Priateľka sa zamilovala do druhého
Priatelka si zacala vypisovat a postupom casu tvrdi ze sa zamilovala do druheho. Hacik je vtom ze tvrdi ze odist nechce (kvoli rodine aj dietatu a omacky okolo toho) a chce byt somnou ale snim to ukoncit nemieni lebo stale si vypisuju a myslim ze sa stretavaju aj .. ked si nepisu na IG tak Fb alebo smsky. Vzdy ked tvrdi ze uz ukoncili tak aj ju to zlomi a pisu si...doma tvrdi ze je vsetko v poriadku ale ostatnym zase opak ze je nestastna a nevie ako dalej... nechcem jej branit v stasti ked ho vidi vniekom druhom a nechcem aby ma doma klamala a natahovala ... (si myslim ze ostava iba kvoli dietatu aby malo nejake zazemie a kompletne nekompletnu rodinu)
@lentakyterapeut
a ty by si mozno bol rad terapeut ale tvoje konenty k xy temam svedcia o tom, ze ceklom normalny nie si.
@anonym_b0cf09 kazdy je v ociach inych nenormalny ak zastava iny nazor
@anonym_b0cf09 kazdy je v ociach inych nenormalny ak zastava iny nazor
@lentakyterapeut ja sa s tvojimi nazormi celkom stotoznujem. 👍
@lentakyterapeut ja sa s tvojimi nazormi celkom stotoznujem. 👍
@anonym_c29008 vzdy budu aj za aj proti 🙂
@lentakyterapeut stále si mi neodpovedal,si ženatý?
@bruno1 ja som sa ho pytala viac krat ani raz neodpovedal. Preco asi
@anonym_61d5a7 pozri obaja vieme ze to nie je ok, a co budes robit? Sledovat partnerovi telefon ked sa sprchuje? Alebo ho sledovat kam chodi? Ved bud mu veris alwbo neveris. Kto chce zahnut zahne. V praci, na vecierku kdekolvek.
@lentakyterapeut čo budem robiť? V tomto konkrétnom prípade by som dotyčnú vyšmarila 🤷🏼♀️
@bruno1 ja som sa ho pytala viac krat ani raz neodpovedal. Preco asi
@anonym_d61d30 uz som raz odpovedal ze nie
@anonym_autor odid zo vztahu ty.
@anonym_d61d30 uz som raz odpovedal ze nie
@anonym_autor terapeuta som myslela prepac
@anonym_autor máte hypotéku alebo niečo spolu ?
Normálne rozvod a dieťa si ber
Hádam ho nenechas u nejakej sebeckej pobehlici čo myslí na seba a svoju svrbiacu pi** ako na teba a vlastné dieťa ...nemá ti prečo na nej záležať a nie si povinný tolerovať niečo také
Veď ťa ponižuje !
@anonym_autor absolútne si ťa neváži, rozpráva ako nechce od teba odísť, klame, že sa vzťah ukončil a ďalej aj tak pokračuje a píšu si všade kde sa dá. Nechaj ju nech si buduje šťastie s novým chlapcom, možno za chvíľku ujde, keď príde s deťmi a zistí, že život so ženou so záväzkami nie je len tak. A ty si tiež hľadaj ženu, ktorá si váži to čo má a slovo aj dodrží. Držím ti palce.
@anonym_autor
Cim skor sa zbav frajerky.
@anonym_autor absolútne si ťa neváži, rozpráva ako nechce od teba odísť, klame, že sa vzťah ukončil a ďalej aj tak pokračuje a píšu si všade kde sa dá. Nechaj ju nech si buduje šťastie s novým chlapcom, možno za chvíľku ujde, keď príde s deťmi a zistí, že život so ženou so záväzkami nie je len tak. A ty si tiež hľadaj ženu, ktorá si váži to čo má a slovo aj dodrží. Držím ti palce.
@monulka205 🤣 to je take lahke? Ty si hladaj? kolko parov ostava spolu aj ked si klamu? kde ma istotu ze najde lepsiu co uz klamat nebude? A zase vzdy len jeden pohlad akoby pisatel nemal chybu.
@monulka205 🤣 to je take lahke? Ty si hladaj? kolko parov ostava spolu aj ked si klamu? kde ma istotu ze najde lepsiu co uz klamat nebude? A zase vzdy len jeden pohlad akoby pisatel nemal chybu.
@anonym_fe950b vźdy sa nájdu ženy, čo nepotrebujú klamať a hlavne blízkemu človeku, ktorým by partner mal byť...ale i keby nie, stále je lepšie byť samému ako s klamárom a neverníkom.
@anonym_fe950b jaj prepáč, samozrejme nech zostane ďalej a nechá zo seba robiť ďalej kkta. A tak isto nech si nájde aj on inú a môžu byť všetci jedna šťastná rodinka 🤣
Zmier sa s tým, že teba nemiluje. Ak sa náhodou aj rozíde s týmto jej objavom, tak po čase bude hľadať iného. Byť tebou, nestracam s ňou čas. Zachovaj si aspoň ako takú hrdosť a kopni ju do zadku. Na výchove dieťaťa sa dohodnete
Zmier sa s tým, že teba nemiluje. Ak sa náhodou aj rozíde s týmto jej objavom, tak po čase bude hľadať iného. Byť tebou, nestracam s ňou čas. Zachovaj si aspoň ako takú hrdosť a kopni ju do zadku. Na výchove dieťaťa sa dohodnete
@7miriam77 hrdost a bude sam, alebo bez hrdosti ale ma kam zasunut. To jest otazka byt ci nebyt.
@anonym_fe950b hádam dotyčná nie je jediná žena na svete
@huxy normalne lubis a potom nelubis skocis na inu. Ano lahke preto sa tolko ludi trapi
@anonym_fe950b tak ale keď ona ho neľúbi, ak sa autor nechce trápiť, časom sa odľúbi a neskôr si môže nájsť normalnu ženu. Prečo sa trápiť s niekým, kto oňho nestojí?
@huxy lubi nelubi. Nie su to iba slova? Co naozaj je to lubi? Pise ze si vypisuju a mozno sa stretavaju. Kto vie ako to skutocne je. Autor sa nemusi trapit ved kolko vztahov je ze sa lubia a mozno si to len hovoria. Moze odist alevto stejne musi urobit on. Alebo na to.prestane mysliet. To jwvako ked kazda stvrta zije s alkoholikom. Nechapeme to. Moze odist a aj tak neodide.
@ellemell stastne pre koho? Precto dieta? 😃 Vidim dieta co pendluje od rodica k rodicovi. Samo v tme prechadza z bytovky do bytovky. Je stastne? Nemyslim si asi citi ze si ho pohadzuju. Dieta trpi ale rodicia su spokojni
@anonym_fe950b dieťa trpí aj vtedy, ak vidí hádky medzi rodičmi a ze sa nemilujú
@huxy lubi nelubi. Nie su to iba slova? Co naozaj je to lubi? Pise ze si vypisuju a mozno sa stretavaju. Kto vie ako to skutocne je. Autor sa nemusi trapit ved kolko vztahov je ze sa lubia a mozno si to len hovoria. Moze odist alevto stejne musi urobit on. Alebo na to.prestane mysliet. To jwvako ked kazda stvrta zije s alkoholikom. Nechapeme to. Moze odist a aj tak neodide.
@anonym_fe950b pre niekoho sú to len slová, pre mňa osobne nie. A každý nech si žije ako len chce. Svoj názor ale smiem vyjadriť.

@bruno1
noooo lrn je tu jeden hačik, zabudol si spomenut, ze si treba poziadat o vyhradnu starostlivost o deti. A tu prichadzame k problematike - deti v drvivej vacsine zveria matke, nie otcovi - pokial ich matka chce. A včuľ co?
@anonym_b0cf09 pozrel som sa do kalendára a tam napísaný rok 2026 ,21 storočie ,3 tisícročie ...a súdy v Slovakistáne zveria dieťa matke ,ako v 19 storočí .😉😁😁😁Jednosmerná emancipácia ,rovnosť pohlavý ....No nesmie sa týkať detí...tu panuje hlboký stredovek.