Je naše zalúbenie príliš rýchle?
Caute zienky, potrebujem radu, som rozvedena a tak z casu na cas s niekym randim, ale nejako sa to stale mota. Naposledy som sa prilis zalubila ja do muza, ktory mi nedal absolutne nic a nakoniec ma iba testoval a pri prvej nekompatibilite ma poslal do riti. Bolo velmi tazke sa z toho dostat, chemia bola velmi silna. Teraz som stretla muza co ma obletuje, nikdy som nedostala tolko darcekov ani od exmanzela, pozvania, ale su to len dva tyzdne a vraj sa zalubil, uz mi napisal ze ma lubi, vysvetlila som mu ze take tempo je pre mna prirychle, uz chcel aby som sa vyjadrila ci chcem byt jeho priatelka. Citila som na druhom rande ze by som ho mohla mat rada, ale tymito tlakmi to skor zhorsuje, samozrejme nie je tam taka chemis ako pri predoslom. Poradte co robit. Dakujem
Upozornila si ho na tlak a neprestal? Tak v tom prípade to asi naozaj s ním nemá zmysel. Snáď sa nedáš oblafnúť len peknými rečičkami a darčekmi. Také vcelku prvoplánové dostať ťa neviem kam. Jeden známy toto robil svojím objavom. Boli preňho zaujímavé max do doby, kým sa pre zmenu nerozhodol, že sa s nimi vlastne už nudí. Ale tak vraj lásky 😂
Koľko máte rokov?
@ricardo35 asi si ta chce kupit,ak mu to vydrzi super,len ci to tak bude,aj neskôr je otazne...
Ved daj tomu cas,postupne ukaze, svoj charakter.
Mozno sa chce dostat, len do nohaviciek😜 a potom, bude po darcekoch.
Drzim palce🍀
@tundra ano myslim si tiez ze ho pohana len pud, asi citim ze este jeden tlak urobi a seknem to
Upozornila si ho na tlak a neprestal? Tak v tom prípade to asi naozaj s ním nemá zmysel. Snáď sa nedáš oblafnúť len peknými rečičkami a darčekmi. Také vcelku prvoplánové dostať ťa neviem kam. Jeden známy toto robil svojím objavom. Boli preňho zaujímavé max do doby, kým sa pre zmenu nerozhodol, že sa s nimi vlastne už nudí. Ale tak vraj lásky 😂
Koľko máte rokov?
@anonym_a984a7 ved prave preto to riesim ze sa nedam obafnut, ale uz som aj zmotana vraj v modernom randeni by mal muz kupit kvety, vyzdvihnut zenu autom, pozvat na veceru a kedze som to este nezazila je mi to aj prijemne
2 týždne a už ti vyznal lásku a kupoval darčeky? To určite nie je normálne a mňa by odplašil totálne.
@huxy s mojim partnerom sme sa po troch tyzdnoch k sebe nastahovali, sme spolu 6 rokov, cakame babatko. Ale rozdiel je, ze to bolo takto vzajomne a pre nas to nebolo nijak prirychle

2 týždne a už ti vyznal lásku a kupoval darčeky? To určite nie je normálne a mňa by odplašil totálne.