Priateľka ma ignoruje
Je normálne že priateľka ma na háku neodpiše človek ani nevie kde sa nachádza čo robiť ?
@markusko232 záleží od situácie, ja napr keď som vonku s kamarátkami, na mobil veľmi nepozerám, ak by mi môj písal , neodpíšem hneď....ak Ti napr neodpisuje už od rána, nevieš čo je s ňou celý deň , to je už ina situacia
nechaj ju jednoducho na pokoji. Nie je decko, aby si ju furt kontroloval.
Dat jej pokoj? Podla opisu o nic viac nestoji 😅
Nerozumiem co chces poradiť
Nic, daj jej konecne pokoj. Nie je tvoj nevolnik aby si ju kontroloval.
@markusko232 čo ja viem ľudia , keď máte niekoho radi , tak je prirodzené písať si čo kto robí a kde človek je. Nie z donútenia ale od prirodzena. Neviem koľko máte rokov ani aký máte vzťah, ale mne teda je prirodzené vedieť kde je polovička. Ale nie z titulu kontroly, prirodzene si to píšeme obaja navzájom.
Vy spolu zijete a ona este stale nie je doma, nepovedala ti zeby mala niekde ist, a ty sa o nu obavas, lebo obycajne ste uz doma obaja vyvaleni na gauci a pozerate tv? Alebo ste spolu 2-3mesiace, priatelka byva sama/s rodicmi ty byvas sam a teraz sa nudis doma a potrebujes sa s nou nutne vykecavat a ona ti neodpoveda na tvoje telefonaty? Ak je to ta prva alternativa tak aj ja by som mala obavy ci sa jej nieco nestalo. Ak je to ta druha alternativa - nemusi ti hlasit co robi kazdu minutu jej zivota. Lahni si a spi zajtra alebo pozajtra ti povie co robila, ak bude chciet
@markusko232 ty si nejaký rýchly,počúvaj,pred 3 týždňami si riešil frigidnú priateľku,predvčerom si sa s ňou rozišiel a dnes už stalkuješ nejakú novú??
https://www.modrykonik.sk/forum/za-dverami-nasich-spalni/problemy-so-sexualnym-zivotom-vo-vztahu/
https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/ako-zvladnut-bolestivy-rozchod/
@markusko232 ja žasnem z tvojich tém...teraz si riešil jej frigiditu, nedávno bolestivý rozchod a teraz toto? Tak ste sa rozišli,či ako? Alebo už máš novú priateľku,ktorá nemá záujem o sex?😮
Čo robiť ? Daj si pauzu so ženami a douč sa gramatiku a sloh. Lebo tá tvoja veta hore, nemá hlavu ani pätu.
Nerob žene to, čo nechceš aby robila tebe. Tebe by sa tiež asi nepáčilo, keby ideš s kamarátmi od rána niekam na záťah a tá hysterka by ti do večera vypisovala čo je s tebou. Máš na saláme, nech počká, však ty raz prídeš domov, nie?
Keď mi chlap napíše 5x za hodinu nepodstatnu vec tak tiež ho mám na háku. Obzvlášť keď niečo robím a niekde som ... A pri Tom ho ale na háku nemám, len nevidím dôvod visieť nonstop na mobilr
Asi ju vsade stalkujes, tak ta ignoruje.Necudujem sa jej

@markusko232 ak ju neustale bombardujes a vyzvedas,kde je,co robi ani sa necudujem. Ona nie je povinna sa ti spovedat. Stretnete sa a povie ti. Nemusi hlasit kam chodi. Vola sa to dovera.