Priateľov komentár na môj výzor
Čaute, len tak by som vám chcela opísať jednu situáciu. Som s ním asi rok a pol a boli sme na jednej oslave, už sme mali čosi vypité, chápete. No a on úplne z ničoho nič, že "nedávaj si robiť plastiku nosa, verím, že každý je unikátny taký aký je a plastika z neho spraví tuctového človeka" (proste niečo v takomto zmysle). Ale ide skôr o to, že ja som nikdy môj nos nespomenula, v nijakom zmysle typu wow neznášam svoj nos alebo tak. Akože asi je trochu väčší, má širšiu špičku no... Ale neplánujem to nejako riešiť, je mi to jedno, len teraz rozmýšľam, či si to on o mne myslí? Hovorí mi komplimenty atď... Ale beriem ich trocha s nadhľadom po tomto, som jeho prvá frajerka v 24, tak som začala rozmýšľať, či sa mu vôbec vyzorovo páčim chápete a nie je so mnou len preto, že si nemohol nájsť nikoho iného 😆 viem, riešim hlúposti, ale niekedy sú red flags dosť malé, ale sú tam. Čo si o tom myslíte?
Skor si myslim, ze niekto uplne nepodstatny, mal komenty na tvoj nos- jemu nevadi, alebo si nemysli ze ho mas zly.
Možno nejaká jeho známa, kamarátka... rozmýšľa o plastike nosa, tak ti vopred spomenul, že nechce, aby si aj ty nad tým premýšľala.
Podla mna bol len opity a trepal blbosti
Keď si to ty nespomenula, bola to jasná narazia, zvlášť ak bol opitý. Len mal zrejme ešte toľko taktu, že to nepovedal narovinu
A ja by som mu na to automaticky ...dobre zlatko, tiež som toho názoru,že by sa nemali veci meniť plastikou a nakoniec som spokojná s tvojím "nástrojom". 🤭. Prašť ako uhoď 😁
Nespomenula si nieco o nose, ked ste mali vypite inokedy?
A ja by som mu na to automaticky ...dobre zlatko, tiež som toho názoru,že by sa nemali veci meniť plastikou a nakoniec som spokojná s tvojím "nástrojom". 🤭. Prašť ako uhoď 😁
@bielasovicka no však vieme,aké sme niektoré háklivé na náš vzhľad, tobôž keď takto z ničoho nič podpichne chlap po roku a pol 😁. A hákliví sú aj oni 🤭
hej no, nestastny vyrok 🙂 my muzi to ale mame tak, ze si casto krat neuvedomujeme rozne drobne nuansy v nasich vyrokoch, a fakt netusime ze vam to bude vrtat v hlave, nebodaj ze to budete schopne riesit na modroém koniku 🙂 no tak mas asi trochu vacsi frnak a on s nim rozhodne nema problem 🙂 .... to je cele, bodka finito... nesprtaj sa do toho, nespirituzuj!! bolo to vyslovene, chlap na to uz davno zabudol - a vies ty co? vlastne ti nepovedal nic zle 🙂
Dost zvlastna reakcia a ako pises treba si dat pozor aj na male red flags, nijako to neries, ale preventivne ostan na pozore a uvidis casom.
Nuž asi ta nevidí ako Bohyňu krásy. To je to hnusne u chlapov. Najprv je žena dokonalá a keď majú dlhodobý sex a sa začnú nudiť tak zrazu sme tučné mame zlý nos veľké brucho atď. Ja sa držím toho ze keď ja nemám potrebu riešiť niekoho vzhľad a už vôbec nie partnerov tak to isté čakám aj od neho. Väčšina mužov má napr "pivné bruško". A? Nie je to rozhodne dokonalosť ale je to vec ktorú neriešim a nenapadlo by mi na to poukazovať. Idem do vzťahu s tým ze toho človeka vidím a viem ako vyzerá. A aj keby si chcela plastiku nosa alebo čohokoľvek jeho je do toho prd akurát. Je to tvoje telo... Každopádne dávaj si pozor a všímaj si aj ďalšie red flags. Narcisti vedia po čase začať hľadať chyby urážať a zrážat partnerovi sebavedomie. Nenechaj sa.
Podľa mňa to bol kompliment, aj keď možno trochu kostrbatý. Veď si predstav, že by si to chcela povedať tak, že sa ti nepáči... Povedala by si to takto? Určite nie. Preto si myslím, že to bol pokus o kompliment. A súhlasím s ním—akýkoľvek nos je dobrý, okrem tých, ktoré sú prerobené. Neviem prečo, ale nech je akýkoľvek, keď ho upravia, k danej tvári sa nehodí, a vidím už z diaľky, že tam nepasuje.
Ďalšia možnosť je, že sa mu možno zdalo, že niekto také niečo povedal, a preto to povedal... jednoducho ti povedal, že sa mu páči taký, aký je. Ale pokojne sa ho na to spýtaj — komunikácia je základ. 🙂 Len sa ho pytaj s normalnym hlasom a nie s podrazdenym - lebo to automaticky zmeni odpoved na defenzivu...
Podľa mňa to bol kompliment, aj keď možno trochu kostrbatý. Veď si predstav, že by si to chcela povedať tak, že sa ti nepáči... Povedala by si to takto? Určite nie. Preto si myslím, že to bol pokus o kompliment. A súhlasím s ním—akýkoľvek nos je dobrý, okrem tých, ktoré sú prerobené. Neviem prečo, ale nech je akýkoľvek, keď ho upravia, k danej tvári sa nehodí, a vidím už z diaľky, že tam nepasuje.
Ďalšia možnosť je, že sa mu možno zdalo, že niekto také niečo povedal, a preto to povedal... jednoducho ti povedal, že sa mu páči taký, aký je. Ale pokojne sa ho na to spýtaj — komunikácia je základ. 🙂 Len sa ho pytaj s normalnym hlasom a nie s podrazdenym - lebo to automaticky zmeni odpoved na defenzivu...
@bystrozraky podľa mňa je ten pánko dosť inteligentný a chcel niečo takto povedať ale v zaobalenej diplomatickej forme 😏. U mňa by veru s týmto nepochodil a viac by nepil 🤣
Pane Boze,ved bol pripity, vtedy toho ludia natrepu🙈
Čo ja viem, nezamyslala by som sa nad tým nejak hlbšie... Opitý ľudia vedia hovoriť hlúposti, vôbec nemusia byť pravdivé.. Ja som raz hodinu basnila o tom, ako chcem byť veganka a aké nemasove gulicky si spravím, pričom som o vegankej strave nič nevedela a nikdy som veganom byt nechcela🤣
zadrel somarinu bezvyznamnu. Si predstav, ze by povedal: vobec nemusis chudnut, paci sa mi tvoja velka rit, ani celulitida mi nevadi 🙂
btw ma pravdu. Tiezmam pocit, ze je krasne byt niecim inym a coraz viac sa mi od hyljy od dokonalych tvari pacia a uznavam takych ludi. lebo jelahke si satspravit hubu ci nos
Moze mať aj nejakú inú s podobným irecitym výzorom a nosom a ta sa chystá na takú plastiku, a jeho opitá hlava si to poplietla, tú druhú s tebou. Nad všetkým sa zamýšľať nemusíš, áno, máš pravdu, toto bolo odveci cez čiaru a ty nijako neospravedlnuj jeho terajšie a budúce sprosté chovanie alebo reči, nikdy nechoď sama prosti sebe. Vieš, ty budeš vždy tá milá, dobra, slušná, chapava, atď.... a on si ma prečo povedať niečo arogantne proti tebe ? A ešte nato sa máš mu usmievať do ksichtu......? Nie, načo, nemáš prečo. Ak cítiš, že sa máš zamracit, aj odísť, kľudne to sprav
Hej riesis blbosti
Tak tvoj frňáčik je holý fakt a Ty to sama vies. Pravdepodobne si ho tam mala aj keď Ste sa zoznámili a páčila si sa mu aj tak 😉 podľa mňa by bola horšia pripomienka : treba plastiku a potom by si bola dokonalá.
My sa s drahým navzájom podpichujeme "moja bambula" a robíme si zo seba srandu,že kvôli nosom si nebudeme vedieť dať o pár rokov pusu a budeme sa asi bozkávať nejako zboku (lebo nos a uši na starobu rastu). Záchvat smiechu vždy zaručený 😉
Opití vravia pravdu. Takže nechce aby si si dala plastiku.

No očividne mu príde , že máš veľký nos 😆