icon

Priateľka sa opäť zamilovala inde

16. okt 2020

Ahoj, sme spolu rok a pol. Mne je 27 a jej je 23 a celý čas aj spolu bývame.
Prvý krát sa to stalo v januári. Mali sme vo vzťahu krízu. Začala tráviť čas s kamarátom a na mňa bola doma zlá.
Povedala mi že potrebuje čas, že chce skúsiť byť s niekým iným, že je možné, že ešte spolu budeme ale teraz chce byť s niekým iným. Týždeň som preplakal a dostal sa cez to.
Bývali sme spolu ďalej a ja už si robil svoje a už som sa k nej nesprával ako k priateľke.

Trvalo to celé 3 týždne, potom s ním skončila a vrátila sa ku mne.
Až na to že to týždeň ťahala s nami oboma čo som nevedel. Potom sa s ním pohádala a bol koniec.

Žili sme ďalej a teraz sa presne to isté deje znova. Nechal som jej voľnosť, má veľa kamarátov a nevadilo mi to. Ale včera prišla domov opäť okolo pol 2 v noci. Dialo sa to už dlhšie.
Vyšlo z nej že cíti k niekomu náklonnosť, a chce byť s ním. Že možno je to poblaznenie ale chce skúsiť byť s niekým iným. Že jej mám sľúbiť že ho nebudem kontaktovať. Plakala a plakal som ja.
Že ma miluje s navždy bude, Prosila aby sme spolu ďalej bývali, a aby som ju nikdy neopustil inak sa zabije. Lebo že to nezvládne lebo ma na svete len mňa a mamu.

Ja som znova zničený, už som myslel ako budeme spolu bývať , ešte pár dní do zadu sme si hovorili ako sa milujeme, ako si postavíme dom. A prišlo toto.

Ako by som to zvrátil, nechcem ju stratiť, čo by platilo? Ukázať jej o čo príde, ako vtedy. Nechať ju tak nech zistí sama čo chce? Bojím sa že ju stratim úplne. Alebo začať žiť ako sám a ukázať jej že nie som na nej tak závislý, alebo jej to nejak prekazit sa s ním stretávať?
Čo mám robiť? Ako ju získať späť.

Ospravedlňovala sa za všetko zle, povedala že nikto pre ňu nikdy toľko neurobil a tak veci.
Potom sme zaspali v náručí ako každý deň pred tým.
Ja nespal celú noc. Čo keď bola posledná, ona ešte povedala že aby som nebol nahnevaný
Keď bude spať u neho. Celú noc som na to myslel, na to že musím niečo vymyslieť
Ako to napraviť. Je to moja chyba, nechal som ju s ním a aj keď som žiarlil dovolil som jej s ním tráviť čas, ja som bol celé dni v práci....

Som na dne, v noci keď som zaspal na chvíľu hneď sa mi snívalo presne to isté, že spolu bývame ale nič spolu nemáme a nesmiem sa jej ani dotknúť.
Mám opäť v hlave len to ako sa s ňou bude milovať, lebo ak nič neurobim takto to dopadne.
Neviem čo robiť. Neviem čo jej teraz ráno napísať. Prosím napíšte niečo čo mi pomôže.

suzie26
16. okt 2020

Jedna otázka. Len jedna - kde je tvoja sebaúcta?

oli18
16. okt 2020

Uz tu jeden minule pisal, co zije s ku r vou. Ty si dalsi, alebo ten isty? To co za babovky ste, chlapi? No hold, lahke holky to s muzmi vedia😂😂

reni1512
16. okt 2020

Dom by som s nou isto nestavala... nebud hlupy, je tolko zien...a este akych! urcite aj ta prava pre teba, tato to ale urcite nie je, ak to urobila raz, druhy x urobi to znova, je este mladucka, nevyzreta na vztah.. ak mate byt spolu v buducnosti, osud to zariadi a budete, ale nebud teraz hlupy, nestoji ti to zato! Chvilu sa potrapis a bude to ok

autor
16. okt 2020

@nominativ milovanie bolo úžasne veľmi, vždy inak niekedy nežne niekedy poriadne. Páčilo sa jej to tvrdo to je pravda. A v podstate súhlas podľa mňa to tak vidí a je to tak. Ona potrebuje adrenalín a risk a ja stabilitu a budúcnosť

nominativ
16. okt 2020

Pozri, je to celé tvoja voľba, nikoho iného.

Ja som sa tiež rozhodla ešte zostať s mužom, napriek kríze/krízam, mám na to svoje dôvody a jediná téma, čo tu v budúcnosti založim, bude možno "ako vysvetliť deťom že...." :D ale určite nie, aké som chudiatko, lebo môj muž zase urobil hento toto a plakali sme, wue wue, nechcem ho stratiť, lebo wue wueee, viem že je debil, ale wueee wueeeeee.... 😭

Tvoj život, tvoja voľba.

avril299
16. okt 2020

dufam, ze toto je fake tema... 🙈

michaelabillova
16. okt 2020

Robi si s tebou co chce, vie, ze jej všetko odpustis, nestrácaj s ňou cas, niekde je žena, ktorá si teba a tvoje činy bude vážiť.

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
asia83
16. okt 2020

Treba si nájsť inú priateľku. Takú, ktorá vás nebude iba využívať, ale bude vás mať aj rada. Určite takú nájdete.

karolinakr
16. okt 2020

Napíšem ti to stručne a jasne :"Tak ti treba!"

autor
16. okt 2020

@karolinakr
Ja viem no, môj sen bola rodina a stabilný vzťah, ale tak mi treba, veril som hlúpo a nechal zo seba urobiť handru. Tak mi treba.

marseillefan
16. okt 2020

Kriste pane na nebi... ty si taký beta, že už ani viac beta byť nemôžeš.. ona si trtká s kde kým a ty poslušne doma na ňu čakáš. Odsťahuj sa a nájdi si novú partnerku. K tejto sa nikdy v živote nevracaj. Ak ti niečo urobila raz, urobí ti to aj druhý krát... a potom aj tretí krát, aj štvrtý, atď...

karmen118
16. okt 2020

To stále všetko môžeš mať, ale s inou ženou, s touto pri tvojom nepochopiteľnom submisívnom správaní a podriaďovaniu sa jej vrtochom - napíšem to na rovinu - je dosť možné, že by si vychovával cudzie deti...ani by si o tom nemusel vedieť 🙄. Proste sa prestaň ľutovať a trápiť, rozíď sa s ňou nadobro - prestaň sa s ňou kontaktovať úplne, lebo ver tomu, že ona sa bude chcieť vrátiť späť, aby ťa mohla naďalej využívať, nenechaj sa už! Začni si veriť, máš 27 máš stále čas si nájsť niekoho, kto si bude chcieť s tebou založiť rodinu. Tak prestaň už s tamtou strácať čas. Bratranec dopadol podobne ako ty, tiež dobrák od kosti a doplatil na to, tiež mu veľa ľudí dohováralo, že ich vzťah nemá zmysel, ona si robila čo chcela, on nemohol, riadila mu celý život, obmedzovala ho, udiali sa tam aj iné veci ale nejdem písať viac, zobudiť sa musel sám, teraz má 30 na krku pomaly 31, a píše mi depresívne správy, že to ľutuje, koľko rokov s ňou zahodil, jeho kamaráti sa ženia, riešia vlastné spoločné bývanie, plánujú deti a on ostal sám a musel ísť späť k mame, lebo nemal kde inde ísť bývať.

kakawah
16. okt 2020

@pravdivy_chlap toto nebude troll. To uz tu pisal ten chalan nejaký peter. Si myslím, aj som my odpísala svoje. Peknú herečku ma doma

ciusinka
16. okt 2020

Akoze keby si mal 17, tak to este mozno trochu pochopim, ale od 27-rocneho chlapa uz by clovek cakal aspon nejaky rozum a hlavne nejaku hrdost 🙈

kakawah
16. okt 2020

Ty si hlavne uvedom, ze my zeny mame radi ozajstných mužov, nie také babovky urevane. S tebou je - lebo si taký dobrucký ako plyšovy medvedík ale ona si hľadá CHLAPA. Asi tak.

nice202
16. okt 2020

Čo si ty za chlapa, že každých pár mesiacov kvôli tej ľompe fňukáš na modromkoníku? Sa nečudujem, že ťa má za handru.

autor
16. okt 2020

@kakawah ako chlap by som ju mal vyhodiť a ukázať jej že nie som na nej závislí, len tie hlúpe city, ale ukážem jej to a nech vidí že o čo príde. Ja celý deň v práci sa nemôžem sústrediť kvôli v jej premenlivym citom... Som zvedavý na tu jej budúcnosť s tým jej objavom. Ako všetci máte pravdu, už ma to ani tak netrápi, len cítim hnev a úzkosť . Nič jej nebolo dobré, ja som ju miloval, hraje sa so mnou stále. Myslí si že som hračka, to sa jej vráti

renata1405
16. okt 2020

Neverim ze sa niekde narodil tak jeb.... muz.

noemi155
16. okt 2020

Taká rároha ti nestojí ani za jednu slzu
Keď si najdes tu pravú,ešte si budes hlavu trieskať a sám sebe budes na smiech aký si bol hlúpy a naivný
A vydieranie,že sa zabije,je to najsmiešnejšie čo môže vravieť...
Takých hrdinov po svete chodi,čo sa vyhrážajú,ale majú sa príliš radi na to,aby niečo take urobili ...
S tebou je len preto,lebo môže tebou manipulovať,neviem ako to máte finančne ,ale predpokladám,že ju ťaháš a má u teba voľnosť,coz doma by jej to matka určite netolerovala a na teba ide hereckými výkonmi ,lebo vie,že na teba záberu a slzy jak by dal
Viem,že to nie je jednoduché niečo ukončiť,ale pokial TY sám nebudeš o tom presvedčený,že chceš koniec darmo ti tu budeme radiť,aby si ju poslal kade ľahšie
Musíš najst sám v sebe to odhodlanie a silu a rázne to ukončiť a nech sa vyhráža a place koľko chce
Držím ti palce,aby si to odhodlanie v sebe našiel a v živote našiel takú ženu,čo si ta bude vážiť a bude šťastná,že ta má a nebude ta brat ako samozrejmost

kakawah
16. okt 2020

Rozid sa s ňou ale to by si mysel byt silný, lebo by chodila a prosikom. Urcite este stretnes inú. Nenahli sa....najpr vsa zbav citov k tejto herecke. Bud sám, sportuj, rob veci co ta bavia, hlavne sa neľutuj a neplač a raduj sa ze sa zbavis hentej. Co za život by ta s ňou cakal. Vzdy sa záľubi inde, potom sa sklame a vrati sa k plyšovemu medvedíkovi

autor
16. okt 2020

@noemi155 ďakujem za peknú reakciu, cítim to rovnako... Že to tak je musí byť, ako píšeš

karolinakr
16. okt 2020

Ty si povedal že si zavisly na sexe s ňou čiže 95% rad je out a nie pre teba.A aku radu si vlastne čakal?

autor
16. okt 2020

@karolinakr som ale predstava že opäť bude s niekým niekde spať mi ju úplne zhnusuje. A všetko sa k nej stráca. O pár dní sa cez to prenesiem ako pri jej prvom. Takže vtedy ak by neprišla a nezviedla má tak ja som ju už nechal tak. Teraz to bude rýchlejšie lebo už som si cez to prešiel. Už nebudem plakať týždeň ako vtedy. Už stačilo, nech len ide za iným ale príde o mňa. Proste dve takéto romániky už nedám. Nedá sa. Sama si vybrala

mirkaandrej
16. okt 2020

Vyuziva Ta a vie ze vzdy sa moze vratit ze vzdy jej das sancu... ale Ty si chlap tak sa podla toho aj spravaj! Nenechaj so sebou zametat a nestracaj cas s niekym kto zato nestoji - a podls toho co si napisal, nestoji!

domisha02
16. okt 2020

Bud zbal seba ale ju .. ako prepáč ale ona si chodí za iným a ty nič a ešte ty povie ze sa nemáš hnevať ak bude spať u neho ako Wtf? 😃 spamätaj sa a padaj on nej tak stebou máva ze až .. drzi si ta iba preto ak by náhodou ju milenec poslal do p.. dobré to uz nebude bude to robiť stále dokola.

leni1977
16. okt 2020

Naozaj máš chuť byť so ženou, ktorá ti domov chodí z cudzej postele? 😲

kristina0909
16. okt 2020

No úprimne men sa ani nechce veriť ,že toto by nejaký chlap toleroval. Musíš ju mať skutočne rád, no z jej strany to nieje úprimné. Pozdĺž toho čo píšeš mi príde priateľka mladá, hlúpa,nevybúrená a nemá k tebe žiadnu úctu.
Pevne verím, že na teba niekde čaká oveľa lepšia žena a na tomto vzťahu sa raz budeš už len smiať.
Inak súhlasím s komentármi vyššie , mala by si uvedomiť že jej správanie je už cez ten nápad s trojkou keď chce oboch je tu na mieste. Inak ako píšu vyššie aj ty by si jej mal zavolať a povedať nech sa odsťahuje lebo si niekoho stretol. A možno práve toto by bol ten zásadný krok kedy by sa rozhodla či chce dať vášmu vzťahu šancu a bude sa správať normálne alebo pôjde za kamarátom -v tom prípade nemáš čo ľutovať.

katarinka89
16. okt 2020

Si hlupák ty aj ona. Už si to tu riešil xy krát a nedáš si poradiť. Smer psycholog

lucinkkaa
16. okt 2020

Máš 27 rokov, si mladý.. Má ti toto robiť keď budete mať deti? Bude potrebovať skúsiť byť s niekym iným? To čo je 🙈 keby ťa milovala ako ste si povedali ani ju to nenapadne, myslím že (teraz hodnotím podľa seba) ja ako žena keď si niečím niesom istá a poviem že chcem čas, tak by mala ten čas tráviť sama a možno porozmýšľať či jej naozaj chýbaš alebo chce ozaj v živote niekoho iného po boku, alebo chce byť jednoducho sama so sebou... Ale nie ten čas využívať na to a skúšať s kým jej bude lepšie a ty jej to toleruješ.... Radšej to skonči teraz ako neskôr, všetko raz prebolí a bude ťa to teraz bolieť menej ako má prísť za 5 rokov a povedať ti že potrebuje byť s niekym iným. A drž sa👍🍀