icon

Priateľovi som dala na výber medzi mnou a jeho kamarátkou.

margaret24
15. mar 2020

Ahojte babi,asi je to naozaj somarina čo tu napíšem no mám podozrenia.. a bojím sa mu veriť kvôli pár veciam. Neviem či niekto takú možno pre niekoho maličkosť zažil no mna to dosť trápi... mám priateľ a aj bábätko mame spolu ročne .. no dosť má stve priateľovi kamarátka ktorú mal už dlhšie predomnou ,pritom vraj nikdy s ňou nič nemal no aj keď som bola tehotná čo robil predomnou s ňou ,má to ničilo ... strašne mi bolo.. dala som mu prednedávnom navyber že ako sa rozhodne medzi ňou ktorú pozná roky alebo mna čo niekoľko rokov len s bábätkom ... a jeho odpoved taká bola že to od neho nemôžem chcieť ,že mám sa spamätať ...
je to naozaj zle že som mu dala na vyber ?? :( :(

amelia000
15. mar 2020

@margaret24 no to iste som povedala svojmu ex ked chcel aby som sa vykaslala na dlhorocnych kamaratov.

laguna28
15. mar 2020

@margaret24 no nenapísala si čo s ňou robil, čo ti ublizovalo tak ťažko povedať

margaret24
autor
15. mar 2020

@laguna28 ja chápem že možno je niako dôležitá asi pre neho lebo roky ju pozná no pred mojimi očami sa k nej choval akoby bola jeho žena ona a bola som proste pri nich vzduch a tak... choval sa k nej ako ku mne ,ako ku svojej ženskej...

laguna28
15. mar 2020

@margaret24 tak to má chlapec asi kus pomýlené. Práve pri Tom svojom by si mala mať pocit že si pre neho výnimočná a jediná. Asi ešte žije v puberte a má tú potrebu zdieľať veci s kamoškami. Ja osobne by som to netolerovala. Prídu chvíle keď mu zavolá ako veľmi potrebuje jeho pomoc a on bude utekať za ňou? Možno preháňam, ale myslím že to nie je s kostolným poriadkom. A obzvlášť keď máte spolu dieťa.

sonnenshein
16. mar 2020

Aj ja a aj manzel mame velmi dobrych priatelov z detstva, ku ktorym sa spravame velmi familiarne. V oboch pripadoch su to osoby opacneho pohlavia, a povazujeme ich prakticky za surodencov. Nemusi, ale moze to tak byt aj u Vas.
No a keby prisiel manzel a zacal mi cistit zaludok kvoli "brachovi", s ktorym sme si pomaly ulohy na zakladke pisali, tiez sa na neho asi pozeram ci mu nesisi....
PS. Samozrejme, nemusi to byt Vas pripad. Ale moze.

zuzanka.zuzu
16. mar 2020

@margaret24 bacha na takéto ultimáta.... tie sa majú dávať iba v prípade, že ozaj je situácia neúnosná - a nie len z rozmaru. pretože je tu šanca, že si vyberie ju. si na to pripravená? nebola to zbrklá otázka? situácia je neúnosná? mne odpovedať nemusíš, na to si odpovedz sama, ja nezostanem s bábätkom bez otca, toto nik za teba nevyrieši.

kimivox
16. mar 2020

ked chces aby vztah fungoval na100% na prvom mieste musis byt pre priatela ty a tovnako to plati opacne. dobra kamaratka by mala respektovat priatelku svojho kamarata ale zrejme to tak nie je. ziadny vztah kde sa uprednostnuju kamarati nefunguje a nikdy fungovat nebude

ahoj0
Autor odpoveď zmazal
judar
16. mar 2020

Poznam taky pripad...kamaratka kamaratka iba kamaratka...kam on isel tam furt bola ona a vysledok po nejakej dobe jak na vahach bo mu hlavu dopletla

deti95060810
16. mar 2020

no ani sa ti nečudujem. tiež by sa mi to nepáčilo.

deti95060810
16. mar 2020

@ahoj0 ona si má gratulovať že jej partner uprednostňuje inú ženu aj v jej prítomnosti? Máš to nejak pomýlené....🙄😨

0silvia0
16. mar 2020

@margaret24 no ono sú dva druhy ľudí. Jedni tieto žensko-mužské priateľstvá tolerujú, lebo sami také majú a druhý typ ľudí jednoducho neakceptujú a neveria, že priateľstvo medzi mužom a ženou existuje. Ak ste každý iný typ, tak to dobré nebude.

ahoj0
Autor odpoveď zmazal
deti95060810
16. mar 2020

@ahoj0 tak si to prečítaj ešte raz....všetko čo píše autorka...nezabudni aj 00:25

lucks6
16. mar 2020

@0silvia0 asi tak nejak len ono neakceptovanost je jav nedovery a to je potom otazne, ci ma taky vztah nejaku vahu

0silvia0
16. mar 2020

@lucks6 mozno je to len vseobecny jav nedovery voci takymto vztahom...

le4
Autor odpoveď zmazal
le4
Autor odpoveď zmazal
ahoj0
Autor odpoveď zmazal
janett_332
16. mar 2020

Hmmm keby bola aspoň napísala v čom ju uprednostnil lebo fakt to môže byť len jej pohľad na vec a vôbec to nemusí byť také vážne ako to ona teraz vidí

gabrielapatrik
16. mar 2020

@margaret24 určite je to pre Teba ťažké, neviem si to predstavit nakoľko som v situácii opačnej. Ale musím povedať, že pred 17timi rokmi, som sa vzdala priateľov pre manžela a dodnes to ľutujem. V dnešnej dobe, mám veľa priateľov opačného pohlavia, manžel si s nimi rozumie, nerodinkujeme sa, ale raz za čas sa stretneme ideme von a on ich ešte pozdravuje. Nevybrala by som si manžela pred priateľmi, hlup povedané ale su pre mňa taktiež dôležitý.