icon

Priateľka googlila tabletku po. Bola mi neverná?

27. aug 2020

Priateľka ma podviedla vo februári, vtedy bol celý vzťah katastrofa. Hádky a podobne. Najhoršie bolo, že to tajila do poslednej chvíle. Teraz sa nič nezvyčajné nedialo medzi nami. Teraz 14.teho neprišla domov, vraj ostáva na chate u nejakých manželov, a opila sa tam, celú noc som ju prosil aby prišla . Písala že už ide ale neprišla. Že za hodinu doma a nič. Nakoniec prišla až v noci 15.teho .

Odkedy ma podviedla sledujem ju. Dnes som si pozrel históriu jej Google.
15. teho po noci čo tam spala hľadala ráno o 8 Lekárne v našom meste. Následne si čítala články o tabletke PO. Okolo 13 tej hodiny si čítala tie články.

Myslím že toto je jasné, nie je to priamy dôkaz ale logické vysvetlenie to iné nemá ako to že sa opila a niečo vyviedla. Prečo by po opici na chate hľadala lekárne a potom si čítala o tabletke po. Také veci sa negooglia ani pre niekoho iného každý o tom by azda mlčal.

Čo mám teraz zrobiť? Toto sa nedá použiť ako argument, dôkazy som získal nečestne ale ja ju proste musím sledovať. A už ma veľmi ide poraziť, pretože kto vie čo sa stalo. Spíme spolu denne, nebol teraz žiadny problém, .... Čo si o tom myslíte? Je to jasné, či? Čo by ste podnikli? Aké kroky?

Strana
z2
ndrag
28. aug 2020

Keby moj pozrel, co vsetko som uz videla na internete, tak asi zcernie od hrozy a vybavi si hned zakaz priblizenia 😂 👍

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
leskovael
1. sep 2020

Raz ťa už podviedla (problémy vo vzťahu niesu ospravedlnenie na neveru...) ide na chatu kde sa ožerie, ked jej píšeš a prosiš, ak si ju prosil a nerozkazoval jej to.aby išla domov, povie že ide a nepríde. A na ďalší deň ráno pozerá tabletku po. No hold nebudem mat ružové okuliare a nebudem ti hovoriť že aj ja si myslím že to hladala kamoške. (akej? Bola s nejakým manž. párom, takí by si tieto veci asi poriešili aj sami). A posledná vec neveríš jej ked ju takto sleduješ, takže je najvyšší čas ukončiť to

janetinka27
4. sep 2020

nie ste zobrati, dokazy nepotrebujes. alebo chcete byt spolu alebo nie. alebo uvazujete nad spolocnou buducnostou alebo nie. zivot prinasa a najma este prinesie rozne trapenia a dvojica by ich mala prekonavat spolu, podrzat sa. porozmyslaj sam, ci sa dokazes teraz i do buducnosti na nu spolahnut, ci jej mozes doverovat, zverit sa jej, ci ta podrzi, podpori.

jaskolka
4. sep 2020

@janetinka27 už rieši, že jej našiel tehotensky test... To bude skôr príbeh na pokračovanie

ichabodcrane
4. sep 2020

Tak ja neviem, ak nie je celý ten príbeh vymyslený, tak máte s priateľkou problém. A veľký. A nielen jeden. Aký ste mali vzťah predtým, netuším, ale predpokladám, že to muselo haprovať už dlhší čas. Ako ti už mnohé/mnohí naznačili, tak ťa podľa všetkého naozaj podviedla, mala s niekym nechránený pohlavný styk, a je tu samozrejme aj tá možnosť, že mohlo dôjsť "nehode". Pritom, ako píšeš, z jej strany to nebolo prvýkrát, ale ty si jej odpustil. Nebudem ti radšej rozpisovať, čo si o tom myslím, ale pekne si sa vystihol, keď si napísal, že si na nej citovo závislý. To rozhodne nie je v poriadku, to by si si mal uvedomiť, pretože ona si to uvedomila zrejme už dávnejšie, a tomu (aspoň čiastočne) zodpovedá aj jej správanie. Teda, zrejme jej vzťah s tebou nevyhovuje, kulantne povedané, a snaží sa ho nejako ukončiť. Myslím, že nastal čas, aby ste sa vážne porozprávali, pretože tu nejde len o možné tehotenstvo, ale aj o riziko nechceného darčeku v podobe nejakej pohlavnej choroby (o tých výletoch na chatách by mohli mnohí rozprávať). Ak by skutočne mala byť tehotná, tak čo chcete robiť? Chcela by to dieťa, chcela by vôbec mať dieťa? A ty by si chcel vychovávať dieťa, ktoré zrejme ani nie je tvoje? A či by ste boli vôbec schopní vychovávať dieťa, lebo prepáč, vám dvom by som nezverila ani len šteniatko. Oceňujem tvoju snahu dozvedieť sa pravdu, lebo naozaj, čas tlačí. Aj tá tabletka PO sa môže užiť len do istého času, potom sa to už musí riešiť inak, v prípade toho, ak by o to dieťa nemala záujem. Asi ti viac netreba objasňovať. Rovnako je to aj s možnosťou, že mohla niečo nachytať a ty spolu s ňou. Čím sķôr sa pôjdete dať otestovať, tým lepšie. Ak sa obidve "riziká" u vás vylúčia (a modli sa, aby to tak bolo), tak budete mať dosť času na debatu, či má ešte vôbec nejaký zmysel udržiavať ten očividne narušený vzťah. Opäť si o tom myslím svoje (ale nenapíšem), odpoveď si daj ty sám. Lebo u tvojej priateľky to vidím dosť jasne. Prepáč, že ti to píšem takto tvrdo a bez obalu, ale je lepšie, ak si uvedomíš isté veci. A nebolo by v tvojom prípade celkom od veci, ak by si v blízkej dobe navštívil nejakého psychológa, pretože tvoj postoj a pocity voči priateľke sa mi nezdajú byť celkom v poriadku. Človek, ktorý je na niekom závislý (citovo, sexuálne, alebo inak), nebude nikdy šťastný a nevedomky bude potom robiť nešťastnými aj druhých. Neviem síce, koľko máš rokov, ale predpokladám, že si ešte mladý. Máš teda život pred sebou, a aj keď to niekedy vyzerá, že je naprd, oplatí sa ho žiť. Ale rozhodne nie tak, že sa budeš snažiť za každú cenu udržať niečo, čo sa udržať nedá. A to ešte s niekym, kto o to vôbec nestojí.

Strana
z2