Priateľa som vyhodila z domu kvôli mojej dcére
8 mesiacov dozadu som sa zamilovala do chlapa s ktorým sme mali rozprávkový vzťah.Sadli sme si ako puzzle, rozumeli sme si a po 3 mesiacoch sme začali spolu žiť aj s mojou 6 ročnou dcérkou. Všetko prebiehalo fajn až sa priateľ začínal ukazovať ako horkokrvná povaha, bol výbušný pre malichernosti (zažil si tvrdý a chudobný život bez lásky otca,toto ho možno poznačilo) . Čo sa týka pováh vždy trval na nejakých pravidlách, bol prísny a strašne mu vadilo že moja malá ho neberie ako vzor otca ale ako kamaráta, nevedel zniesť že ho nepočúva na 1.slovo a často sme sa hádali práve kôli nej že sa mu nepáči že mám na malu inú výchovu ( tá moja bola láskavejšia a psychologická) . Od začiatku som si všimla že dcérka si ho ako keby nepustila úplne do srdca,
mala ho rada ale nebolo to ono,Pretože bol nevyspitatelný, vedel po nej zjapať a v zápeti ju objímať ..Takto sa niekedy choval aj ku mne, vedel ma vyzjapať a za hodinu Mi hovoril že som tá najlepšia žena..Niekedy mi to prišlo ako keby s dcérou súperil o mňa.. Vadilo mu že my dvaja kôli nej nemáme tolko času na seba, že si po sebe neupratuje, nemá tvrdú výchovu.
Raz sa už pobalil s tým že to snami nezvláda.Pritom dcérka nieje vôbec nejaká bezproblémova.Potom sa vrátil. Odvtedy sme budovali náš vzťah a hľadali sme kompromisy len aby sme boli spolu, prestal bezdvôvodne kričať, jeho vztah k malej sa výrazne zlepšil. No neskôr znova vybuchol kôli tomu že malá mi je stále za zadkom a hnusne do nej sotil. Vtedy som vybuchla ja a vyhodila ho z domu. Mám za sebou jedno nevydarené manželstvo, jeden vztah kde som psychicky trpela a do tretice další kde som psychicky trpela a trpím ešte viac..
Nezvládam to že odišiel od ženy ktorá mu dala celé svoje ja, domov,lásku, všetko... hrozne ho milujem aj napriek tomu všetkému ako ma niekedy deptal.. aj on mna miluje stále aj malú, všetko si priznal olutoval, denno denne za sebou plačeme ale nemôžme byť spolu lebo nieje pripravený na cudzie dieta a plne si uvedomuje že jeho povaha a ego nemôže snami dalej existovať..
Nespím, nebaví ma život ,fungujem na antidepresivach.. cítim sa ako psychická troska , pritom som bývala tak silná a ambiciózna žena...
Nedokážem nanho zabudnút nakoľko sme si prežili za tú dobu azda to čo možno niekto ani za pól života.Boli sme na seba hrozne naviazaný.... zostalo vo mne také prázdno a neviem ako sa pohnúť a znova žiť ... Nikdy som tak nikoho nemilovala ako jeho..
Stále ma prenasleduje myšlienka že čo ak to bol ten pravý len som nemala silu to s ním vydržať a bojovať daľej..
Po 3 mesiacoch k sebe a k dcere nastahovat prakticky este cudzieho chlapa a ocakavat, ze dieta bude u neho vidiet otcovsky vzor? Chlap ktoreho nepoznas ani rok sa nema co miesat do vychovy. Keby ze som rozvedena, moje dieta by videlo priatela tak po roku. A ze do nej strcil? Kokos, by som ho asi zabila a nie nejake antidepresiva brala. Urobila si dobre, ser na neho, mysli na teba a dceru.
Pane a Boze 🤦♀️ akoze tu sa ozaj neoplati asi nic pisat lebo miesto podpory a porozumenia sa tu viac dostane clovek do depky 🤦♀️ nikto nevie aky zivot mala predtym, mozno s "keketom" uz zila a po rokoch samoty prisiel niekto s kym vyletela do oblakov...samozrejme, ja ako matka by som nikdy nedovolila aby niekto cudzi zjapal na moje dieta to by bola konecna, a tiez aj spolocne byvanie bolo asi zbytocne urychlene, ale velakrat zamilovany clovek straca hlavu... ale chce to cas a prejde to...tiez som sa zbavila chlapa ktoreho som moc milovala a myslela som ze to neprejde, ale preslo...vyplnaj si cas s dcerkou aby si na to co najmenej myslela, chlap do zivota pride a moze aj odist ale ona tu pre teba bude vzdy ❤ drzim palce 🍀
@evinka3007 Žena ktorá má dieťa nemá čo lietať v oblakoch a strácať hlavu...ma byť v prvom rade zodpovedná, rozumná, stabilná. Ma byť psychicky vyrovnaná a vedieť už niečo o živote. A nie veriť bájkam o osudovej láske a nechať sa tyranizovat.
Neviem, co ti pisali ine zienky, necitala som, ale ako poznam MK, tak asi nic podporujuce. Ja ti poradim len tolko - bez na terapiu. Normalne ai najdi psychoterapeutku a skus s nou poriesit, co sa ti deje. Zjavne ides v nejakom kruhu, kde si pritahovana emocionalne nestabilnym typom muzov, pri ktorych sa trapis. Myslim, ze v prvom rade by si si mala vyriesit svoje vnutro, sebauctu a potrebu zavislosti na niekom. Tak sa ti podari aj odputat od cloveka, ktory je zjavne toxicky pre teba aj pre tvoju dcerku a zaroven sa otvorit muzom, pri ktorych bude vztah o ucte a spolupraci a nie o vrieskani a nestabilite (nech uz je za tym akakolvek vasen, toto naozaj nie je zdrave). Mysli na seba a na dceru, aky jej tym davas vzor do zivota. Myslim, ze sama uznas, ze pre nu nebude najlepsie, ak taketo spravanie vo vztahu bude povazovat za normalne. Drzim palce, nech si najdete cestu ku stastiu bez toxickych ludi v zivote ❤
@emiliaa2 skoda, ze svoju dceru tak nemilujes a ze ona nie je na prvom mieste u teba!
@evora ano, to je teoria, prax je trosku ina a tieto pouckove predpisy aka by zena ktora ma dieta mala byt...nie je kamen a stale je to zena, ktora tuzi byt lubena...to sa najlepsie pise zenam ktore na prvu supu nasli zivotneho partnera (to hovorim vseobecne,nemyslim tym teba) a ziju v harmonickych a stastnych manzelstvach. Nehovorim vsak ze sa s nou stotoznujem, no rozumiem ze mozno od toho celeho ocakavala nieco ine....v kazdom pripade, zivot ide dalej a snad na nu caka nieco lepsie 🙂
Tiež si myslim, že môžeš byť len rada, že si sa zbavila debila
Ďakujem vám baby, tie ktoré ste ma trochu pochopili. Tie ktoré ste sa ma snažili udupať, nepodarilo sa 🙂
Už som sa objednala k psychologičke a verím že bude už len dobre. ♥️
Čo na ňom preboha môžeš milovať?to že sa hnusne správa k tvojmu dieťaťu? rozmýšľaj hlavou. . keď si s tebou začal vedel že máš aj dieťa.Po troch mesiacoch si ho nasačkovat domov to bolo riadne nezodpovedne.Otvor fľašu oslavuj že si sa zbavila zakomplexovaneho chuja
Ak nechces, aby to malo trvale nasledky na psychike tvojej dcerky tak po posli prec. Mam 7 rocnu a staci, ze jej povieme, ze sa nam nieco nepqci uz sa tym zoziera. Co tvoja ked na nu bliaka? Ked si toto dovoli po 3 mesiacoch co bude po 3 rokoch? Co ti je prednejsie dcerq ci chlap??
@emiliaa2 ja ti drzim palce!aby si to prekonala!myslim,že si spravila veľmi dobre!casom by to bolo len horšie z jeho strany a to by nebolo pre teba,ani dcéru nič prijemne.viem o com píšem.verim,že časom zistis,že on nebol tým pravým.drz sa!
Cítiš sa prázdna pretože stále si zamilovaná, stále zamilovanosť neprerastla do lásky..Láska to už je vyšší level toho kedy už aj vidiš muža, ktorého by si dorazila za jeho chyby ale vieš ich tolerovať :D ak nie su priliš extremne. Pozri ja mam za par dni rozvod, deti sme nemali, ale som rada že som sa rozhodla a podala žiadosť, bol hulvat, kričal po mne, nerobil, v hadkach ked to občas nevedel ustáť, rozbil dvere alebo ma chytil za krk, proste veci ktoré by nemali byť. Prečo ti to hovorím?? Aby si sa spamatala, naozaj sa poznate kratko a za tak kratky čas si si ho nastahovala ..ty ho stale nepoznaš to mi ver. Ten môj chumaj zachvilu ex sa tiež prejavoval potupne..po pol roku kričanie (ok ak sa niekto pohada kriči) ale potom zatínanie pästí a dalšie veci .. Ten tvoj urobil krok podobného razu ked sotil do tvojej 6 ročnej dcerky..otázka na telo..Prosím ťa čo by bolo dalej? facka pre teba alebo pre malu, kopanec či psychicky teror alebo fyzicky teror? Ja viem že ťažko sa ti toto pripušta ale ty si to uvedomuješ čo je správne..lomcuju tebou len emocie pretože priliš rychlo si sa odovzdala do citovej šialenosti a toto sa pouč, nedaj mužovi hned všetko na začiatku budeš chraniť tak seba aj malu pred dalších sklamanim.
@emiliaa2 odporúčam naštudovať tému narcizmu

Tak takto to vyzera ked zenska mysli viac na sex ako na zivotne blaho...😵