Je správanie mužov na Instagrame normálne?
Aky mate nazor, ked muzi, ktori maju doma vztah/manzelstvo, lajkuju a komentuju druhe zeny na instagrame? Vsimam si to dost casto. Pozriem nejaku fotku zenskej a pod nou rozne komentare, ako TOP srdiecka, plamene :D a ked rozkliknem profil, tak chlap zamilovane fotky zo svadby alebo s partnerkou. Som len ja divna ak by som s takym chlapom nemohla zit?:D
Asi som aj stará korytnačka v 26 rokoch 🤣 lebo hoci mám aj Facebook a už aj Instagram, asi nemám ani tušenia, aký význam skrýva lajkovanie na sociálnych sieťach 😅 ja normálne lajkujem, srdiečkujem, followujem atď atď všetko, čo sa mi tam páči. Aj ženám, aj mužom, aj kamošom, aj známym. Lajkujem pravidelne príspevky kamarátovi, lebo proste pridáva fakt super fotky a páčia sa mi. Nie on, ale jeho fotky. Takže rovnako si predstavujem, že to má aj môj muž, lajkne príspevok, ktorý sa mu páči 🤷🏻♂️ mala som pocit, že to tak majú všetci a na to tam ten "like" je 😅
@akyia ja napriklad absolútne chapem, ked su ludia, ktori ani nevedia, co su socialne siete, ako to na nich chodi :D poznam takych kopec. Ked tam netravia cas, tak ich ani nenapadne, citat si nejake diskusie. Ale mna skor udivuje a pride mi vtipne, ako ma tu zato tieto zeny oznacuju za zmindrakovanu zenu s nudnym zivotom, ktore ocividne ziju MK 24/7 ale mne idu kazat :D toto je na tom vsetko obdivuhodne :D noa, ja aspon priznam, ze si pozeram profily. Oni to robia tiez, ale tu sa hraju na cukrove babiky :D internet znesie vela :D
Pre mňa je celý Instagram divný....bola som tam chvíľu kvôli zaujímavým profilom ako pediater, logoped, zdravé jedenie atď..uložila som si čo som potrebovala a odhlásila sa odtiaľ...stále mi tam čosi vybiehalo, no otravné.
@thoughtfulweirdo lenze ja som pisala o tom, ked zadany muz napse pod fotku cudzej zeny, ktoru nepozna srdiecko, ohen alebo komentar typu top zena a pod, ked ma doma manzelku alebo priatelku. Ja neriesim az tak tie lajky, ako komentare. Hlavne, ked je to verejne a vidi to cela rodina jeho manzelky a pod. Proste mi to prislo neuctuve, to je vsetko 🙂 nechcela som nikoho urazit
pozri. čo chceš počuť ? že mas doma demetna, čo sa správa ako 11 ročný chlapec, ktorý objavil soc. siete ? ty sa nas nepytaj čo robit a či je to normalne, ty sa pozri do zrkadla a jediny, koho sa to pytaj si ty. ty si si ho vzala, prijala do života. si s tym ok ? nie niesi. tak ho posli doprdele a najdi si zrelšieho človeka, nie takehoto blbca. a nie, nie je to normalne aby moj chlap pisal emotikon srdca inym zenam, ja som dost benevolentna, ale toto by u mna neprešlo.
@banderaska29 prispevok sa netyka mna 🙂 tyka sa mojej sesternice a jej manzela.
@banderaska29 a ano, tiez mam taky nazor, ze taketo spravanie je nepripustne. Ale z komentarov som skor vycitila, ze ja som ta dementna, lebo mi to pride divne :D
to je tu tak. kým sa Ťa to netýka, ľahko sa súdi. ja si ale myslím, že reálne 90 percent z tych, čo Ťa hejtujú by to tiež nerady videli, ako ich chlap dal komentár v tvare srdiečka nejakej čajke. to je praobyčajná potupa. je rozdiel niekomu niečo lajknut, aj ja lajkujem kamošom, ale tam to proste končí.
@autorka
Tí muži si sami robia hanbu.
Ak je niekto spokojný so svojou ženou, tak nedáva komentáre pod takéto fotky (pri najhoršom si ich pozrieť, pomyslí si že pekná ale nepíše - to je pri senátom mužovi kus pod úroveň).
Rovnako tak si robia hanbu tie ženy, keď pridávajú dookola svoje polonahé fotky 🙂
@banderaska29 presne 🙂 tiez si myslim, ze pokial ta partner rešpektuje, tak urcite nema potrebu robit tieto veci. Pre mna to je uplny nerespekt. Ale chcela som pocut rozne nazory :D ale to, ze sa to otoci vpci mne, ze vlastne ja som zmindrakovana zena, to som fakt necakala :D
Tak sa nepýtaj vseobecne na "muzov", ale napíš že ide o muža tvojej sesternice, úplne iná situácia aj keď je ta do toho stale take iste makové ako keby to bol niekto cudzí, lebo im do vzťahu nevidíš, teda sesternici možno trochu. Ale ze ešte aj tu teraz fakt preliezas profily ľudí čo ti komentuju a ešte pridávas screen shoty z roku 2017 tak to už je fakt na zamyslenie, či ti netreba radšej knihu do ruky. To co robíš, zdravé isto nie je.
Pozeranie Instagramovych verejných fotiek nie je stalking 🙂. Stalking je niečo obtazujuce. To že niekto niečo zverejní na internetovom “výklade” ako je Insta, pravdepodobne aj očakáva , že to bude inými užívateľmi sledované, poprípade komentované …. Takže to má od stalkingu na míle daleko. O tom je predsa Instagram alebo sa mýlim?
@gabrielkaa tiez si myslim :D ale uz sa radsej nebudem vyjadrovat, lebo tuto ma uz na psychiatriu posielaju, lebo som si dovolila rozkliknut niekomu profil :D pritom diskutujuce verejne uverejnuju nejake prispevky a ked ich niekto otvori, uz ich vlastne spehujem a mala by som sa dat liecit :D pre mna je uplne nornslne pozriet si, s kym diskutujem. Tiez ked sa rozoravam s niekym v rrale, tak nema na sebe igelitku, lebo sa bohi, ze ho budem prezerat 🤣
Autor@ skratka Modrý kôň … musis tu očakávať aj osobne útoky. Inak by to nebol modrý kôň …😉
@autorka Nečítala som všetky komentáre... Mne osobne príde takéto správanie zadaných mužov ale aj žien veľmi hlúpe a nezrelé. Nech slintajú nad sexi fotkami opačného pohlavia, nech sa pozrú, keď ich to láka, ale dávať verejne komentármi najavo, akí sú z nich hotoví, mi príde naozaj hlúpe a voči partnerke/partnerovi neúctivé.
A rovnako sa mi nepáči ani to, keď má niekto na sociálnych sieťach na profilovke fotku svojho dieťaťa a píše vulgárne, nenávistné či sexistické príspevky. A tak vidíme hneď vedľa nechutného komentára roztomilú tvár jeho nevinného dieťatka, ktoré o tom nemá ani šajnu.
Dobre, teraz si tomu celemu nasadila korunu - nielen obzerat profily kto komu co komentuje / lajkuje, aj screenshoty porobit 😂 a mas tam chybu, nie od r. 2018, este skor 😂
Jedna vec je vytvarat diskusie hoc aj o 💩, druha vec snorit, kto ako na dany prispevok reagoval a co je ten dotycny zac 🫠 to je proste divne. A ano, je divne aj to, ze strkas nos sesternici do manzelstva, potrebujes si anonymne (lebo ocividne sa za to hanbis) ponadavat na jej muza s uplne cudzimi ludmi… ved maj gule a povedz mu to do ksichtu na rodinnej oslave, ukaz screenshoty kde kedy ako reagoval 🤷♀️
@sissy27 vobec nejde o mindraky 😅je pravda ze to je zrejme vysadou mladsej generacie ale prave preto ze asi si viacej uvedomujeme rizika internetu.. robim to aj ja, a teda fakt sa necitim zamindrakovana😂smutne je ze v ziadostiach a spravach mi vacsinou koncia prave takito chlapi, spravidla po 40tke co maju plny profil svojej zeny a deti.. takze tiez si zvyknem pozriet ako vyzera clovek co mi pise alebo sa vyjadruje k niecomu, pripadne ked napise nejaky hnoj tak nech si to viem spojit aj s ksichtom😂a tu na tomto smutnom fore sa prave ku vztahovym veciam vyjadruju zeny co vyzeraju aj sa spravaju ako take zlobryne prave s tymito argumentmi ze “mna nezaujima co moj muz robi na socialnych sietach” a pritom ostatni sa pozeraju na nu ako na chuderu, lebo presne vedia co jej ten muzicek robi za chrbtom🙏
a inak, keby to bol “len” virtualny svet kde su neobmedzene moznosti a vsetko dovolene tak by neboli trestne stihania za kybersikanu a vypisovanie hovadin na internete🤣
@domi2425 obavam sa, ze tie rizika internetu si prave ta mladsia generacia neuvedomuje vobec. Mna by si pravdepodobne hodila rovno do kremacnej pece 😂 (mam 40+), internet pouzivam zrejme dlhsie ako ty a v niektorych pripadoch aj dlhsie ako su poniektore uzivatelky vobec na svete 😂 vyuzivame rozne socialne siete cela rodina, ale sakra si vyberame, co zverejnime a komu, aku digitalnu stopu zanechame. A hadaj co - neexistuje, aby mi neznamy cudzi chlap komentoval / lajkoval fotku, ci pisal spravy, pretoze ja o to nestojim, takze pokial to len trochu ide, ani to nikomu neumoznim. Takze ak by si si tak velmi uvedomovala rizika internetu, nemas spravy a komentare od nejakych slizakov 😏 lebo asi ti nekomentuju fotky tvojho psa, ze …
Chlap? Toho nebavi ocumovat cudzie zeny, ktore sa hlavne na seba v skutocnosti nepodobaju. Nehovorim, ze je slepy, ze sa na ziadnu nepozrie a uz vobec by som o nom (ani o nikom inom) netvrdila “on by nikdy…” len proste ma ine zabavky 😅🤷♀️
Ale vo finale - kazdy nech robi ako uzna za vhodne, akurat musi znasat aj dosledky.
@sissy27 paci sa mi ako si ma hned odsudila🤣🤣nie, cuduj sa svete nepridavam svoje fotky nikam, ucty mam vsade sukromne a ziadost nepotvrdim hocikomu, to neznamena ale ze ti clovek nemoze napisat.. len to hodi do ineho priecinka, to ze na take spravy nereagujem a casto su spojene aj s mojou pracou (bohuzial kde nemozem byt anonymne) je druha vec.. takze naozaj nie som z tych co potrebuju putat pozornost, uz vobec nie svojim telom.. a do ziadnej pece by som ta nehadzala kedze som v kolektive 40+🤣len som chcela poukazat na to ze je prirodzena zvedavost pozriet si ako vyzera clovek co vypisuje taketo blbosti, a este naozaj ked to vela krat byvaju muzi s rodinami co maju hlupe komentare a nie len na internete.. nie je to ziadne stalkovanie ani psycho ani nic🤣

@sissy27 ano, snorila som ti profil. A pride mi usmevne, ako mne nakadas za moj zivot a ty potrebujes vytvarat diskusie o podobnych veciach :D toto je zaujimave? Nabuduce si aspon pozri historiu, ked uz ides niekoho zhadzovat.