Priateľovi vadí, že o ňom rozprávam
Ahojte, chcem sa spýtať na Váš pohľad na situáciu. Nemám moc blízke vzťahy s rodičmi ale za to mám sesternicu, ktorá je ako moja staršia sestra a máme veľmi blízky vzťah a vždy mi pomôže. Je staršia, veľmi rozumná a sme si dosť podobné, takže si rada vypočujem jej názor. Ide o to, že priatelovi vadí, že jej rozprávam o našom vzťahu, podla neho jej rozprávam detaily, o ktorých nemá čo vedieť. Ja jej volám alebo idem s ňou na kávu, lebo sa z toho potrebujem vyrozprávať, keď sa pohádame o niečom závažnejšom a to mu vadí. Ona ma práveže ukľudní a dáva mi nadhľad. Taký istý problém má aj s mojou najlepšou kamarátkou, čo sme od detstva 15 rokov ako rodina a doteraz sme spolu aj bývali. On mi tvrdí, že iné ženy to nerobia, ale mne to príde prirodzené nejak 😄. Myslíte, že je to až taký problém a bude to vadiť každemu chlapovi?
Veď si sa pýtala na názor. Aká zlosť? Úplne pragmaticky ti píšem,ako to vidím. On ti nič nepovie, robí po svojom, správy ti číta. Teba to serie, tak más potrebu sa niekomu zveriť.
@koniarova a prečo by mala byť vo mne chyba? Za to ze sa potrebujem o tom porozpravat a jemu vadia telefonaty ktore ja vediem😃
Neraz sa zamýšľam, prečo niektoré ženy, namiesto toho, aby sa navzájom podporovali a pomáhali si, cítia potrebu stále podkopávať iné.
@koniarova mna nestve to ze mi cita spravy ale to mi vycita ze o urcitych jeho preslapoch hovorim sesternici a naj kamoske😂 a vie ze to robim bez toho aby som mu to povedala
Tak chceš poľutovať, alebo počuť názor? Keby som ti napísala názor na priateľa na plnú hubu, urazila by si sa. Ver mi. Viac sebavedomia žena.
V prvom rade si každý problém vydiskutuj s ním. Ale zrejme to nejde.Aj tie "prešľapy".
A vies,ze je to otravne taketo stazovanie sa ? Ja mam jednu kamosku,ktora mi kazdy prd vesia na nos a mne to uz ide poriadne na nervy. O vsetkom mi rozprava nielen z jej vztahu,ale celkovo o praci,zivote. Nauci sa spracovat svoje emocie a nevesaj ich cudzim na nos. Je to fakt otravne. Mne by tiez vadilo,keby som nieco spravila,co sa nepaci muzovi a on to ide vykecavat kamosovi. Su to nase sukromne veci a co je koho do toho.
@koniarova jaj to je všetko😂? Že si to mame vyriesit medzi sebou? No neuveritelne co by som bez teba robila
@marca12 ja im nevesiam na nos kazdy prd, volame spolu tak raz za mesiac so sesterkou a s naj kamoskou sa stretavam eaz do tyzdna a to vacsinou riesime jej pracovne veci a jej vztah 🙂 ale chapem pointu, mne to robi naj kamoska
Ja len toľko,že rodina je viac ako priatelia.Nikdy by som nevesala svoje súkromné veci na nos iným ľuďom.Zvykava sa to vypomstit
A prečo mu naspäť vešiaš na nos o com sa s kamoskou a so sesternicou rozpravate ?
Jeziskove huslicky!
Tak on ti kontroluje spravy, kontroluje s kym si a o com sa bavis, robi si co chce bez toho aby sa unuval ti to povedat skor ako v momente co to musi urobit a ty poslusne cakas, postazujes sa a este mu to aj zavesis na nos, ze si sa stazovala...
Mas tak 22 rokov a on 30+...
No treba ti slobodneho s dietatom? Po polroku uz spolu byvate hej? U neho?
Ja ti poviem, utekaj. Snori ti v mobile, ty do jeho prístup nemáš. Riesi o com sa bavis s kamoškami, a o čom sa s nimi baviť máš, a tipujem ze ďalších milión veci ktoré prehliadas. Za chvíľu mu tie kamošky začnú vadiť úplne a ty ostaneš závislá len na ňom. (Keby si nenapísala ten zvyšok, tak ti poviem tiež, len ze im nemusíš všetko hovorit)
Jemu vadia telefonáty, ktoré vedieš, kontroluje ti mobil kto ti píše. A on tebe o sebe nepovie absolútne nič. Ešte nech mu začne vadiť, že si v kontakte s tou jednou kamoškou a sesternicou a sa stretávate a začne ťa obmedzovať a izolovať.. sorry. Mne by toto vadilo, keby to robil. Asi by som išla zo vzťahu z kratšej cesty. Keď mu nepomôže vysvetlenie, že sú to pre teba blízke osoby a potrebuješ sa porozprávať a získať nadhľad a iný uhol pohľadu, pretože on na to nie je. A hneď vypočúvanie o čom sa bavíte, čo si povedala. Mám kamošku, ktorú takto frajer kontroloval, ona mu ešte musela hovoriť detaily, kde sa stretla s kamoškou, čo si objednali aj ona aj kamoška, o čom sa bavia, koľko spolu budú a kamarátka mu tiež musela do telefónu povedať pár slov. Asi strop bol, keď v zahraničí nabúral, keď sa dozvedel že s kamarátkou išla v meste na koncert obľúbenej kapely a obvinil z toho ju, že to bola jej chyba, pretože nebola doma. Našťastie sa uvedomila a vzťah je už dávno minulosťou.
Ale však priateľovi povedz, že nech aj on so svojimi kamarátmi preberá detaily vášho sexuálneho života, nech sa to vykompenzuje.
Mne sa tento chlap nezdá v poriadku. Vadí mu, že voláš s kamoškou a sesternicou, vypytuje sa, o čom hovoríte, akonáhle tebe niečo príde na mobil, už naťahuje krk, aby videl, čo, kto, o čom. Ste spolu pol roka a už ste mali niekoľko závažných problémov, ktoré on nechce riešiť. Nekomunikuje s tebou svoje plány, neinformuje ťa. Má dieťa z predošlého vzťahu (z manželstva?). To už naozaj žiadny lepší nebol?
No po ďalších tvojich komentároch by mi blikalo kontrolky a teda zišla by som z kratšej cesty
Nikdy som o ziadnej hadke nikomu nehovorila, dokonca ani svojej mame. Som toho nazoru, ze to ma zostat "doma".
Prečo sa ti hrabe v telefóne telefón je tabu je to tvoje súkromie my doma sme všetci tak nastavený že aj keby volal prezident tak to mužovi nezdvihnem

No vidíš. Niekde bude zjavne chyba.