Priateľ stále volá bratovu bývalú priateľku: Preháňam to?
Ahojte je podľa vás normálne keď priatel si vola s bratov ou ex? Chodí snami aj na výlety...keď ideme ako partia...no mne to vadí a keď mu to poviem že nechcem aby ju všade ťahal tak sa kvôli nej pohadame...že je to dobra kamarátka...veď dobre ale aby bola všade snami aj na dovolenku ideme 2pary a ona sama...dokonca nový byt ukazal mne až s ňou....aj darčeky na vianoce bol s ňou kupovať a oklamal ma že bol so sesternicou...preháňam to ja alebo už neviem.
@klaruska898 dlho na to, aby si si vedela ujasniť problém vo vzťahu. Tvoj partner nevidí žiaden problém, ty vidíš lwbo ti to vadí. Prečo by si mala byť tolerantná, keď ti to vadí. Verím že o sebe nepochybuješ a vyriešiš to k spokojnosti.
@klaruska898 Ako si zamilovana ked on do teba ocividne zamilovany nie je.Comu nerozumies?Nelubi ta,jasne ti povedal ze ak sa ti nepaci mozes ist,co este potrebujes???Je to strasne nedostojne a ubohe.
@brendaa určite áno ...určím si svoje hranice a ak ich nebude naďalej rešpektovať pôjdem ďalej...myslím si že nepotrebujem celý vzťah trpieť...
@maminkadeticiek len keď príde k veci že končím že už mám toho dosť jeho odpoveď je že nekončí...a keď sa spýtam načo je teda somnou lebo ma ma rad..a neznamená že ja nemôžem byť zamilovaná keď on nieje ...
no to by ma dost urazilo, keby na vyhrazku rozchodom niekto povie ok, to akoze ta ma, uplne v paži, bozky nechce, ale s fiflenou aj na zachod
ja neviem, či tam nehraš ulohu " parohača" alebo " koreňa" v tomto trojuholniku..skontroluj mu mobil, možno sa ti oči horom prevratia
@klaruska898 spätne dočítavam diskusiu, on je manipulátor. Netreba ti žiadne vysvetlenie od neho....nemá to význam, ešte z teba robi tú hlúpu..
Kopírujem tvoj príspevok este raz si ho precitaj
jemu som povedala že si ju neprajem všade aby bola snami...povedala som že to skončím ak bude všade stále a jeho odpoveď bola dobre...proste ona je na prvom mieste.
Jeho odpoveď DOBRE...to znamenalo ze to TY ukonči.
@karolinakr nemám šancu sa dostať do telefónu...stále ho ma pri sebe neexistuje že by ho pustil....a keď som ho raz požiadala či mi ukáže skym píše povedal že to je jeho súkromie
@klaruska898 ty si extrem v tom ze mu zobes z ruky, ze sa kvoli nemu vzdavas svojich priatelov, ze mu nedokazes odlolat hoci ta ma v pecku. takto sa milujuci chlap nechova.
@brendaa presne lebo keď príde na ňu hádka povie že ma toho dosť tak mu poviem nech to skončí a jeho odpoveď to by si chcela aby som to ukončil ja
@pralinka25 ale už to tak ďalej nebude myslím si že ťa bolesť preboli ale mne bude konečne dobre
@konikmodry111 presne a keď som mu povedala že niečo skrýva inak by to ukazal tak jeho odpoveď bola že na začiatku nášho vztahu mi povedal ze telefón mi neukáže...ale na začiatku mi ukázal teraz len trepe lebo niečo skrýva
@klaruska898 zasluzila by si si nieco lepsie. preco si to robis? cim viac pises tym horsie to vyzera.
@pralinka25 ja neviem asi som fakt choro zamilovaná...
@klaruska898 vieš čo s hrdosťou odídem ako som ti písala, že papá... Ako bonus zájdem s niekým koho pozná na koláčik buď jeho brat, bratranec, kamarát alebo švagrova EX... ako kámošky 🤣🤣🤣
@brendaa asi som sa naozaj až príliš podriadila
@konikmodry111 ja bývam sama na byte mám ho v podnájme on chodí ku mne...takže mám sa ako o seba postarať aj finančne som na tom dobre.
ty sa mu nevnucuješ trošku? nechodi on s ňou a ty si len privesok?..lebo už to komicky znie, ona na prvom, ty na druhom mieste, možno spolu spavaju a to ta preberie.
.vymakni ho, ked pojde ku nej a ked ich prichytiš, budeš vediet, čo maš robit
@konikmodry111 asi sa najviac bojím tej bolesti keď sa rozhodnem odísť...lebo predsa len ta láska s mojej strany tam je ...ale nezasluzim si byt na druhom mieste ...
Ale viete čo ženy aspoň ste mi otvorili oči...ja som si myslela že som len paranoidne domyšlava..
Najhorší je prvý krok, proste odísť, trochu si poplačeš a bude dobre, neboj....len naber odvahu...
@konikmodry111 ďakujem ❤️
Bolesti z rozchodu sa neboj.Rozchod proste boli.Tak to je,je to normalne,prirodzene,ze boli a preboli.Sama sebe klad otazky co chces takto dalej zit,co si pre seba prajes a tak dalej.Prpste to je vzdy rez hlboky a bolavy ktory vsak vedie k lepsej buducnosti.
"len keď príde k veci že končím že už mám toho dosť jeho odpoveď je že nekončí...a keď sa spýtam načo je teda somnou lebo ma ma rad..a neznamená že ja nemôžem byť zamilovaná keď on nieje ..."
O ukonceni vztahu nerozhoduje kompromis, ale staci 1 strana. Ja by som na par dni vypadla sama mimo bytu, kludne aj s kamoskou. Ak ma nejake veci u teba, pobalila mu to a napisala, ze si ich moze vyzdvihnut. Kedze DOBRE znamena, ze je ok s rozchodom.
@klaruska898 čítam, že býva u teba rovno mu zabalím kufre, a mechem ho v živote. Ty mu budeš zřejmě viac veci akceptovať, ktoré vyjdú potom na poivrch...
aj by som ti poradila niečo z programu Cheaters, ale nechcem sa tu moc hrat na detektiva

@maminkadeticiek ale on taky na začiatku nebol...Asi som zamilovaná do osoby čo som spoznala...