icon

Prihovorenie sa k určitým typom žien

25. jún 2025

Ahojte, mozno taka netypicka tema, ale uz mi to skratka neda. Chcem sa prihovorit k zenam a myslim,ze tie co sa maju v tom najst sa aj najdu (dufam,ze este tolko chochmesu v sebe mate). Irituju ma totiz a nemyslim,ze len mna, take vase temy typu...videla som na ihrisku mamicku, babicku, dedka ako robi to ci ono napr.pozera do mobilu, cita knihu, atd. a tym padom sa podla vas nevenuje dietatu (ktore sa uz inak vie zahrat aj same) a potom sa tu pytate hluposti, pritom vas do toho NIC nie je. Potom ako starí rodicia nepomahaju a vy to skratka chcete, lebo podla vas by sa to malo - NIE nemalo! oni si svoje odkrutili so svojimi detmi a je na nich, ci budu pomahat, ci vobec vladzu pomahat a ci chcu pomahat...nemozete si to vynucovat, takze odpoved uz mate. Dalsia tema typu, ked sa neozyva svokra, nebudem sa aj ja, ved to ona by sa mala, ked som sama doma🤦‍♀️ NIE nemala by sa ona ozyvat a ty prehodnot svoje detinske spravanie a zacni uvazovat ako dospely vyzrety clovek. Potom mam sa ozvat partnerke, milenke, manzelke mojho ex? (pokracovanie dopisem v komente)

Strana
z2
dskjhfdlkdjhl
25. jún 2025

No, ja som sice ziadnu diskusiu na MK nezalozila a tiez mi niektore pripadaju trosku tuknute, ale na druhej strane-kto chce, diskusiu moze zalozit a kto nechce, nemusi tam reagovat. Mne osobne sa este menej pacia take tie temy, kde sa autorka pasuje do hlavnej posudzovacky😉

klementinka58
25. jún 2025

Vela diskusii je tu aj umelo vytvorenych

autor
25. jún 2025

NIE NEMALA!- a naco ked on uz zije svoj zivot, alebo sa chces ponizovat lebo si na nieco prisla? pouzi rozum, nie posadnutost alias "lasku"k nemu. Tiez temy typu vydata/zenaty a popisuje pomaly detailne o skvelom vasnivom sexe🤦‍♀️🤦‍♀️ toto je uz uplne nakompletku chore! zvlast, ked este od toho nieco viac ocakavas! Napadlo by ma aj viac toho, ale uviedla som hlavne priklady, zvysne si domyslite aj same, ktore sa tam este priraduju. Ano kludne napis, preskoc prispevok, mile rada, ale ked tu je takych aj 10denne a ta tupost niektorích zien tu prekvita viac ako normalnych, tak to je des. Takze skuste prostim zvazovat aspon trosku rozumom skor ako pridate prispevok, ci si ozaj neviete poradit aj same. Pretoze potom tu napisu ludia x roznych nazorov a perlicka je, ked ste este arogantne za vas debilny prispevok takeho typu. A ked naaaahodou arogantne a drze nie ste, tak neviem ci to bude nizsim IQ alebo si tak naivna a blba,ze tvoje odpovede su mimo este viac nez tvoj prispevok. Kludne podte hejty, aj tak to bude zas vypovedat len o vas samich. Z mojej strany mier a pekny podvecer

alyson29
25. jún 2025

A prečo sa prihováraš teda tým ženám pod anonymom? Sa bojíš? 🤣

ukgirls
25. jún 2025

a vies ze touto anonymnou teou si padla na rovnaku uroven ako zeny kt ta tak irituju- zi a nechaj zit ...

autor
25. jún 2025
@alyson29

A prečo sa prihováraš teda tým ženám pod anonymom? Sa bojíš? 🤣

@alyson29 nebojim, viac krat som reagovala v takych temach danej autorke, ale to je ako hrach na stenu hadzat. Ono mna by to ani neiritovalo, keby tych tem nie je aj 10 denne, ak nie aj viac🤦‍♀️ vela z nich aj preskocim, ale ked ich je tolko to sa uz neda...Skor som toto napisala za to, aby sa konecne poniektore spamätali a konecne zacali aj rozmyslat, skor ako nieco vypustia do eteru. Ved to nie je mozne, aby tolko zien bolo tak......nebudem sa vyjadrovat radsej co🤦‍♀️

autor
25. jún 2025
@ukgirls

a vies ze touto anonymnou teou si padla na rovnaku uroven ako zeny kt ta tak irituju- zi a nechaj zit ...

@ukgirls nie nepadla, pretoze uz som im neraz odpisala pod svojim nickom...v ich teme. To,ze som sem napisala anonymne absolutne nevykazuje hodnotu o tom,ze som na ich urovni🤦‍♀️

alyson29
25. jún 2025

Ono niektoré témy sa tu zakladajú aj na rozprúdenie diskusie mám pocit 🤷🏻‍♀️

autor
25. jún 2025
@alyson29

Ono niektoré témy sa tu zakladajú aj na rozprúdenie diskusie mám pocit 🤷🏻‍♀️

@alyson29 hmm asi, bohvie. Tak ten prudic by sa mohol aspon zlepsit a pisat nieco normalne😄

autor
25. jún 2025
@dskjhfdlkdjhl

No, ja som sice ziadnu diskusiu na MK nezalozila a tiez mi niektore pripadaju trosku tuknute, ale na druhej strane-kto chce, diskusiu moze zalozit a kto nechce, nemusi tam reagovat. Mne osobne sa este menej pacia take tie temy, kde sa autorka pasuje do hlavnej posudzovacky😉

@dskjhfdlkdjhl vies toto nie je posudzovanie ako take, ale zial realita na dennej baze. Ale ako napisala alyson, ze niektore temy su tu na rozprudenie...tak zrejme aj v tom bude hacik...ze mozno polovicu z toho napisu realne zeny a polovicu nezmyselny prudic, co by sa aspon ten mohol polepsit😄🙂

dskjhfdlkdjhl
25. jún 2025

No, a teto diskusia nie je na rozprudenie? A preco pises ako anonym? Sa hanbis? Tiez to moze na niekoho posobit, ze si len troll.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
25. jún 2025
@dskjhfdlkdjhl

No, a teto diskusia nie je na rozprudenie? A preco pises ako anonym? Sa hanbis? Tiez to moze na niekoho posobit, ze si len troll.

@dskjhfdlkdjhl Nie je na rozprudenie, skor som chcela otvorit oci tym, kto realne pridava neustale temy takeho typu. Pozri, nejeden krat ked som aj nereagovala na taku temu a videla som tie hejterske komentare na taku stupidnu temu, to je ok? Ale uz nie je ok len za to,ze som si dovolila to sem zhrnut-inak väcsina reakcii zhodujuca sa so zenami co tam pisu k tym temam, ako anonym? Na poniektore temy som tam aj ja odpisala a normalne pod svojim nickom...a nevidim nic zle na tom,ze sem na zhrnutie a otvorenie oci niektorym zenam som to dala ako anonym. Podla mna je uplne nepodstatne,ze som to dala anonymne...skor ide o prispevok ako taky. A kedze inde reagujem pod svojim nickom, tak rozhodne troll nebudem. A tiez som sa sem neprisla hadat. pozri sa na temy ako zeny reaguju na autorku, ktora jednu z takych tem napise, vela krat tam nema ani jedneho mileho slova a to je ok? a toto uz nie lebo je to anonymne? Tu pise anonymne kazda druha pomaly ci uz ide o normalnu temu alebo nie. nehnevaj sa na mna, ale podla mna je dolezity obsah temy a nie to, ci niekto napise anonymne🤷‍♀️

ella1234
25. jún 2025

Dakujem ze si nam prehovorila do duse a otvorila oci…. :D
Ja tiez patrim k tym co sa uz isto stazovali (aj ked nie na MK) ked sa stary rodic nevenuje…lebo su ludia a ludia. A za mna je to uplne prirodzene prejavovat zaujem o inu ludsku bytost a uz tym duplom ked je to rodina. Takze je pre mna nepochopitelne preco si niekto spravi deti, odchova ich a ked sa jeho dietatu narodi dieta tak preco zrazu hra mrtveho chrobaka….tak ked raz “zalozil ten rod” tak ma z mojho pohladu povinnost aj voci dalsej nasledujucej generacii….nie utierat zadok vnucatam ale aspon prejavit zaujem ze cau ja som tvoja babka.
Kedysi si ludia pomahali,drzali spolu, rodiny sa navstevovali, dnes nikto nemusi nic a kazdy sa stara len sam o seba…a ked poziadas o pomoc alebo chces len pochopenie tak preboha co si to dovolujes..

777januska777
25. jún 2025

Mne sa na živote práveže paci ta rozmanitosť a to ze ludia su rôzni. Autorka ty si ty a iní ľudia sú iní ľudia, každý žije nejako svoj život. Toto je na mk práveže super, ze tu vidíš aj ludi, ktorí majú na vec iný názor, aj keď to teba možno hneva. Neexistuje správny názor na veci, každý názor sa mení so zmenou okolnosti a keďže každý máme iné okolnosti, každý ma iné názory. Všetko je veľmi individuálne.

autor
25. jún 2025
@ella1234

Dakujem ze si nam prehovorila do duse a otvorila oci…. :D
Ja tiez patrim k tym co sa uz isto stazovali (aj ked nie na MK) ked sa stary rodic nevenuje…lebo su ludia a ludia. A za mna je to uplne prirodzene prejavovat zaujem o inu ludsku bytost a uz tym duplom ked je to rodina. Takze je pre mna nepochopitelne preco si niekto spravi deti, odchova ich a ked sa jeho dietatu narodi dieta tak preco zrazu hra mrtveho chrobaka….tak ked raz “zalozil ten rod” tak ma z mojho pohladu povinnost aj voci dalsej nasledujucej generacii….nie utierat zadok vnucatam ale aspon prejavit zaujem ze cau ja som tvoja babka.
Kedysi si ludia pomahali,drzali spolu, rodiny sa navstevovali, dnes nikto nemusi nic a kazdy sa stara len sam o seba…a ked poziadas o pomoc alebo chces len pochopenie tak preboha co si to dovolujes..

@ella1234 Mozno ti pride,ze kedysi sa ludia viac navstevovali, ci drzali sa a pomahali...ale to nie je celkom tak, len sa menej o tom hovorilo ako v dnesnej dobe. Aj kedysi byvali rozpadnute rodiny, aj kedysi boli starí rodicia takí ako dnes.... A nie je to ich povinnost. Ano je zial smutne ak nemaju vobec zaujem o vnucata...ale s tym sa zial treba zmierit aj ked to je tazke. lebo pokial oni sami nechcu, tak ty s nimi nepohnes. K tym zenam co sa k tejto teme stazovali som myslela take, co si to doslova vynucuju a este na nich nadavaju, ze je to ich povinnost...ale to teda naozaj nie je. Mozno to nie je od nich celkom pekne,ze nepomozu ale nieje to povinnost. a ceresnickou je, ze ked aj takej zene zeny poradia, tak este je ta autorka toho pribehu drza a arogantna k tym odpovedajucim. Tak na co potom da prispevok, kde chce poradit, ked je potom taka? Toto mi pride mimo, chapes? Ja tu toto tiez nepisem v zlom...len ma zaraza, ked chcu rady alebo pochopenie alebo co ja viem usmernit a je oprsknuta na tie zeny, ze macka s tromi zubami prskajuca na vsetky smery by sa mohla schovat proti takej🤷‍♀️

autor
25. jún 2025
@777januska777

Mne sa na živote práveže paci ta rozmanitosť a to ze ludia su rôzni. Autorka ty si ty a iní ľudia sú iní ľudia, každý žije nejako svoj život. Toto je na mk práveže super, ze tu vidíš aj ludi, ktorí majú na vec iný názor, aj keď to teba možno hneva. Neexistuje správny názor na veci, každý názor sa mení so zmenou okolnosti a keďže každý máme iné okolnosti, každý ma iné názory. Všetko je veľmi individuálne.

@777januska777 Toto co pises beriem uplne. Len mna skor zaraza, ked autorka chce radu, pochopenie a este ona prska dobre ze nie na vsetky komentujuce. Ved jasne nech ma iny nazor, ale nech potom aj autorka neprska po viacerích zenach fakt drzo, ked v podstate ona nieco chce. A zas musia aj sama uznat,ze niektore zeny naozaj zial rozum nepouzivaju, ved si pozri temy dajme tomu len z tohto tyzdna, ze kolko naivity kvitne. Ale uz sa budem drzat toho, co napisala alyson, ze skratka niektore sem zrejme davaju na rozprudenie (aj ked teda by sa mohli posnazit o nieco lepsie).

777januska777
25. jún 2025

Chápem, ale tak keď sa taka autorka urazí tak to nie je tvoj problém. To je jej problém v hlave. Ona žije s tým, ze sa na všetkom uráža, ved to je taky unavny život. Si zober, zeby si žila ako ona, všetko brala osobne a každú kritiku brala ako útok na teba. Tie baby to tak majú, neviem mne je ich skôr ľúto, lebo najhoršie je pre ne žiť samé so sebou.

viestta
25. jún 2025

Uvedomujes si, ze bez tych diskusii by tu bolo mrtvo? Na hlbokomyselne akademicke debaty su asi ine platformy. Skus ich pohladat, nebudes musiet citat "prizemnosti". Pretoze co je pre teba prizemnost moze byt pre druheho velky problem.

autor
25. jún 2025
@viestta

Uvedomujes si, ze bez tych diskusii by tu bolo mrtvo? Na hlbokomyselne akademicke debaty su asi ine platformy. Skus ich pohladat, nebudes musiet citat "prizemnosti". Pretoze co je pre teba prizemnost moze byt pre druheho velky problem.

@viestta ale ja nemyslim, temy ktore maju ozaj hlavu, pätu aj pointu, samozrejme,ze su tu aj temy normalne a chvalabohu za ne🙂 Skor som myslela take, ake som napisala a vsetko zvysne, co som uz odpisala babam vyssie🙂 Ja viem,ze ludia su rozni a kazdy ma svoj uhol pohladu a je to v poriadku. Ale tych prizemnych tem je tu zial akosi vela a ved to aj sama vidis ked si to pozries ako aj to, ako zeny reaguju, velmi podobne o com tu pisem teraz ja. A uz ked chcem od niekoho radu a zo zaciatkov temy aj dostane dajme tomu par normal rad a autorka prska na ne na vsetky svetove strany, tak mi pride uplne na mieste, ze zial uz potom zvysok komentujucich ju nepriamo posielaju niekam. A to sa tu zial dost casto opakuje. Nehovorim, take temy aj preskakujem...ale povedzme, ze ked som aj poradila slusne a normalne a dockala som sa arogancie a drzej odpovede, tak si myslim, ze to na mieste nie je, naco pise ked potom nevie slusne odpoved na nic...to nielen na moj ale aj ine komentare🤷‍♀️ A nemyslim,ze bez takych diskusii by tu bolo mrtvo...praveze by aspon konecne vynikli ovela viac tie normalne prispevky🙂

autor
25. jún 2025
@777januska777

Chápem, ale tak keď sa taka autorka urazí tak to nie je tvoj problém. To je jej problém v hlave. Ona žije s tým, ze sa na všetkom uráža, ved to je taky unavny život. Si zober, zeby si žila ako ona, všetko brala osobne a každú kritiku brala ako útok na teba. Tie baby to tak majú, neviem mne je ich skôr ľúto, lebo najhoršie je pre ne žiť samé so sebou.

@777januska777 chapem co myslis, ale ked sa uraza a drzo sprava na kazdy komentar, aj nejaky ten slusny k takej teme, tak nemusi potom zakladat temu vobec😄 Takej by som odporucila, nech si kupi boxersky pytel a nech kope a bije do neho...pripadne nech sa da na totalku vo fitku😄

viestta
25. jún 2025

ale aj tie temy bez hlavy a paty "zivia" tuto platformu. Pocet klikov zvysuje rating portalu ako reklamneho priestoru. A ak autorka nedokaze spracovat to co jej zeny napisali? No niektori to nedokazu. No a? Vsak bud mi to je jedno alebo mam z toho zabavu alebo jednoducho odidem z debaty. Naozaj nie je povinne zaoberat sa kazdou diskusiou. Stupidne temy staci otvorit, precitat a zavriet.
MK je len obrazom istej casti spolocnosti. Obavam sa, ze celkom relevantnym obrazom velkej casti spolocnosti. Tak k tomu treba pristupovat. S nadhladom a prilis neriesit to co vyriesit nemozeme.

julia_romeo
25. jún 2025

su temy, ktore asi kazdemu lezu na nervy – kazdeho nieco vytoci. Ale to neznamena ze tie zeny su hlupe alebo menejcenne. Kazda zije iny zivot, ine vztahy, ma ine moznosti, je s inou mentalnou, financnou, emocionalnou vybavou. Nie kazda ma okolo seba zrelych ludi, zdravy vztah ci podporu.To co sa tebe zda ako uplna blbost, moze byt pre niekoho realna bezmocnosta niekedy aj volanie o pomoc.

Tvoj prispevok znie ako zoznam vsetkeho co ta stve – co je ok, ale sposob, akym to podavas, hovori viac o tebe ako o ostatnych. Pises o dospelosti, ale pritom hodnotis cudzich ludi zhora a nadavas im do tupych. To neni dospelost, to je povysenectvo.

Ked ti nieco nesedi, kludne preskoc – ale robit z toho manifest nadradenosti nieje cesta. Mier neni slovo na konci vety, mier je sposob, akym sa rozpravas...

zmrzlinka8
25. jún 2025

každý si môže zakladať tému, akú chce, písať čo chce, pokiaľ neporušuje pravidlá.
keď sa mi téma nepáči, nečítam a idem ďalej.
prečo sa vyjadrovať ku všetkému a všetko posudzovať? veď preskakuj, ak ti niečo vadí.

ella1234
25. jún 2025
@anonym_autor

@ella1234 Mozno ti pride,ze kedysi sa ludia viac navstevovali, ci drzali sa a pomahali...ale to nie je celkom tak, len sa menej o tom hovorilo ako v dnesnej dobe. Aj kedysi byvali rozpadnute rodiny, aj kedysi boli starí rodicia takí ako dnes.... A nie je to ich povinnost. Ano je zial smutne ak nemaju vobec zaujem o vnucata...ale s tym sa zial treba zmierit aj ked to je tazke. lebo pokial oni sami nechcu, tak ty s nimi nepohnes. K tym zenam co sa k tejto teme stazovali som myslela take, co si to doslova vynucuju a este na nich nadavaju, ze je to ich povinnost...ale to teda naozaj nie je. Mozno to nie je od nich celkom pekne,ze nepomozu ale nieje to povinnost. a ceresnickou je, ze ked aj takej zene zeny poradia, tak este je ta autorka toho pribehu drza a arogantna k tym odpovedajucim. Tak na co potom da prispevok, kde chce poradit, ked je potom taka? Toto mi pride mimo, chapes? Ja tu toto tiez nepisem v zlom...len ma zaraza, ked chcu rady alebo pochopenie alebo co ja viem usmernit a je oprsknuta na tie zeny, ze macka s tromi zubami prskajuca na vsetky smery by sa mohla schovat proti takej🤷‍♀️

@autorka tak neviem z akeho rodinneho zazemia pochadzas ked mas takyto nazor ale kedysi si ludia urcite viac pomahali a boli k sebe ohladuplnejsi.
Dnes je moderne iba vyuzit a poslat prec. Vztah nefunguje? Nevadi pride niekto lepsi, naco vobec pracovat na vztahoch.
Vsimni si nasledujuce dni ked budes citat nejale prispevky ze 9 z 10 komentarov ked si niekto pyta radu je ze zeny najskor zacnu urazat a pretocia cely prispevok bez toho aby vedeli komplet pribeh. A realnu radu a pomoc poskytne jedna.
Ved tu ak napise zena ze ju chlap tyra tak 9 z 10 zien ju douraza ze je sprosta a moze si za to sama…naco by sa nad tym vobec zamysleli do hlbky. A presne z toho vychadza aj tvoja tema. Ze si sa len plytko a povrchne zamyslela nad prispevkami inych.

autor
25. jún 2025
@viestta

ale aj tie temy bez hlavy a paty "zivia" tuto platformu. Pocet klikov zvysuje rating portalu ako reklamneho priestoru. A ak autorka nedokaze spracovat to co jej zeny napisali? No niektori to nedokazu. No a? Vsak bud mi to je jedno alebo mam z toho zabavu alebo jednoducho odidem z debaty. Naozaj nie je povinne zaoberat sa kazdou diskusiou. Stupidne temy staci otvorit, precitat a zavriet.
MK je len obrazom istej casti spolocnosti. Obavam sa, ze celkom relevantnym obrazom velkej casti spolocnosti. Tak k tomu treba pristupovat. S nadhladom a prilis neriesit to co vyriesit nemozeme.

@viestta toto si velmi pekne napisala♥️

ella1234
25. jún 2025

A mila autorka asi si vychadzala aj z tohto dnesneho prispevku ked pises o tych mobiloch.
Tak si vsimni ze konkretne uzivatel haha pridal akoze “vtipnu” rypavu reakciu a hned krasne pozbieral 23 likeov. A pritom si myslim ze mentalne zdravy clovek pochopi ze autorka tej temy hovorila o tom ze nechape preco chce byt stary rodic s dietatom ked potom nie je DUCHOM PRITOMNY v starostlivosti o dieta.
Ale na MK je to skor len o predbiehani sa kto prida ustipacnejsi komentar a spravi z autora prispevku idiota.

autor
25. jún 2025
@julia_romeo

su temy, ktore asi kazdemu lezu na nervy – kazdeho nieco vytoci. Ale to neznamena ze tie zeny su hlupe alebo menejcenne. Kazda zije iny zivot, ine vztahy, ma ine moznosti, je s inou mentalnou, financnou, emocionalnou vybavou. Nie kazda ma okolo seba zrelych ludi, zdravy vztah ci podporu.To co sa tebe zda ako uplna blbost, moze byt pre niekoho realna bezmocnosta niekedy aj volanie o pomoc.

Tvoj prispevok znie ako zoznam vsetkeho co ta stve – co je ok, ale sposob, akym to podavas, hovori viac o tebe ako o ostatnych. Pises o dospelosti, ale pritom hodnotis cudzich ludi zhora a nadavas im do tupych. To neni dospelost, to je povysenectvo.

Ked ti nieco nesedi, kludne preskoc – ale robit z toho manifest nadradenosti nieje cesta. Mier neni slovo na konci vety, mier je sposob, akym sa rozpravas...

@julia_romeo pozri, ale tema napr. ze pre autorku totalne cudzia osoba, ktoru vidi na ihrisku, ani ju nepozna, ani aky ma zivot a stara sa a sudi taku zenu ako keby bola jej siamske dvojca. Tak toto mi uz nepride,ze ta zena je emocne inde, alebo mozno ani nie je hlupa, ale ma tak nudny zivot, ze sa tu ide pytat ja blbe otazky ci zanedbava dieta len za to,ze si na ihrisku precita co-to z knihy a nevenuje sa dietatu, ktore sa vie zahrat samo? vela zien na ihrisku cumi do mobilu, cita casak, ci knihu ale zaroven jedno oko ma na svojom dietati a dava pozor...a autorka takeho prispevku hejtuje take matky (matku) ...preto pisem o tuposti...nie ze by bola ta zena hlupa, ale ten prispevok, a to,ze sa stara a vypisuje to na mk za co si samozrejme potom vysluzi rovnake komentare hodne nej....Ked zeny potrebuju realne pomoc, tak to aj citit z toho clanku, aj ked povedzme ma menej skusenosti, alebo jej to ozaj myslo trosku horsie (tym sa ozaj nechcem dotknut) udalostami a taky clanok povazujem za uplne normalny, neraz som aj takej zene poradila, podporila ju...ale taka zena namiesto nadavania je ozaj vdacna za kazdu pre nu cennu radu. a ten jej prispevok ma urcity charakter...oproti tym narychlo nacmaranym co z toho citit..je to ocividnejsie oproti uprimnemu clanku, ked si ocividne nevie dat niekto rady. Ale samozrejme toto je moj nazor na vec🍀

autor
25. jún 2025
@ella1234

A mila autorka asi si vychadzala aj z tohto dnesneho prispevku ked pises o tych mobiloch.
Tak si vsimni ze konkretne uzivatel haha pridal akoze “vtipnu” rypavu reakciu a hned krasne pozbieral 23 likeov. A pritom si myslim ze mentalne zdravy clovek pochopi ze autorka tej temy hovorila o tom ze nechape preco chce byt stary rodic s dietatom ked potom nie je DUCHOM PRITOMNY v starostlivosti o dieta.
Ale na MK je to skor len o predbiehani sa kto prida ustipacnejsi komentar a spravi z autora prispevku idiota.

@ella1234 Nie, nebola to reakcia prave na to...ono sa uz vela krat opakovalo, ci uz sa jednalo o mamicky, babky ci dedkov resp. starích rodicov. Ale vidim,ze aj to co si poslala je obdobne. No budem to do buducna brat s nadhladom...len vies, len mi doslo luto skor tak nejak toho, ze prikladne 10-15tem takeho niecoho rychlokvaseneho onicom prelci to, ked realna zena potrebuje pomoc, podporu radu...ze tie rychlokvasene to tu tak zahlcuju a je to nieco ako "kopec reci onicom" a bolo by fajn,keby to aspon nejak filtrovali a davali do popredia skor normalne temy ako sa povie s dusou, kde chcu zeny poradit.

beata_k
25. jún 2025
@ella1234

@ella1234 Tie deti im boli nanutene. Ja som na retazovej materskej, rozumej 6 rokov chodim po roznych ihriskach ( aj autom chodim). Tak ti poviem, tie babky to nebavi, ale "treba" pomoct. Vacsina tych zien su viditelne unavene, nevladzu. Nevladzu sa dotahovat s 2-3 rocnym, ze piesok sa nehadze a x dalsich veci. Tak potom si tam len sadnu cakaju kedy pride mamicka z prace. Je rozdiel pomoct a je rozdiel im denne zavesit na krk male dieta aj s jeho maniermi. Och a zabudla som na tie telefonaty kedy nahodia usmev c.1 a "jasne, jasne mala je super. Sme sa pohrali, najedla sa jablcka" Zeny, vase matky su unavene, tak to nezneuzivajte. Denne tie zeny vidim ako uz nevladzu.

Strana
z2