Priateľka sa zamilovala do druhého
Priatelka si zacala vypisovat a postupom casu tvrdi ze sa zamilovala do druheho. Hacik je vtom ze tvrdi ze odist nechce (kvoli rodine aj dietatu a omacky okolo toho) a chce byt somnou ale snim to ukoncit nemieni lebo stale si vypisuju a myslim ze sa stretavaju aj .. ked si nepisu na IG tak Fb alebo smsky. Vzdy ked tvrdi ze uz ukoncili tak aj ju to zlomi a pisu si...doma tvrdi ze je vsetko v poriadku ale ostatnym zase opak ze je nestastna a nevie ako dalej... nechcem jej branit v stasti ked ho vidi vniekom druhom a nechcem aby ma doma klamala a natahovala ... (si myslim ze ostava iba kvoli dietatu aby malo nejake zazemie a kompletne nekompletnu rodinu)
Toto sa u takeho cloveka nezmeni. Je to v povahe. Bude stale s niekym v kontakte a bude stale hladat pozornost inde. Vzdy. A z toho budu nevery. Mas dve moznosti. Zmierit sa s tym. Viem krute, alebo ist svojou cestou.
Presne iba sa s tým zmieriť, že stále bude hľadať inde aj keď bude tvrdiť, že nie alebo ty budeš hľadať niečo úprimné
Tak odíď ty. Skončí vzťah ty
Presne iba sa s tým zmieriť, že stále bude hľadať inde aj keď bude tvrdiť, že nie alebo ty budeš hľadať niečo úprimné
@anonym_autor ano je na tom nieco, pre zenu s dobrym materinskym nastavenim je dieta velmi dolezite a potrebuje ho chranit zazemim. Nepises nic o tom v akej faze vas vztah bol - unaveny, s vybitou energiou? Nieco jej chyba, to je iste. Mohla sa namotat na nejaku iluziu v tom druhom muzovi. Skus to s nou riesit otvorene ak chces budovat s nou buducnost
@anonym_autor na tvojom mieste by som odisla, ona sa uz nezmeni. Ked nevedela prerusit kontakt aj ked ti to slubovala, tak to nespravi a bude ta radsej klamat
@anonym_autor Určite s Tebou nie je kvôli dieťaťu a jeho zázemiu. To jej je ukradnuté rovnako ako ty. Toto je typ ženy Biela pečeň, ona berie ohľad len a len na svoje pudy.
Je s Tebou iba preto, lebo ten druhý nechce, aby šla k nemu. Zrejme kvôli decku. A možno aj kvôli nej samotnej. Na vypisovačky, občasné stretnutia a sex mu je dobrá, ale ako oficiálnu partnerku ju nechce. Nemá záujem starať sa o nich, ubytovať ich u seba a živiť ich. A tak je u Teba. Keby jej kývol, tak sa za tebou ani neobzrie.
Si dobrosrdečný hlupák. Uvedom si to a zariaď sa podľa toho.
Taketo zeny su sebecke a myslia iba na svoje potesenie. Nic nove.
@anonym_autor Je to šlapka. Začni si chrániť svoj majetok a nič jej nedaj. Nemá nárok na nič, keď podvádza. Ty si zarobil na všetko, tak nech ti to teraz nekradne. To akože schmatne polku prachov a pôjde chrápať s druhým?
@anonym_autor Je to šlapka. Začni si chrániť svoj majetok a nič jej nedaj. Nemá nárok na nič, keď podvádza. Ty si zarobil na všetko, tak nech ti to teraz nekradne. To akože schmatne polku prachov a pôjde chrápať s druhým?
@anonym_9f08fc my nejsme manzelia takze to sa nebojim 🙂
urcite to nie je v poriadku, premyslala by som ho radikalnom kroku - ona neodide, ries odchod ty, ona sa isto nerozhybe, jej to takto vyhovuje
Však ťa využíva, normálne to ukonči ty, jej to vyhovuje takto
Tak sam poznas odpoved, najvyssi cas jej dat datum na vystahovanie (rozumej 3 dni), ak je byvanie jej, pobalit sa a ist. Dohodnut sa rozumne kvoli dietatu, ale toto si nezasluzi nikto, aby ho pod vlastnou strechou partner takto klamal... ten cas, co tu spekulujes, si mohol mat vsetko vyriesene a s chladnou hlavou riesit svoju buducnost s niekym inym. Toto uz dobre nebude.
@anonym_9f08fc vrat sa do jaskyne s takymto nazorom
Vies co je otvoreny vztah? Uplne noemalna vec u niekoho. Taka ze obcas si zaflirtuje obcas si moze vrznut. No boze. Ako keby to nik nevedel. Kazdy den tema o nevere. Normalne fungujete dalej. Je tam toho.
Vies co je otvoreny vztah? Uplne noemalna vec u niekoho. Taka ze obcas si zaflirtuje obcas si moze vrznut. No boze. Ako keby to nik nevedel. Kazdy den tema o nevere. Normalne fungujete dalej. Je tam toho.
@lentakyterapeut stále si mi neodpovedal,si ženatý?
@lentakyterapeut žiadny normálny človek s morálne nastavenými hodnotami toto akceptovať nebude. Je to hnus, aj ľudia čo to praktizujú a aj tí, čo to tolerujú.
Akú odpoveď od nás čakáš? Ukonči to a daj jej voľnosť. Rozumne sa dohodnite ohľadne dieťaťa a je to.
@anonym_autor Zbaľ jej veci a daj ich pred dvere,alebo sa zbal a odíď aj s dieťatom ,krodičom či k známim.....Takto by to na MK poradili ženy žene ,ktorej by zahýbal muž.😉😁😁
@lentakyterapeut žiadny normálny človek s morálne nastavenými hodnotami toto akceptovať nebude. Je to hnus, aj ľudia čo to praktizujú a aj tí, čo to tolerujú.
@anonym_61d5a7 pozri obaja vieme ze to nie je ok, a co budes robit? Sledovat partnerovi telefon ked sa sprchuje? Alebo ho sledovat kam chodi? Ved bud mu veris alwbo neveris. Kto chce zahnut zahne. V praci, na vecierku kdekolvek.
tak toto si naozaj nik nezaslúži, ani vaše dieťa. veď čo je to za zázemie, ak má mama milenca, je psychicky neprítomná a hľadá útechu inde? to nie je prostredie, v ktorom by malo vyrastať. radšej sa pekne rozísť a žiť šťastne, aj keď to bude znamenať, žiť oddelene. takto bude mať síce dva domovy, ale šťastné prostredie, kde bude vyrastať 😉
tak toto si naozaj nik nezaslúži, ani vaše dieťa. veď čo je to za zázemie, ak má mama milenca, je psychicky neprítomná a hľadá útechu inde? to nie je prostredie, v ktorom by malo vyrastať. radšej sa pekne rozísť a žiť šťastne, aj keď to bude znamenať, žiť oddelene. takto bude mať síce dva domovy, ale šťastné prostredie, kde bude vyrastať 😉
@ellemell stastne pre koho? Precto dieta? 😃 Vidim dieta co pendluje od rodica k rodicovi. Samo v tme prechadza z bytovky do bytovky. Je stastne? Nemyslim si asi citi ze si ho pohadzuju. Dieta trpi ale rodicia su spokojni
Koho je byt/dom?? Manželia nie ste. Čo teba drží, že ste spolu napriek tomu, že ona ma iného ??
@anonym_autor Zbaľ jej veci a daj ich pred dvere,alebo sa zbal a odíď aj s dieťatom ,krodičom či k známim.....Takto by to na MK poradili ženy žene ,ktorej by zahýbal muž.😉😁😁
@bruno1
noooo lrn je tu jeden hačik, zabudol si spomenut, ze si treba poziadat o vyhradnu starostlivost o deti. A tu prichadzame k problematike - deti v drvivej vacsine zveria matke, nie otcovi - pokial ich matka chce. A včuľ co?
Koho je byt/dom?? Manželia nie ste. Čo teba drží, že ste spolu napriek tomu, že ona ma iného ??
@livsi to mame vsetko napolku .. mna drzi to ze ich lubim a stale nejaka viera ze to bude fungujuca rodina
@anonym_autor pošli to preč 👉
@livsi to mame vsetko napolku .. mna drzi to ze ich lubim a stale nejaka viera ze to bude fungujuca rodina
@anonym_autor takže si okej, keď bude mať popri tebe stále iného? Lebo ona sa nezmení, keď ti to bez ostichu povedala, že ma iného. Ona sa k tebe správa ako jej to dovolíš. Nepros ju. Povedz jej, že je koniec, že budeš dieta vychovávať sám. Nech ide k frajerovi. A vtedy uvidíš, či chce byt s tebou alebo nie.. neverím, že si ju nový frajer nasačkuje k sebe aj s dieťaťom. Potom už jej budeš dobrý
@anonym_autor
vies, zivot je nevyspytatelny, stat sa moze. Ake byt tak bezcharakterny a ostat s partnerom aj milencom este to aj partnerovo pivedat. To mi hlava neberie. Ona nie je ani ze vychcana ake uolne blba! Nie koli zakubeniu sa, ake koli rieseniu ake ona ma momentalne. A som presvedcena, ze na 90% jej milenec zdrhne. Vies preco? Lebo ona ma teraz len romantiku ťuťu muťu.
Ale pockaj aky bude ten pán "nadseny", ked im to bude rušiť vase dieta.
To vsak neznanena, ze mas zostat v takom vztahu.
V drvivej vacsine hlada partner "vonku" to co mu chyba vo vztahu. Ty sam vies ako to u vas bolo predtym.
@anonym_61d5a7 pozri obaja vieme ze to nie je ok, a co budes robit? Sledovat partnerovi telefon ked sa sprchuje? Alebo ho sledovat kam chodi? Ved bud mu veris alwbo neveris. Kto chce zahnut zahne. V praci, na vecierku kdekolvek.
@lentakyterapeut
a ty by si mozno bol rad terapeut ale tvoje konenty k xy temam svedcia o tom, ze ceklom normalny nie si.

@anonym_autor tak jej to treba takto povedať, že ty jej v šťastí brániť nebudeš a že na výchove dieťaťa sa rozumne dohodnete, aby to všetko dobre fungovalo. Verím, že to je ťažké ale pokiaľ sa ona nemieni vzdať nového objavu, tak sa zbytočne ty budeš snažiť