Priateľka maže moje správy. Ako to riešiť?
Neviem čo mám robiť. Priateľka, s ktorou sme spolu už vyše dvoch rokov mi chodí do mobilu a maže správy. Okrem pracovných, takmer všetky. Zistil som to, až keď sa so mnou ľudia prestávali baviť, lebo som im neodpovedal. Ľúbim ju, ale pri konfrontácii plakala tak veľmi, že som radšej prestal. Aj na začiatku vzťahu mi lozila do mobilu, ale vymedzil som hranice a myslel, že je pokoj. Nehľadám si žiadnu inú, mám len pár kamarátov a kamarátky, ale neriešime nič okrem bežných vecí.
@anonym_autor to je patologia. Neviem si to.predstavit je to chore. Daj si pin ci otlacok.prsta a je to vyriesene. Mne tiez byvaly lustroval mobil 😲 to su chore hlavy
Mne dokonca komentoval keď som si písala s kamoškami. Že či nemám čo robiť. Aj pracovné veci mu vadili.
Takže autor, tvoja krásavica ťa chce len pre seba. Prídeš o nervy.
Aj mne môj muž chodí do telefónu, sleduje ma cez nejakú appku😂 no seriem naňho, nech ma sleduje…. Ja sa neznížim ani na to, že by som mu na mobil siahla.
Otras v akych toxických vztahoch ľudia ziju
Urob si s nou poriadky lebo o chvíľku ti zákaze všetky kontakty, takto to všetko začína, je to majetnicka narcisticka hysterka
Zahrala ti na city s revom, vie ako na teba
Nastaviť hranice a mobil na otlačok prsta
Toto nema perspektivu, odit kym sa este da aj ked ta to bude boliet. Zivot s takym clovekom je peklo. A hlavne davaj pozor aby neotehotnela
Ber nohy na plecia. My máme s snúbencom rovnaký pin aj prístup do ostatných zariadení ale nikdy by nám nenapadlo toto robiť.
Si nesvojprávny? Nastav si na mobile heslo, odtlačok prsta a nebude ti tam loziť. Akú máš istotu že v zápale mazania nezmaže aj pracovné veci ? Keď ti príde domov list, otvorí obálku, prečíta a vyhodí do koša aby si ho nevidel?
@anonym_autor tak bud ju nechaj alebo si poriadne zahesluj mobil...no co ine Ti poradit 🤷♀️
Toto je patologia ako vysita.
Nuz, ked ju milujes, nie je co riesit.
a ty jej mozeš ist do mobilu ?
Máš na výber:
1. Daj si silné heslo do mobilu - biometrické bude asi najlepšie
2. Rozísť sa s ňou. Bude ťa vždy manipulovať a kontrolovať.
no páni ...chodí ti do mobilu, maže správy, ak ju konfrontuješ, rozplače sa ..je to také manipulatívne . Už by mi blikala kontrolka
@anonym_autor takze jej stacilo spustit potoky slz a "preslo" jej to?!
Ahoj, aj keď si dáš nové heslo, alebo odomykanie odtlačkom prstu, vždy ťa bude podozrievať, bude ti volať stokrát za deň, bude vyzvedať, sledovať ťa, prehľadávať vrecká, robiť žiarlivostné scény.... Riešila by som to návštevou psychológa a terapiami, ak by to nepomohlo, rozchodom.
Manipulacia, patologicka ziarlivost, psychicke vydieranie, sceny s palcom. Okamzity rozchod a vymaz ju zo svojho zivota, inak to bude len horsie. Pri rozchode sa priprav na obrovske divadlo ako pokus o samovrazdu alebo ta uda za domace nasile (vymyslene). Dokladne si priprav scenar, ako sa jej zbavis a vsetko rob pred svedkami.
nechces ju vymenit -tvoja vec.. ako to utat? ahesluj si mobil
Zenam v takomto pripade radim, nech utecu. Tebe radim to iste. Utec od nej.
Casom laska vyprcha, taketo jej ciny vztah pochovaju tiez.
Ale ked budes s nou dost dlho, uz ju nepresvedcis, ze nie si jej dlznikom a jej majetok. Tak si potom ten odchod od nej este uzijes.
@anonym_autor a nedusiš sa pri nej uz aj fyzicky? Lebo to časom prejde z toho psychickeho dusenia aj do fyzickeho. To je chore. Tvoja priateľka potrebuje pomoc psychologa.
Ja som to tiež robila za mládí, keď chcel vyhodiť telefón, že mu blbne tak som sa priznala.
Chcela som ho len pre seba, aby nás nikto neotravoval.
Aj som zabudla na to, téma mi to pripomenula, je to dávno, zostala som potom už normálna🙂
Ja sa ti čudujem, že si ešte s ňou. A nehovor mi že ju miluješ a je to najlepšie čo ťa v živote stretlo
@anonym_autor Ako ti tu aj píšu - manipulácia a kontrola, poprípade pocit " moci" nad tvojím tefonom.To je jasný prejav nízkeho sebavedomia, pocitu " nie som dosť". A ten pocit nie som dosť,vo vnútri" bolí" .A ona ako analgetikum na svoju bolesť z nízkej sebahodnoty, robí to, že ti maže správy.A vtedy má na chvíľu FALOŠNÝ pocit: som dosť, mám hodnotu.Problem je sebahodnota.
Ako napríklad dievčatá trpiace anorexiou.Maju pocit, že nie sú DOSŤ, že nemajú hodnotu - a to bolí.Ako analgetikum používajú MOC a KONTROLU nad svojím telom a jedlom.Niekedy ich to bohužiaľ zabije.Ako tá priatelkina moc a kontrola nad tvojím telefónom " zabíja" váš vzťah.
Podobne aj ' zlé " svokry.Snazia si svoju hodnotu dokázať mocou a kontrolou nad svojou rodinou.Tiez to zabíja vzťahy.
Čiže problém tvojej priateľky a 90% Slovenska je komplex menej cennosti,pocit nie som dosť.
Riešenie je ukázať jej v čom je dobrá, aké má dary a talenty,ako jej schopnosti môžu pomôcť iným ľuďom.A jemne jej časom vysvetliť, že jej a tiež naše nedokonalosti a slabosti sú priestorom,kde zase niekto môže pomôcť jej.Je to priestor na dopĺňanie sa,priestor na priateľstvo.
To len tak v krátkosti, to je téma na knihu Držím ti palce.

Dobrá stíhačka. Ukončí to s ňou. V poriadku tá žena nebude