keď nebude tak vyštaveny z práce. Držím päste. Neboj prejde aj toto obdobie. Mala som to. A je skvelý otec 😉 a tiež chodí domov vycucnuty. A tiež sa ma neopýta ako sa mám