icon

Prichytila som muža s milenkou

linduska85
12. jan 2023

Ahojte som zufala chcem aby ste mi aj poradili čo mam robiť a aj sa vyrozprávať...pred pár dňami som vam tu písala že môj muž je namna chladný a nezaujíma sa o mňa a už aj viem prečo nachytala som ho z milenkou a odisla som od neho k rodičom Neviem či sa mam k nemu vrátiť kvôli synovi som zufala neviem čo robiť ako sa stym mam vyrovnať poraďte mi čo mam robit či sa k nemu vrátiť alebo ho nechať už navždy ☹️☹️☹️☹️😓

Strana
z2
mell27
12. jan 2023

@melanta Ja som môjho exmanžela našla v našej spálni priamo pri čine...

vorkola
12. jan 2023

@linduska85 ja tiradim , uz sa k nemu nevracaj,uz mu nikdy nebudes verit, bude mozno stale neverny, a duplom ,ked si ho prichytila,Zit s nim to ti bude trhat psychiku.Viem to zo skusenosti,, zena sa k nemu vratila, a stale mala v dusi, kde je, s kym je az z toto ochorela

barborachors
12. jan 2023

Bude ta podvádzať do konca zivota. Hlavne, ked sa ku nemu vrátiš, tak pamätaj na ochranu a idealne bude, ak si s nim neurobíš druhe decko. Ked ta potom raz nadobro vyhodí na ulicu, tak s dvoma deckami to bude tazke. Mysli na to ked mu pojdes odpustiť.

linduska85
autor
12. jan 2023

Rozhodla som sa že sa k nemu nevrátim rozmýšľala som preto tak otec mi hovoril čo maly bude vyrastať bez otca ved je ešte malý atď atď....ale ja sa k nemu vrátiť nechcem posledne dve mesiace mi aj snim aj tak nepomohol z jednou rukou som varila a na druhej som mala malého chlapčeka nájdem si aj lepšieho neni posledný🙂 on mňa potrebuje aby mal len navarene upratane opráne veci ...ta jeho kurvicka určite nevie ani jedno stoho 😀bývať mam kde peniaze na chlapca dostávam je mu nebude chýbať nič a ja sa stoho postupné vyrovnam dufam...🙂

dianka555
12. jan 2023

Tak bývanie máš vyriešené, financie tiež ok, rodičia pomôžu. Tak nemáš čo riešiť už, len rozvod a veci okolo toho. To čo ta kurvicka podľa teba vie alebo nevie to nerieš, ak vedela o tom že je ženatý aj tak s ním bola je už jej svedomie. Ktovie čo jej nakecal, v takýchto prípadoch je vždy manželka zlá, aspoň tak to tvrdí chlap. A on je teraz s ňou?

linduska85
autor
12. jan 2023

@dianka555 vydatá snim niesom v nezosobašili sme sa spolu iba sme spolu bývalí...ja neviem vôbec kde teraz je včera mi volal celý den ze sa mam vrátiť domov že ho nemam nechať vraj to už nespravi šak poznáš to...a dneska už nič len rano vraj či sa môže stretnúť s malým povedala som že neviem že porozmýšľam..povedal ok potom zavola a do teraz nič..

dianka555
12. jan 2023

@linduska85 tak keď nie ste manželia tak o starosť menej. Uvidíš časom ako sa to utrasie, či budeš s ním alebo nie. To je teraz na tebe, čas na rozmýšľanie máš, len sa s tým postupne zmieriť.

moonlight1210
12. jan 2023

@linduska85 este bol v soku z odhalenia a naslednej raznej akcie. Ze tak rychlo sa veci zmenili.
Ale uz sa z neho prebera. Zachvilu bude hutat nad tym, ze vlastne aj ty mas na tom vinu a vzala si mu dieta, atd.
Ono sa to od prosikania este rozne pootaca. Tak s tym pocitaj, nech nie si zaskocena.

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2